- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
- Konu Sahibi ceycey0406
- #8.901
birmuhendisanne yarın nereye gidiyorum bil bakalım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim kocam güzel ütü yaparYok ben aşırı titiz ütü yapıyorum, ondan yorulup gıcık oluyorum.
Kırıkkale mi yoksabirmuhendisanne yarın nereye gidiyorum bil bakalım?
olabilerrrrr.kızı da götüreceğim okula gidemeyecek .yıllardır gitmedim hele bir bakayım neler değişmişKırıkkale mi yoksa
5 yıldır ara ara gidiyorum bana hep aynı geliyor ceycey ama Suriyeli sayısı seni şaşırtabilir belki, bayramda tek Türk çocuk benimkiydi meselaolabilerrrrr.kızı da götüreceğim okula gidemeyecek .yıllardır gitmedim hele bir bakayım neler değişmiş
ciddi mii?çok üzüldüm.ne işleri var ki orada_halkına bile iş imkanı olmayan bir şehir orası.5 yıldır ara ara gidiyorum bana hep aynı geliyor ceycey ama Suriyeli sayısı seni şaşırtabilir belki, bayramda tek Türk çocuk benimkiydi mesela
Kırıkkale Anadolu imam-hatip lisesinin karşındaki parkta hep Suriyeliler oluyor. Kvmin evi oraya çok yakın, akşamları görüyorum.ciddi mii?çok üzüldüm.ne işleri var ki orada_halkına bile iş imkanı olmayan bir şehir orası.
bu konu ban sebebi.yorum yokkkkkCeycey ben Suriyelilere kızmıyorum, herkes bir şekilde hayat mücadelesinde..ama göçmen politikamız çok kötü
Şanslısın. Benim adam hem ütü yapmaz hem de ütüde ufacık bir hata görsün giymez.Benim kocam güzel ütü yapar
Ben erkek gömleği ütülemeyi evlenince eşimden öğrendimŞanslısın. Benim adam hem ütü yapmaz hem de ütüde ufacık bir hata görsün giymez.
Ban zamanım geldi hanimmmbu konu ban sebebi.yorum yokkkkk
Onlar bizim kardeşlerimiz, çok seviyoruz (!) onları.Ban zamanım geldi hanimmm
Bayadir ban yemedim, susayım en iyisi
yaa yaaa öyleOnlar bizim kardeşlerimiz, çok seviyoruz (!) onları.
ben 2 saat önce gördüm konuyu.valla küfür bilgim gelişti.kadın coştukça coşmuşBugünkü konu neydi öyle yaw? Kadinin ağzı lağım çukuru
Ben yazdim okkali yorumumuBana Diyor Nau Nau tam buraya küfür dağarcığım gelişti yazdım aynı anda sen de o konuya yazmışsın.bak kalp kalbe karşıymış
50 okka yorum yapsan anlamaz ki o.Ben yazdim okkali yorumumu