geyik ordinaryus profesörleri burada

Büyüme ataklarında canıma okuyor 😪
Sıpa
Horul horul uyuyor şu anda ama ben uyuyamıyorum çünkü 20 dakikada bir euew euww şeklinde alarm veriyor :KK70:
Uyanmıyor ama beni tribe sokuyor uyanacak diye
eee bu işlerde bir gün sıra sana gelecektiii.bir kaç sene sonra kankan olacak ama.o zamana dek sabırrrrr :KK45:

eee bu işlerde bir gün sıra sana gelecektiii.bir kaç sene sonra kankan olacak ama.o zamana dek sabırrrrr :KK45:
Ay değer ben çok memnunum🤣
Bak şimdi meyve yiyim kk keyfi yapiyim dedim
Bana sinyal veriyor beşikten
Çok g.tü başı yayma, çabuk ye, her an ağlayıp ortalığı yıkabilirim diye ara ara mızıldanıo :KK70:

Ay değer ben çok memnunum🤣
Bak şimdi meyve yiyim kk keyfi yapiyim dedim
Bana sinyal veriyor beşikten
Çok g.tü başı yayma, çabuk ye, her an ağlayıp ortalığı yıkabilirim diye ara ara mızıldanıo :KK70:
herşeyi o yönetecek alış.benim kız koltukta oturma pozisyonumdan bile rahatsız olurdu kucağımda.illa istediği yöne doğru oturacaktım.cins bu bebek milletiiiiii :KK45:

herşeyi o yönetecek alış.benim kız koltukta oturma pozisyonumdan bile rahatsız olurdu kucağımda.illa istediği yöne doğru oturacaktım.cins bu bebek milletiiiiii :KK45:
Yerim onları ya, çok masumlar. 1 saate uyanır ama uyumak yerine kk yı tercih ettim.

Kısacası
Halim itten beter ama keyfim paşada yok :KK70:

NilMeSeKer NilMeSeKer bilir misin bu lafı bilmem ama beni özetliyo🤣

Bana Diyor Nau Nau Bana Diyor Nau Nau eşine söyle ne alsam battım 2 haftadır.aselsan zarar ford zarar dagi zarar alka zarar bankalar eh işteee kontrolmatik minicik karrr.ama toplamda 2000 tl zararr kar da sıfırrrrr.yesin paraları borsadan bir cacık olmuyor bu aralar :KK45:
Biz de bugün 86 lira kaybettik
Bebeğe bez alırdım onunla:KK70:

X