- 29 Temmuz 2021
- 3.686
- 25.041
-
- Konu Sahibi ceycey0406
- #8.861
Gündemden haberdar oluyordum o da çok can sıkıcı oluyor bazen malumTwitter mıkız ne işin var tırı vırı yerlerde
İnşallahCanım hemşerim, her şey gönlünce olsun. Özleneceksin. Gelip güzel haberlerini ver bize.
Fox haber izleGündemden haberdar oluyordum o da çok can sıkıcı oluyor bazen malum
Bundan sonra her zaman ilk tercihim foxFox haber izleTwitter mivitir tehlikeli kuzum
Ben o Twitter da saçma sapan birşey görmüştüm erkek kardeşimin telefonunda tevbe kullanmamBundan sonra her zaman ilk tercihim fox
İyi bak kendineee tekrardan, istersen numaramı özelden yazarım konuşuruz yine istediğin zamanC ceycey0406Ladycharms cotard sendromu @pina @birmuhendisanne @Katipsondanbir Aybush Bissunicole muhtesemgatsby NilMeSeKer hepinizi gerçekten çok seviyorum ve sizi tanıdığım için çok mutluyum. Otokontrolümü çok denememe rağmen yapamadığım için sınava kadar hesabımı pasifleştirip sınavdan sonra geri geliyorum. Kendinize iyi bakın geri dönüşüm muhteşem olacak
Teşekkür ederimmmİyi bak kendineee tekrardan, istersen numaramı özelden yazarım konuşuruz yine istediğin zaman
Başarılar diliyorum sana. Kalbin gibi bir geleceğin olduğuna eminim gerçi.C ceycey0406Ladycharms cotard sendromu @pina @birmuhendisanne @Katipsondanbir Aybush Bissunicole muhtesemgatsby NilMeSeKer hepinizi gerçekten çok seviyorum ve sizi tanıdığım için çok mutluyum. Otokontrolümü çok denememe rağmen yapamadığım için sınava kadar hesabımı pasifleştirip sınavdan sonra geri geliyorum. Kendinize iyi bakın geri dönüşüm muhteşem olacak
Unutur muyumBaşarılar diliyorum sana. Kalbin gibi bir geleceğin olduğuna eminim gerçi.Ama böyle gidip unutma bizi dön mutlaka.
Unutmazsın. Bir kahve içmedik ama hatrımız oluştu bir kere.Unutur muyum
İçeriz inşallah bir günUnutmazsın. Bir kahve içmedik ama hatrımız oluştu bir kere.
C ceycey0406Ladycharms cotard sendromu @pina @birmuhendisanne @Katipsondanbir Aybush Bissunicole muhtesemgatsby NilMeSeKer hepinizi gerçekten çok seviyorum ve sizi tanıdığım için çok mutluyum. Otokontrolümü çok denememe rağmen yapamadığım için sınava kadar hesabımı pasifleştirip sınavdan sonra geri geliyorum. Kendinize iyi bakın geri dönüşüm muhteşem olacak
siz öğrenciler için en doğrusu bu.boşa zaman kaybı.derslerinizi bitirsiniz gelir geyik yaparsınız akşamları.o da 2 saati asla geçmesin.gün boyu siteye gir çık gir çık motivasyon falan kalmaz siz deben bdv ye artık yazmıyorum
11 ile 5 arası uyku planlıyorum bakalımsiz öğrenciler için en doğrusu bu.boşa zaman kaybı.derslerinizi bitirsiniz gelir geyik yaparsınız akşamları.o da 2 saati asla geçmesin.gün boyu siteye gir çık gir çık motivasyon falan kalmaz siz de
bdv de geziniyorum.yorgunluktan sızdım bir koltuğa.sen nasılsın?N'apıyorsunuz kızlar? Yatmadan bakayım dedim.
Ben de yoruldum. Çamaşır bıktırdı beni. At, çıkar,as, katla... 5 makine çamaşır yıkadım.bdv de geziniyorum.yorgunluktan sızdım bir koltuğa.sen nasılsın?
hergün 2 makine çıkıyor ben de valla.kızın kıyafetleri ve kendi tişörtlerim dışında ütüye veriyorum.kendim ütülesem gömerler beni 3 gündeBen de yoruldum. Çamaşır bıktırdı beni. At, çıkar,as, katla... 5 makine çamaşır yıkadım.
Ben de çoğunu ütüye veriyorum, en sevmediğim iş ütü.hergün 2 makine çıkıyor ben de valla.kızın kıyafetleri ve kendi tişörtlerim dışında ütüye veriyorum.kendim ütülesem gömerler beni 3 günde