- 29 Temmuz 2021
- 3.686
- 25.041
-
- Konu Sahibi ceycey0406
- #8.601
Sefan olsunAngaranın bağrında gordionda terastayız
Sefam olmadı herşey çok pahalı .kıza yemekle birlikte 460 tl harcadım valla. Kaynak kitapların fiyatı bile uçmuşş.Sefan olsun
Vander artık burada. Ayağınızı denk alın çalışınn ergenuslarrrrOf sus zaten çalışmadığım zamanlar gözümün önünde kocaman mor bir V harfi beliriyor
Aa ben de bakayım H&M'ye. Ay kaynak kitaplar zaten çok pahalı ya temel derslerden birer kaynak al 400 liradan aşağıya çıkamıyorsunSefam olmadı herşey çok pahalı .kıza yemekle birlikte 460 tl harcadım valla. Kaynak kitapların fiyatı bile uçmuşş.harry potter kostümü gördü hm de yapıştı. Şemsiyesi de gelmiş lanet harry nin
Tonguç akademi aldım battımmm. Koleji geç normal okumak bile bir dünya paraAa ben de bakayım H&M'ye. Ay kaynak kitaplar zaten çok pahalı ya temel derslerden birer kaynak al 400 liradan aşağıya çıkamıyorsun
Aynen öyle. İki kaynak alınca bir sürü para gidiyor.Tonguç akademi aldım battımmm. Koleji geç normal okumak bile bir dünya para
Sabahlık yoktu kostüm gibi elbise vardı onu aldık. Tişört sweat vs önceden almıştım zaten.H&M'deki Harry Potter'lı çocuk sabahlıkları çok güzelmiş ya keşke büyükler için olanı da olsaydı
Benim öyle pek Harry Potter ürünüm yok. Bir sweatim var, kitaplarım bir de ajandamSabahlık yoktu kostüm gibi elbise vardı onu aldık. Tişört sweat vs önceden almıştım zaten.
Benimki de öyle internet, ders, laklak... Öyle. Ne güzel profil fotoğrafları buluyorsun ya patates süperdi özellikle
Ayy ben aslında iyi uyumuştum ama bugün bi uyku bastırdıı gözümü açamıyorum. İstanbul yazmayı düşünürsen iyi düşün valla bugün sinirim bozuldu iyice. İstanbul'da ulaşımı zor bir yerde 4 kişilik yurt 2.5k olmuş. Büyük şehirde çocuk okutmak ayda 4-5k gerektiriyor. Devlet yurdu çıkmazsa mecbur vereceğim ama baya enayi hissederim kendimi.YakşamlaaarLadycharms cotard sendromu birmuhendisanne Katibin Ruhu Aybush @Vander Bissunicole muhtesemgatsby nasılsınız gününüz nasıl geçti?
amugurimi harry nde varrrrBenim öyle pek Harry Potter ürünüm yok. Bir sweatim var, kitaplarım bir de ajandam
nilmeşeker unutulmuşşşYakşamlaaarLadycharms cotard sendromu birmuhendisanne Katibin Ruhu Aybush @Vander Bissunicole muhtesemgatsby nasılsınız gününüz nasıl geçti?
hacı sen de vırt zırt profil resmi değiştiriyorsun başka biri sanıyorum bir kaç dakika seni
konu aç .fakirim okuyamıyorumm diye.hemen destek olurummm fakirimmm kızı bu sene de koAyy ben aslında iyi uyumuştum ama bugün bi uyku bastırdıı gözümü açamıyorum. İstanbul yazmayı düşünürsen iyi düşün valla bugün sinirim bozuldu iyice. İstanbul'da ulaşımı zor bir yerde 4 kişilik yurt 2.5k olmuş. Büyük şehirde çocuk okutmak ayda 4-5k gerektiriyor. Devlet yurdu çıkmazsa mecbur vereceğim ama baya enayi hissederim kendimi.
Ay konu açsam nolucak, gün sonunda yine fakirimkonu aç .fakirim okuyamıyorumm diye.hemen destek olurummm fakirimmm kızı bu sene de koleje gönderemedimmmmm