- 3 Mayıs 2015
- 13.222
- 48.472
-
- Konu Sahibi ceycey0406
- #8.921
Bana Diyor Nau Nau tam buraya küfür dağarcığım gelişti yazdım aynı anda sen de o konuya yazmışsın.bak kalp kalbe karşıymış
yeğenimiz nasıl?hiç bilgi vermiyorsunnnnYaaa tatlişim
Büyüme ataklarında canıma okuyoryeğenimiz nasıl?hiç bilgi vermiyorsunnnn
eee bu işlerde bir gün sıra sana gelecektiii.bir kaç sene sonra kankan olacak ama.o zamana dek sabırrrrrBüyüme ataklarında canıma okuyor
Sıpa
Horul horul uyuyor şu anda ama ben uyuyamıyorum çünkü 20 dakikada bir euew euww şeklinde alarm veriyor
Uyanmıyor ama beni tribe sokuyor uyanacak diye
Ay değer ben çok memnunumeee bu işlerde bir gün sıra sana gelecektiii.bir kaç sene sonra kankan olacak ama.o zamana dek sabırrrrr
herşeyi o yönetecek alış.benim kız koltukta oturma pozisyonumdan bile rahatsız olurdu kucağımda.illa istediği yöne doğru oturacaktım.cins bu bebek milletiiiiiiAy değer ben çok memnunum
Bak şimdi meyve yiyim kk keyfi yapiyim dedim
Bana sinyal veriyor beşikten
Çok g.tü başı yayma, çabuk ye, her an ağlayıp ortalığı yıkabilirim diye ara ara mızıldanıo
Ne kaçırdım gene?ben 2 saat önce gördüm konuyu.valla küfür bilgim gelişti.kadın coştukça coşmuş
Yerim onları ya, çok masumlar. 1 saate uyanır ama uyumak yerine kk yı tercih ettim.herşeyi o yönetecek alış.benim kız koltukta oturma pozisyonumdan bile rahatsız olurdu kucağımda.illa istediği yöne doğru oturacaktım.cins bu bebek milletiiiiii
bdv de bir konu var.bu kadar küfrü yıllardır bir arada görmemiştimm.Ne kaçırdım gene?
Bdv de eskortluk yapan biri konu açıp ana bacı giydirmiş milleteNe kaçırdım gene?
Hemen bakıyorum, bir Adanalı'yı şaşırtacak küfür var mı görmeliyim.bdv de bir konu var.bu kadar küfrü yıllardır bir arada görmemiştimm.
nilmeşekerin ölü yıkamayla ilgili özlü sözü bitirdi beni gülmektennnHemen bakıyorum, bir Adanalı'yı şaşırtacak küfür var mı görmeliyim.
Bdv de eskortluk yapan biri konu açıp ana bacı giydirmiş millete
Orijinal küfürler var
Kızlar hangi konu bulamıyorum.nilmeşekerin ölü yıkamayla ilgili özlü sözü bitirdi beni gülmektennn
Benim küfür yediğim konubdv de bir konu var.bu kadar küfrü yıllardır bir arada görmemiştimm.
ayy sen de mi nasiplendinn?ben kaçırmışım konuyu tühhhBenim küfür yediğim konu
dertsiz başıma dert açtım.Kızlar hangi konu bulamıyorum.
selamLadycharms hu huuuu
Buldum, nilme'nin mesajlarını takip ettim.dertsiz başıma dert açtım.
Biz de bugün 86 lira kaybettikBana Diyor Nau Nau eşine söyle ne alsam battım 2 haftadır.aselsan zarar ford zarar dagi zarar alka zarar bankalar eh işteee kontrolmatik minicik karrr.ama toplamda 2000 tl zararr kar da sıfırrrrr.yesin paraları borsadan bir cacık olmuyor bu aralar