geyik ordinaryus profesörleri burada

Benim modum kötü olsa bile sarhoş olunca aşırı sırıtkan bir insan oluyorum :KK70: Saçma sapan şeylere iki saat gülerim. Dışarıda sarhoş olacak kadar içmemeye dikkat ediyorum o yüzden. Herkesin sarhoşken belli bir ruh hali oluyor gerçekten.
Ben de sürekli kıkırdarım çakırkeyfken. Sarhoşluğa geçince direkt uyukluyorum. 😁

Ya bosver Ceyceyim inanmaaa
baktım o can aydoğmuş a.takmış safire yazmışta yazmış.ben de 2 kolye bir de bileklik vardı zenin en minimal olanlarından.birini hediye ettim geçen hafta.kız kalan ikisinden de acil kurtulsam mı?fakirliğimin ve borsada batmamın sebebi olmasınlar. :KK45:

baktım o can aydoğmuş a.takmış safire yazmışta yazmış.ben de 2 kolye bir de bileklik vardı zenin en minimal olanlarından.birini hediye ettim geçen hafta.kız kalan ikisinden de acil kurtulsam mı?fakirliğimin ve borsada batmamın sebebi olmasınlar. :KK45:
Vaaay zen'den takısı olan da fakirim diyorsa, biz ölmüşüz anacııım.

Borsada 5000 ustu zarar ettim safir kasada 🤣

Vaaay zen'den takısı olan da fakirim diyorsa, biz ölmüşüz anacııım.
2. el aldım 3 te bir fiyatına.hatta tamturumda boşanmış bir kadının yüzüğü.öyle anlamlar yüklemem takılara.en ucuz kim veriyorsa hemen alırdım eskiden.son 4 yıldır değil almak bakmıyorum bile

2. el aldım 3 te bir fiyatına.hatta tamturumda boşanmış bir kadının yüzüğü.öyle anlamlar yüklemem takılara.en ucuz kim veriyorsa hemen alırdım eskiden.son 4 yıldır değil almak bakmıyorum bile
Vaaay sen tam piyasa uzmanı olmuşsun ceycey. Senden öğrenecek çok şey var.

X