- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
-
- Konu Sahibi ceycey0406
- #8.881
onlar daha güzel ütülüyorlar yeni alınmış gibi oluyor kıyafetler.evde ben yalap şap ütülüyorum.Ben de çoğunu ütüye veriyorum, en sevmediğim iş ütü.
Yok ben aşırı titiz ütü yapıyorum, ondan yorulup gıcık oluyorum.onlar daha güzel ütülüyorlar yeni alınmış gibi oluyor kıyafetler.evde ben yalap şap ütülüyorum.
scuba kumaştan 2 eşofman altı aldım.bir de gene kotondan yüzde yüz polyester üst aldım spor bölümünden.ütü mütü derdi yokk.okula gidip gelirken giyerimmYok ben aşırı titiz ütü yapıyorum, ondan yorulup gıcık oluyorum.
Ütü istemeyen şeyleri seviyorum yaa.asuba kumaştan 2 eşofman altı aldım.bir de gene kotondan yüzde yüz polyester üst aldım spor bölümünden.ütü mütü derdi yokk.okula gidip gelirken giyerimm
senin eşofman altından gördüm yeri çok güzeldi ama lila rengi vardı sadece.bir üst bile 120 tl idi mecbur aldım.asgari ücretle lüks yaşıyorumcular artık bdv ye bile uğramıyorlar.onlar da anladı sonunda hayat pahalılığınıÜtü istemeyen şeyleri seviyorum yaa.
Her şey pahalı. Az önce okul için kendi ihtiyaçlarımı sipariş verdim. Tahta kalemleri, mürekkepler vs. uçmuş.senin eşofman altından gördüm yeri çok güzeldi ama lila rengi vardı sadece.bir üst bile 120 tl idi mecbur aldım.asgari ücretle lüks yaşıyorumcular artık bdv ye bile uğramıyorlar.onlar da anladı sonunda hayat pahalılığını
onları veliler alır biz deHer şey pahalı. Az önce okul için kendi ihtiyaçlarımı sipariş verdim. Tahta kalemleri, mürekkepler vs. uçmuş.
Biz hep kendimiz alıyoruz. Sınıfımın silgisini bile ben alıyorum. Geçen yıl 8. sınıflara test aldırdım, 15 TL idi. 10'ar TL topladım çocuklardan, gerisini ben ödedim. Gelirleri pek iyi değil çocuklarımın.onları veliler alır biz deöğretmenin kırtasiye parasını asla istemeyiz
Metrese ağız dolusu metres bile diyemiyoruz, hemen carlıyorlar.bdv de evli, adamla aşk konusu amma ilerlemiş yokluğumda.kadın da evli adam da.eleştirmiş herkes doğal olarak.kızıp bir ara alırım kocalarınızı elinizden görürsünüz gibi bir şey bile yazmış.metreslik normal f.b ilişkiler normal .bu bdv bizi de değiştirecek valla bu gidişle.herşeyi normal göreceğiz
başına gelsin de gör diyorlar beddua ediyorlar bir de.bedduaları tutaydı bunca sene site metresten geçilmezdi.çok şükür tutmuyorMetrese ağız dolusu metres bile diyemiyoruz, hemen carlıyorlar.
Nilme nerede? Onun yerine ben atasözü yazayım. "İtin duası kabul olsaydı, gökten kemik yağardı."başına gelsin de gör diyorlar beddua ediyorlar bir de.bedduaları tutaydı bunca sene site metresten geçilmezdi.çok şükür tutmuyor
bdv de döktürmüş gene nilme.valla son Türk filozofu o olmalı.Bayılıyorum yazdıklarına.Cuk oturuyor konulara olaylaraNilme nerede? Onun yerine ben atasözü yazayım. "İtin duası kabul olsaydı, gökten kemik yağardı."
Hatun ayaklı atasözleri ve deyimler sözlüğü.bdv de döktürmüş gene nilme.valla son Türk filozofu o olmalı.Bayılıyorum yazdıklarına.Cuk oturuyor konulara olaylara
iyi geceler.kendine dikkat et çift maske tak sınıftaİyi geceler ceycey'im. Yarın erkenciyim, nöbet var. Kendine iyi bak.
Ders çalışmak için yaptı. Ama iletişimdeyim kendisiyle.
Sevindim iyi bari.Ders çalışmak için yaptı. Ama iletişimdeyim kendisiyle.