- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
-
- Konu Sahibi ceycey0406
- #8.981
yok anacığımm ben fakir hayatıma namusumla devam ederim.zaten fakirliğe alıştım alışacağımm az kaldı.Dün akşam uzak şehrin masalı diye bir dizi izledim, pavyon sahnesi vardı. Karsta da mı Pavyon var diye cahıl cahıl sordum. Eşimde pavyonun olmadığı yer mi var dedi.
Hepsine cv atalım, o kadar dükkandan biri işe alır belki bizi
Düşünsene kapıda biri yok sanıp içeri girmeye çalışıyorlar ve kapıda ceycey şoku. elektroşok tabancasını yapıştır gitsinbu boyla mı puha ha haaa.beni göremez ezer geçerler valla.
ben gazino seviyorumm.gazino patronluğu işi tam bana göre.sesin iyiyse seni de assolist yaparım mekana.Düşünsene kapıda biri yok sanıp içeri girmeye çalışıyorlar ve kapıda ceycey şoku. elektroşok tabancasını yapıştır gitsin
Orda gözleme var mı ki :) biz bir ara girip kilo kilo çekirdek taşıyorduk. Çocuktan sonra gidemez olduk
aaa gözlemeleri meşhurdur.yıllardır tokat a giderken dönerken uğrarız.sıcak sıcak yerim valla.yanyana avm gibi orası zaten.köfteci yusuf bile vardıOrda gözleme var mı ki :) biz bir ara girip kilo kilo çekirdek taşıyorduk. Çocuktan sonra gidemez olduk
Dur pambık zamanı geçti, şimdiye harcamışlardır paraları. Ben bir piyasayı takip edeyim, en yakın zamanda hangi ürün hasat edilecek göreyim, ona göre adam yollayacağım sana.cotard sendromu angara halkı fakir memur alayı.benim gazinoya pampuk tüccarı fabrikatör köy ağası adanalı amcalar lazımmmm
İyi geceler ceycey'im.ben uyuyamaya çalışayım yarın iş çok gene.herkese güzel sağlıklı bir gün diliyorum yarın içiniyi gecelerrrrr
Konsa çıkmamben gazino seviyorumm.gazino patronluğu işi tam bana göre.sesin iyiyse seni de assolist yaparım mekana.
iyi cecelerben uyuyamaya çalışayım yarın iş çok gene.herkese güzel sağlıklı bir gün diliyorum yarın içiniyi gecelerrrrr
Bende kaçıyorum kızlar, hepinize Allah rahatlık versin.ben uyuyamaya çalışayım yarın iş çok gene.herkese güzel sağlıklı bir gün diliyorum yarın içiniyi gecelerrrrr
Hemende yakalaO ceycey kim
Anaaa nikimi çalmışlarrrr. Ama olsun tanınmış olan ceycey benimO ceycey kim
Hiç sarhoş olmadan bu yaşa geldimHemende yakalaçok sarhostum hatırlamıyorum ..
Arada çakırkeyif olmak iyidir. En neşeli hallerimden biridir.Hiç sarhoş olmadan bu yaşa geldimbir ben sevemedim şu alkolü.
Hepsini denedim kırmızı şarap bozuk sirke gibi rakı iğrenç kokuyor cıksss gitmiyorlar boğazımdanArada çakırkeyif olmak iyidir. En neşeli hallerimden biridir.