geyik ordinaryus profesörleri burada

C ceycey0406 Ladycharms Ladycharms cotard sendromu cotard sendromu @pina @birmuhendisanne @Katipsondanbir Aybush Aybush Bissunicole Bissunicole muhtesemgatsby muhtesemgatsby NilMeSeKer NilMeSeKer hepinizi gerçekten çok seviyorum ve sizi tanıdığım için çok mutluyum. Otokontrolümü çok denememe rağmen yapamadığım için sınava kadar hesabımı pasifleştirip sınavdan sonra geri geliyorum. Kendinize iyi bakın ❤️❤️❤️ geri dönüşüm muhteşem olacak 😁
İyi bak kendineee tekrardan, istersen numaramı özelden yazarım konuşuruz yine istediğin zaman ❤️

C ceycey0406 Ladycharms Ladycharms cotard sendromu cotard sendromu @pina @birmuhendisanne @Katipsondanbir Aybush Aybush Bissunicole Bissunicole muhtesemgatsby muhtesemgatsby NilMeSeKer NilMeSeKer hepinizi gerçekten çok seviyorum ve sizi tanıdığım için çok mutluyum. Otokontrolümü çok denememe rağmen yapamadığım için sınava kadar hesabımı pasifleştirip sınavdan sonra geri geliyorum. Kendinize iyi bakın ❤️❤️❤️ geri dönüşüm muhteşem olacak 😁
Başarılar diliyorum sana. Kalbin gibi bir geleceğin olduğuna eminim gerçi. 😉 Ama böyle gidip unutma bizi dön mutlaka. 🤩

Canım benim. Dilerim ki hersey gönlünce olsun. Küçük yaşına göre oldukça akıllı bir kızsın. Madem bunu istiyorsun o zaman yap. Boş oturma ve harekete geç. Başar ve parıl parıl ışıl ışıl geri gel. O gün demistim de, muhteşem olacakti ya geri dönüşüm... Oldu de. Seni kocaman sarıyor, öpüyor ve sanal da olsa seviyorum Homer Simpson Homer Simpson

siz öğrenciler için en doğrusu bu.boşa zaman kaybı.derslerinizi bitirsiniz gelir geyik yaparsınız akşamları.o da 2 saati asla geçmesin.gün boyu siteye gir çık gir çık motivasyon falan kalmaz siz de
11 ile 5 arası uyku planlıyorum bakalım
bi selam gönderirim buraya sonra da çıkarım

Ben de yoruldum. Çamaşır bıktırdı beni. At, çıkar,as, katla... 5 makine çamaşır yıkadım.
hergün 2 makine çıkıyor ben de valla.kızın kıyafetleri ve kendi tişörtlerim dışında ütüye veriyorum.kendim ütülesem gömerler beni 3 günde :KK45:

X