- 9 Şubat 2019
- 2.884
- 5.569
- Konu Sahibi ceycey0406
- #8.961
yeni geldimayy ne zaman geldin?ş,mdi gördüm yazdığını.selammm
kşitap topiğinde kitap yorumu yapıyordum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yeni geldimayy ne zaman geldin?ş,mdi gördüm yazdığını.selammm
İnşallah başına gelir de görürüsün hahajaBu da eskidi agizlarina sakız ettiler bu cümleyi
allah senin de başına virsinnnn yazıyorlar.yarın angara pavyonlarında mesaiye başlatacaklar sankim beni bu bedduaylaKidinin dişmini yini kidin
günün nasıl geçti?özledik seniyeni geldim
kşitap topiğinde kitap yorumu yapıyordum
İnşallah başına gelir de görürüsün hahaja
aa bu kadının hastasıyımmmmm.efsane bir hatunn
ben gelene kadar olaylar yasanmıs, bır suru kısı ban yemıs ve konu kapanmıs oluyor. Altı ustu gıttık mutfak toparladık....ben de kaçırmışımm küfürlerden çookk sonra gördüm konuyu
Eger ile megeri evlendirmisler keşke diye bir cocuklari olmuşİnşallah başına gelir de görürüsün hahaja
bende sizi özledimgünün nasıl geçti?özledik seni
Hahaha pavyona düşmek çok kolay zatenallah senin de başına virsinnnn yazıyorlar.yarın angara pavyonlarında mesaiye başlatacaklar sankim beni bu bedduayla
uzun yıllardır önlerinden geçerim.daha kolumdan tutup içeri çeken olmadı.yoksam beni beğenmediler mi?bak gece gece aklıma takıldı bu konuHahaha pavyona düşmek çok kolay zaten
Aradıkları kritere uymamışsınuzun yıllardır önlerinden geçerim.daha kolumdan tutup içeri çeken olmadı.yoksam beni beğenmediler mi?bak gece gece aklıma takıldı bu konu
Valla her düşüş bir öğreniş calci bacımHahaha pavyona düşmek çok kolay zaten
iyi bir şey mi yazdın kötü mü bilemedim calciAradıkları kritere uymamışsın
Ben de anlamadım. Kriterleri nedir bilmiyorumiyi bir şey mi yazdın kötü mü bilemedim calci
Bu kadar da dğşmezsin be. Gerçi o düşmemiş paranın yüzü sıcak gelmişValla her düşüş bir öğreniş calci bacım
ağzı bozuk olmak var.ee o ben de yokkk.işve cilve ben de sıfır erkek parası yemek konusunda çırak bile olamam.cıksss beni işe almazlarmış zatiiiiBen de anlamadım. Kriterleri nedir bilmiyorum
Bodyguard olabilirsinağzı bozuk olmak var.ee o ben de yokkk.işve cilve ben de sıfır erkek parası yemek konusunda çırak bile olamam.cıksss beni işe almazlarmış zatiiii
Dün akşam uzak şehrin masalı diye bir dizi izledim, pavyon sahnesi vardı. Karsta da mı Pavyon var diye cahıl cahıl sordum. Eşimde pavyonun olmadığı yer mi var dedi.ağzı bozuk olmak var.ee o ben de yokkk.işve cilve ben de sıfır erkek parası yemek konusunda çırak bile olamam.cıksss beni işe almazlarmış zatiiii
bu boyla mı puha ha haaa.beni göremez ezer geçerler valla.Bodyguard olabilirsin