- 30 Kasım 2019
- 11.810
- 37.426
-
- Konu Sahibi ceycey0406
- #8.641
Accık ucundan.uzundan yırtmışsın evet.Ama bir sınıfçıyla kendini lütfen denk görme.
Su soğuk ama girince alışıyorsun.Ayyçocukları pek severim ama o kadar çok çocuk bir arada
sülememmm kendin bul.çoluk çocuk var mı peküüü?yoksam bekar mısın?hangi şehirden topiğe katılıyorsun?bunlardan başka soru sormuyoruz.ifşa olmamak lazım malummAccık ucundan.Bu cümleyi kim kurdu gız bak merak ettim.
Bekarım ama meslek malum çocuk çok.sülememmm kendin bul.çoluk çocuk var mı peküüü?yoksam bekar mısın?hangi şehirden topiğe katılıyorsun?bunlardan başka soru sormuyoruz.ifşa olmamak lazım malumm
iç anadolunun bağrındansan hemşeri sayılırsınnn.ee hoşgeldin bakemm aramıza tekrardannnBekarım ama meslek malum çocuk çok.Biyolojik yok tabi. İç Anadolu'nun bağırındayım hatta sana da çok yakın imişim.
Kans du Sprechen Deutsch?sülememmm kendin bul.çoluk çocuk var mı peküüü?yoksam bekar mısın?hangi şehirden topiğe katılıyorsun?bunlardan başka soru sormuyoruz.ifşa olmamak lazım malumm
Eskisehir diyorumBekarım ama meslek malum çocuk çok.Biyolojik yok tabi. İç Anadolu'nun bağırındayım hatta sana da çok yakın imişim.
Hepsinden kaldım yeminlen.YalanBissunicole
Kans du Sprechen Deutsch?
Bir adet vesikalik foto
3 universite bitirmis olman lazım
3 diploma ben de yokkk ona niye şart koyayım ayoll?ama vesikalık resim olur tabikiiYalanBissunicole
Kans du Sprechen Deutsch?
Bir adet vesikalik foto
3 universite bitirmis olman lazım
Başaramadık abi...Eskisehir diyorum
Önce gözdağı veriyor sonra gönül dağiHepsinden kaldım yeminlen.
notlarım:alamanca bilmiyor 3 üniversite bitirmemiş vesikalık resim de atmadı bana özeldenHepsinden kaldım yeminlen.
Sizden gelen her şeye razıyım.Önce gözdağı veriyor sonra gönül daği
Dili de uzun diye ekle yanına eksik kalmasın bak.notlarım:alamanca bilmiyor 3 üniversite bitirmemiş vesikalık resim de atmadı bana özelden
aramızda dili kısa üye yok merak etme.sen de arada kaynarsınnDili de uzun diye ekle yanına eksik kalmasın bak.
O bu topraklar da Allah'ın emri artık.aramızda dili kısa üye yok merak etme.sen de arada kaynarsınn
bizim memlekette kız ararken ki tercihleri öğretmendir genelde.kadrolu musun ücretli mi diye yüzsüzce sorduktan sonra ardından da kyk borcun var mı diye sorar teyzelerO bu topraklar da Allah'ın emri artık.
Sivas de tam olsunBaşaramadık abi...
Tüm şıklar için iyi taraftayım ama dilimi gören KV adayı oğlunu da alır kaçar büyük ihtimal.bizim memlekette kız ararken ki tercihleri öğretmendir genelde.kadrolu musun ücretli mi diye yüzsüzce sorduktan sonra ardından da kyk borcun var mı diye sorar teyzeler
içime kırıkkale diye doğdu nedense.Sivas de tam olsun