- 30 Kasım 2010
- 9.574
- 19.171
-
- Konu Sahibi ceycey0406
- #8.581
Leeee hani aşkın gözü kördü...size en komiğini anlatayım daha internet yokken.telefondan 1 yıl boyunca çıkmıştım başka şehirde bir çocukla.oda arkadaşımın arkadaşıydı.görüntü vs yok.sadece ses.zaten telefon ericson 626.1 yılın sonunda çocuğu gördüm 15 dakikada ayrıldımm
resmini görmüştüm sadece.lanett fotoğrafçı fotoshop yapmışş tee o zamanlarr.Leeee hani aşkın gözü kördü...
Bu görünce ayılmış
Iyi geceler bacılar vallahi doping gibisiniziyi güldük eğlendik.Allah ta sizi güldürsün.herkese iyi gecelerrr
Ceycey beni görünce "Artık konuşmayalım" diye kaçma ha.resmini görmüştüm sadece.lanett fotoğrafçı fotoshop yapmışş tee o zamanlarr.
lisede yoktu şimdi de yokLisede vardı artık yok şükür
gözümde canlandı koptummasrafsız
angara türküleriborusana girmiş çalışıyor diye türkü bile var akıllara zarar
klipte e 30 yerine e 36 ya binmeleri hahahaO zaman favori şarkımı açıklıyorum: e 30 a biner yan yan gider pavyona gideriz
tabiiiAngaralı şarkıcılar ne güzel, alttan alttan laf oyunlarıyla laf sokuyorlar. Bir de bizimkilere bak "Adana merkez, patlıyor herkezzzzz"
Aslında tipi fena değildi asıl sorun bomboş kafasıydıCeycey beni görünce "Artık konuşmayalım" diye kaçma ha.
Uyuya kalmışımGeceleri uyuyamıyorum, gündüzleri uyuyamıyorum, akşamları hiç uyuyamıyorum. Bundan sonra hep benim yerime de uyu olur mu?
Ceycey meshur angara dizilerini izledin mi
Dün gece bende sızıp kalmışımUyuya kalmışımhepinizin yerine ben uyuyorum
Of sus zaten çalışmadığım zamanlar gözümün önünde kocaman mor bir V harfi beliriyorvander bizim ergenusların arkadaşı.ergenuslar ders çalışmazsa vuracak kırbacı vuracak kırbacı
Kuyruğunu çekince ossuruyor bi debiz de furby var masrafsız.pil aldın mı evcil hayvan gibi eğlendiriyoryemek yiyince geğiriyor ama namıssız
Kim bu ya Allah aşkına bana da haber verinBu para yiyen değil, yediren metreslerdendi. Adam kadının babasının parası ile iş kurmayı planlıyordu.
Bilmiyorum diye bir nicki vardı, gitti aktif değil şimdi.Kim bu ya Allah aşkına bana da haber verin