- 29 Temmuz 2021
- 3.686
- 25.041
-
- Konu Sahibi ceycey0406
- #8.661
Senin kızının elbisesini bulamıyorum ben yabizim memlekette kız ararken ki tercihleri öğretmendir genelde.kadrolu musun ücretli mi diye yüzsüzce sorduktan sonra ardından da kyk borcun var mı diye sorar teyzeler
Yok orası da değil ama kangalını çok severim Allah var.Sivas de tam olsun
KayseriYok orası da değil ama kangalını çok severim Allah var.
bulup ne yapacaksın?en büyük bedeni 10-12 yaştıSenin kızının elbisesini bulamıyorum ben ya
Ne bileyim napacaksam. Sanki bedeni olsa alıp sokağa çıkarken giyicem. İçime dert oldu bulamamakbulup ne yapacaksın?en büyük bedeni 10-12 yaştı
gonya yaniii vaşşş.oraya kim gidip geliyorsa herkes bana plastik mevlana ve mevlana şekeri getirdi.8 tane mevlanam vardı da 5 ini verdim 3 tane kaldılarKonya yav.Yok mu Mevlana emojisi lan burda.
Tüm iç Anadolu aklıma geldi de bir konya gelmedi bunlaKonya yav.Yok mu Mevlana emojisi lan burda.
benim kız dışarda giyecek valla.evde sevinçten halay çekiyor şu an hattaNe bileyim napacaksam. Sanki bedeni olsa alıp sokağa çıkarken giyicem. İçime dert oldu bulamamak
O giyer minnoş olur da ben giyersem deli derlerbenim kız dışarda giyecek valla.evde sevinçten halay çekiyor şu an hatta
Onları da at ben sana Mevlana taklidi yaparım.gonya yaniii vaşşş.oraya kim gidip geliyorsa herkes bana plastik mevlana ve mevlana şekeri getirdi.8 tane mevlanam vardı da 5 ini verdim 3 tane kaldılar
ben de şems in olayım anammmmOnları da at ben sana Mevlana taklidi yaparım.
Fhtghjjj sinirlerim bozulduOnları da at ben sana Mevlana taklidi yaparım.
Geçen zaman içinde ışıklı bir semazen yapmışlar aklıma o geldi bak.Tüm iç Anadolu aklıma geldi de bir konya gelmedi bunlabunu birleştirirsek semazen olur bence
Yapma yanarız.ben de şems in olayım anammmm
Sinirlerini sakla çünkü daha çok lazım olacak bu ülke de.Fhtghjjj sinirlerim bozuldu
ne güzel dönüyorlar huşu içinde.benimse oturduğum yerde başım dönüyorhttps://c.tenor.com/8LWVOmNu58cAAAAC/semazen-mevlana.gif of ya gif atmayı öğrenemedim