geyik ordinaryus profesörleri burada

Büyüme ataklarında canıma okuyor
Sıpa
Horul horul uyuyor şu anda ama ben uyuyamıyorum çünkü 20 dakikada bir euew euww şeklinde alarm veriyor
Uyanmıyor ama beni tribe sokuyor uyanacak diye
eee bu işlerde bir gün sıra sana gelecektiii.bir kaç sene sonra kankan olacak ama.o zamana dek sabırrrrr

eee bu işlerde bir gün sıra sana gelecektiii.bir kaç sene sonra kankan olacak ama.o zamana dek sabırrrrr
Ay değer ben çok memnunum
Bak şimdi meyve yiyim kk keyfi yapiyim dedim
Bana sinyal veriyor beşikten
Çok g.tü başı yayma, çabuk ye, her an ağlayıp ortalığı yıkabilirim diye ara ara mızıldanıo

Ay değer ben çok memnunum
Bak şimdi meyve yiyim kk keyfi yapiyim dedim
Bana sinyal veriyor beşikten
Çok g.tü başı yayma, çabuk ye, her an ağlayıp ortalığı yıkabilirim diye ara ara mızıldanıo
herşeyi o yönetecek alış.benim kız koltukta oturma pozisyonumdan bile rahatsız olurdu kucağımda.illa istediği yöne doğru oturacaktım.cins bu bebek milletiiiiii

herşeyi o yönetecek alış.benim kız koltukta oturma pozisyonumdan bile rahatsız olurdu kucağımda.illa istediği yöne doğru oturacaktım.cins bu bebek milletiiiiii
Yerim onları ya, çok masumlar. 1 saate uyanır ama uyumak yerine kk yı tercih ettim.

Kısacası
Halim itten beter ama keyfim paşada yok

NilMeSeKer bilir misin bu lafı bilmem ama beni özetliyo

Biz de bugün 86 lira kaybettik
Bebeğe bez alırdım onunla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…