- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.720
-
- Konu Sahibi ceycey0406
- #8.941
Fitili ateşleyen benimayy sen de mi nasiplendinn?ben kaçırmışım konuyu tühhh
sen ateşlemişsin de o da roket gibi uçmuşşFitili ateşleyen benim
Bu insanlar anlamaz evet50 okka yorum yapsan anlamaz ki o.
Halin hep paşadan daha iyi olsun evhamlim.Yerim onları ya, çok masumlar. 1 saate uyanır ama uyumak yerine kk yı tercih ettim.
Kısacası
Halim itten beter ama keyfim paşada yok
NilMeSeKer bilir misin bu lafı bilmem ama beni özetliyo
Ananem sagolsunnilmeşekerin ölü yıkamayla ilgili özlü sözü bitirdi beni gülmektennn
Cok uzuldum okuyunca canim. Bosver ne mal oldugu belli olduBenim küfür yediğim konu
Beni takip edinBuldum, nilme'nin mesajlarını takip ettim.
Ben borsayi biraktim cok zarar ettimBiz de bugün 86 lira kaybettik
Bebeğe bez alırdım onunla
1 cono göndersene bana.biraz yol yordam öğretirdiCıks pek bir şey değilmiş. Conoların küfürleri kadar orijinalini duymadım daha. Bu konunun sahibi pek yaratıcı değil. Puanım 10 üzerinden 4.
Suç duyurusunda bulunacak misin calcim?NilMeSeKer kendi karakterini belli ediyor böyleleri. Tartışmayı bilmeyen küfür ediyor hemen
Burada da kalmadılar. Mersin'e sürgün gitmişlerdi. Oradan da kovuldular. Kavga videoları var, izlemelisin. Çok orijinaller.1 cono göndersene bana.biraz yol yordam öğretirdi
Direkt annelikten istifa eder.aa aklıma ne geldi cotard.sınıf annesi seçen meçen olursa direkt adana conosu salacağım üstüne.koşarak istifa eder valla 1 günde
Bulundum şikayet ettim o çocuklar içinSuç duyurusunda bulunacak misin calcim?
benim tanıdığım adanalılar benden kibarlar.şöylee dişime göre bir adanalı dost edinmeliyim acilllDirekt annelikten istifa eder.
bana küfreden olmuyor da beddua dan sık sık nasipleniyorummmBulundum şikayet ettim o çocuklar için
gene neyi kaçırdımBugünkü konu neydi öyle yaw? Kadinin ağzı lağım çukuru
çok şükür konuları sadece ben kaçırmıyormuşumNe kaçırdım gene?
Kidinin dişmini yini kidinbana küfreden olmuyor da beddua dan sık sık nasipleniyorummm
Teşekkürler. Insan olarak vazifemiz bu. Bir süre öğretmen olarak calistigim kurumda o yıllarda anladim ki; bu kadinlar asla düzelmez.Bulundum şikayet ettim o çocuklar için
ben de kaçırmışımm küfürlerden çookk sonra gördüm konuyuçok şükür konuları sadece ben kaçırmıyormuşum
Bu da eskidi agizlarina sakız ettiler bu cümleyiKidinin dişmini yini kidin
ayy ne zaman geldin?ş,mdi gördüm yazdığını.selammm