geyik ordinaryus profesörleri burada

Hepsini denedim kırmızı şarap bozuk sirke gibi rakı iğrenç kokuyor cıksss gitmiyorlar boğazımdan😅
Rakı bira ben de içemem. Kötü şarap içilmez. Kaliteli şarap güzel olur. Selection var, onu seviyorum mesela. Ya da meyveli, kahveli likör içerim. Şarap bazlı tatlı içecekler de var, onları da içerim.

Eşinin ilçesinde de var dükkanım 10 yıldır boş. Ölmüş o ilçe çok üzücü. Atatürk zamanında uçak alıp devlete bağışlamışlardı oysa😞

Hiç sarhoş olmadan bu yaşa geldim😅bir ben sevemedim şu alkolü.
Ceycey ben boşandıktan sonra bir müddet hep içiyordum. Viski ya da votka içiyordum. Alışkın olmadığım için Uyuyordum hemen.
Benim tespitim alkol insanın içinde ne varsa onu ortaya çıkarıyor. Babam çok sinirli bir adamdı, içince daha da agresifleşiyordu. Bir kız arkadaşım var. O içince şarkı filan söylüyor.

Ceycey ben boşandıktan sonra bir müddet hep içiyordum. Viski ya da votka içiyordum. Alışkın olmadığım için Uyuyordum hemen.
Benim tespitim alkol insanın içinde ne varsa onu ortaya çıkarıyor. Babam çok sinirli bir adamdı, içince daha da agresifleşiyordu. Bir kız arkadaşım var. O içince şarkı filan söylüyor.
Hoşgeldin topiğe Nihal. Evet aynen öyle😀

Çitlekçi de kahvaltıdayız 😍

Eklentiler

• 6562059C-74F8-4CF1-BA66-F37AB83A3D2E.jpeg
    6562059C-74F8-4CF1-BA66-F37AB83A3D2E.jpeg
    156,9 KB · Görüntüleme: 24
  • F45AB6BE-2B90-4F52-9B9E-33D8AD1BFE87.jpeg
    F45AB6BE-2B90-4F52-9B9E-33D8AD1BFE87.jpeg
    147,3 KB · Görüntüleme: 24
Kırıkkale fatihi geri geldi 🥰
evet geldimmm.kontratı çitlekçi de yaptık buluşup.zaten adam tanıdık çıktı ucuza da verdim o da memnun ben de.annemin evine uğradım 9 senedir oturulmadığından durumu kötüydü heryer toz sinek ölüsü vs.biraz özel eşyalardan aldım.okul ara tatilinde gidip satışa vereceğim.baş etmem mümkün değil.yeni iyileştim 2 eve bakamam.

Benim modum kötü olsa bile sarhoş olunca aşırı sırıtkan bir insan oluyorum :KK70: Saçma sapan şeylere iki saat gülerim. Dışarıda sarhoş olacak kadar içmemeye dikkat ediyorum o yüzden. Herkesin sarhoşken belli bir ruh hali oluyor gerçekten.

X