- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.716
- 29
- Konu Sahibi ceycey0406
- #9.081
benımde dılerım cok ayrık acaba ne yapmalıyımben özelde taktırdım zaten ama devlette de beyazlatma yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benımde dılerım cok ayrık acaba ne yapmalıyımben özelde taktırdım zaten ama devlette de beyazlatma yok
Ben de sürekli kıkırdarım çakırkeyfken. Sarhoşluğa geçince direkt uyukluyorum.Benim modum kötü olsa bile sarhoş olunca aşırı sırıtkan bir insan oluyorum Saçma sapan şeylere iki saat gülerim. Dışarıda sarhoş olacak kadar içmemeye dikkat ediyorum o yüzden. Herkesin sarhoşken belli bir ruh hali oluyor gerçekten.
bdv de konu var.safirin varsa eğer yanmışsın.tüm kötülükler bizi bulurmuşBen de sürekli kıkırdarım çakırkeyfken. Sarhoşluğa geçince direkt uyukluyorum.
Ya bosver Ceyceyim inanmaaabdv de konu var.safirin varsa eğer yanmışsın.tüm kötülükler bizi bulurmuş
Geçmiş olsun. Benim oğlanın da alnında 3 dikiş var. İz kalmadı. Kantaron yağı sür.Evet canım atıldı iz kalırmı acaba busefer de bunun endişe edıyorum sanada gecmiş olsun
Görmedim. Türk filmine yorum yaptımbdv de konu var.safirin varsa eğer yanmışsın.tüm kötülükler bizi bulurmuş
baktım o can aydoğmuş a.takmış safire yazmışta yazmış.ben de 2 kolye bir de bileklik vardı zenin en minimal olanlarından.birini hediye ettim geçen hafta.kız kalan ikisinden de acil kurtulsam mı?fakirliğimin ve borsada batmamın sebebi olmasınlar.Ya bosver Ceyceyim inanmaaa
O da sacma degil mi? Uye olmak 1 dk konu acmak 10 dk konuya cevap yazmak ohooooGörmedim. Türk filmine yorum yaptım
Vaaay zen'den takısı olan da fakirim diyorsa, biz ölmüşüz anacııım.baktım o can aydoğmuş a.takmış safire yazmışta yazmış.ben de 2 kolye bir de bileklik vardı zenin en minimal olanlarından.birini hediye ettim geçen hafta.kız kalan ikisinden de acil kurtulsam mı?fakirliğimin ve borsada batmamın sebebi olmasınlar.
Borsada 5000 ustu zarar ettim safir kasadabaktım o can aydoğmuş a.takmış safire yazmışta yazmış.ben de 2 kolye bir de bileklik vardı zenin en minimal olanlarından.birini hediye ettim geçen hafta.kız kalan ikisinden de acil kurtulsam mı?fakirliğimin ve borsada batmamın sebebi olmasınlar.
Çok acayip, arkadaşım böyle bir şey yapsa ağzına boşaltım yapardım.O da sacma degil mi? Uye olmak 1 dk konu acmak 10 dk konuya cevap yazmak ohoooo
Arkadasa üyeliğini vermek ???Çok acayip, arkadaşım böyle bir şey yapsa ağzına boşaltım yapardım.
Kendi adı, mesleği, yaşının yazdığı profili vermek de garip.Arkadasa üyeliğini vermek ???
2. el aldım 3 te bir fiyatına.hatta tamturumda boşanmış bir kadının yüzüğü.öyle anlamlar yüklemem takılara.en ucuz kim veriyorsa hemen alırdım eskiden.son 4 yıldır değil almak bakmıyorum bileVaaay zen'den takısı olan da fakirim diyorsa, biz ölmüşüz anacııım.
Vaaay sen tam piyasa uzmanı olmuşsun ceycey. Senden öğrenecek çok şey var.2. el aldım 3 te bir fiyatına.hatta tamturumda boşanmış bir kadının yüzüğü.öyle anlamlar yüklemem takılara.en ucuz kim veriyorsa hemen alırdım eskiden.son 4 yıldır değil almak bakmıyorum bile
Ay o sirada aklima gelmedi bak keske dibini gormedigin kuyuya bir daha taş atma deseydim.Çok acayip, arkadaşım böyle bir şey yapsa ağzına boşaltım yapardım.
Atasözleri ve deyimler sözlüğü gibisin Nilme.Ay o sirada aklima gelmedi bak keske dibini gormedigin kuyuya bir daha taş atma deseydim.
Safirden sonra geldi aklima
ilk 2 sinde kazıklandım mağazada.sonra akıllandım ordan almıyorum.Vaaay sen tam piyasa uzmanı olmuşsun ceycey. Senden öğrenecek çok şey var.