- 8 Mart 2019
- 6.715
- 31.331
- 39
-
- Konu Sahibi ceycey0406
- #9.041
Ben almak istiyorum ama fiyatlar çok uçuk...o kadar borca girmeyi gözüm kesmiyor. Kocadan da fayda yok zatenburdan taşınırsam ben de satacağım.zaten kullanamıyorum mahallede dönüp duruyorum.bir okul bir eczane market hepsi bu
çok geçmiş olsun polo.Kalp krizi geçirdim falan yazma heyecandan korkudan bir şeydir ogercekten göze gelıyoruz bu ay ölümden donduk oglan boyle oldu ben kalp krizi geçirdim. az daha kaybedıyorlardı benı. anlamıyorum ki ne yapıyorum ben
senin kocadan da fayda yoksa biz ölmüşüz ayol.amannn boşverr toptan fakiriz diyelim gitsinnBen almak istiyorum ama fiyatlar çok uçuk...o kadar borca girmeyi gözüm kesmiyor. Kocadan da fayda yok zaten
Di mi? İnsan karısına arada küçük sürprizler yapar, ne bileyim küçük bir polo falan alırsenin kocadan da fayda yoksa biz ölmüşüz ayol.amannn boşverr toptan fakiriz diyelim gitsinn
Tesekur ederim canımÇok çok geçmiş olsun
zaten oglumu oyle gorunce kalbım cok kotu olduçok geçmiş olsun polo.Kalp krizi geçirdim falan yazma heyecandan korkudan bir şeydir o
Geldum geldum ha çen bizi yanlis yere mü topikledin ceyceyim
hee azıcık öyle olmuş yanlışlıklaGeldum geldum ha çen bizi yanlis yere mü topikledin ceyceyim
dikiş atıldı mı?benim kızında kaşı yarıldı yazın 4 dikiş atıldı .gözlüğünün sapı saplandı kırıldı düşünce.istemesek te oluyor bu kazalar maalesef polozaten oglumu oyle gorunce kalbım cok kotu oldu
Geçmiş olsunzaten oglumu oyle gorunce kalbım cok kotu oldu
Vanessa çocuğu yimişbdv de kaçırdığım bir konu var mı?
Nasil yemişVanessa çocuğu yimiş
Bilmiyorum, inşallah 9994994 tane '' Sürtünerek ilişkiye girdik sevgilimle, hamile miyim? '' konusu açmaz.Nasil yemiş
Dedim Türk sinemasinda işimiz ne? Aliye Rona miyim Hale Soygazi mi?hee azıcık öyle olmuş yanlışlıkla
yok artıkkkkkVanessa çocuğu yimiş
lale soygazi mi hale olmasın ooDedim Türk sinemasinda işimiz ne? Aliye Rona miyim Lale Soygazi mi?
lale soygazi mi hale olmasın oo
Evet canım atıldı iz kalırmı acaba busefer de bunun endişe edıyorum sanada gecmiş olsundikiş atıldı mı?benim kızında kaşı yarıldı yazın 4 dikiş atıldı .gözlüğünün sapı saplandı kırıldı düşünce.istemesek te oluyor bu kazalar maalesef polo