-
- Konu Sahibi ceycey0406
- #8.621
Ben Ankara düşünüyorum aslındaAyy ben aslında iyi uyumuştum ama bugün bi uyku bastırdıı gözümü açamıyorum. İstanbul yazmayı düşünürsen iyi düşün valla bugün sinirim bozuldu iyice. İstanbul'da ulaşımı zor bir yerde 4 kişilik yurt 2.5k olmuş. Büyük şehirde çocuk okutmak ayda 4-5k gerektiriyor. Devlet yurdu çıkmazsa mecbur vereceğim ama baya enayi hissederim kendimi.
ben seni istanbulda yaşıyor sanıyordum.meğerse sadece okulun oradaymışAy konu açsam nolucak, gün sonunda yine fakirim
Onu kendime yapmadım kuzenime yaptımamugurimi harry nde varrrr
ankara tam öğrenci şehri.en doğru karar.tutmazsa sivasa yakın çorum ve kırıkkale tıp varBen Ankara düşünüyorum aslında
Sevindim iyi olmana. Vandi valla ders çalıştım yemin ederim çalıştım bak
Çok haklısın Wp insta saramayınca buraya sarıyorum.hacı sen de vırt zırt profil resmi değiştiriyorsun başka biri sanıyorum bir kaç dakika seni
Erciyes tıp var bir de ora da yakın. Çukurova tıp da olabilir.ankara tam öğrenci şehri.en doğru karar.tutmazsa sivasa yakın çorum ve kırıkkale tıp var
Niye aç da bi toplu banlanakAy konu açsam nolucak, gün sonunda yine fakirim
İzmir'de yaşıyorum ben, keşke sen de burada yaşasaydınben seni istanbulda yaşıyor sanıyordum.meğerse sadece okulun oradaymış
Bak zehiri veriyorsun kanıma.Benimki de öyle internet, ders, laklak... Öyle. Ne güzel profil fotoğrafları buluyorsun ya patates süperdi özellikle
Ay çok güzeelİşte harry ürünlerimiz
izmir en güzel şehri Türkiyenin.Ama yaşaya yaşaya bozkırın taa dibinde Angarada yaşıyorummmmİzmir'de yaşıyorum ben, keşke sen de burada yaşasaydın
hacı ne okudun sen?sınıf öğretmeni değilsen zaten boşa okumuşsunn.bdv den öğrendim en değerli meslek oymuşşBak zehiri veriyorsun kanıma.Diğer konularda ise sabret sonu güzel olacaktır. Biz de zor da olsa geçtik o yollardan.
Yapcaz artık bi şeyler bi sınıf öğretmeni olamasak daBak zehiri veriyorsun kanıma.Diğer konularda ise sabret sonu güzel olacaktır. Biz de zor da olsa geçtik o yollardan.
Anaokulu öğretmeniyim ben.hacı ne okudun sen?sınıf öğretmeni değilsen zaten boşa okumuşsunn.bdv den öğrendim en değerli maslek oymuşş
tıp ta neymişş.yorulma yok bir şey yok.gel sen de sınıf öğretmeni ol yol yakınkenYapcaz artık bi şeyler bi sınıf öğretmeni olamasak da
ucundan yırtmışsın evet.Ama bir sınıfçıyla kendini lütfen denk görme.Anaokulu öğretmeniyim ben.Baya yakın sınıf öğretmenliğine. Benimki de değerli sayılır o zaman.
Of keşke bunu tercih dönemi bitmeden bilseydim ya yazardım bir sınıf öğretmenliği mis gibitıp ta neymişş.yorulma yok bir şey yok.gel sen de sınıf öğretmeni ol yol yakınken
AyyAnaokulu öğretmeniyim ben.Baya yakın sınıf öğretmenliğine. Benimki de değerli sayılır o zaman.