- 30 Mayıs 2020
- 13.060
- 49.302
- Konu Sahibi ceycey0406
Elektra gibi atar silerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben sahilde yürüdüm tadi damagimda kaldı zaten baska da gezemedimİyice kıskançlıktan gözüm döndü henüz ayağımı denize sokamadım da
Eee yaniElektra gibi atar silerim
Koca deniz senin mi ayol?manzaramdan tanırlar dedi aaa dostlarrrrManzaramdan tanırlar
Ben mi sır küpü herseyim kkda beeeSen öyle san kadın tüm hayatını döküldü bana. Senin gibi sır küpü mü?
Fotoya deniz sığmadı gelmiyorKoca deniz senin mi ayol?manzaramdan tanırlar dedi aaa dostlarrrr
Nerde herşeyin işyerin neresi söyledin mi yohhhh bana resim attın mı yohhh.Ben mi sır küpü herseyim kkda beee
Eee yani
O kadari da bana kalsin canim onu da söylersem acik adres vermiş olurumNerde herşeyin işyerin neresi söyledin mi yohhhh bana resim attın mı yohhh.
Yaaa bayıldım cok güzelmis manzaranEki Görüntüle 2895121
Çok heyecanlandım
Evimi buldulargigles ifşa oldu eyvah eyvah
Kapidayim asagi gelEvimi buldular
Teşekkür ederimYaaa bayıldım cok güzelmis manzaran
Dur kiz hamile yüreğine inecekKapidayim asagi gel
Ulan hepten adim sapiga cikacakKapidayim asagi gel
Ben evde değilim ki boşa beklemeKapidayim asagi gel
Ev isi yapıyorsa maas kartini bana verecekse olabilir memurlar pek evlenme kriterime uymuyor ama tanismaktan zarar gelmez kuzenin iyiydi kriter olarak ama adam kendi bulmus sevgilisini napalimLilly zengünnn kuzeni kaçırdın ama elimde bir de memurrr akraba var
Siz benim ifşa olmama ciddiyetimi niye ciddiye almıyorsunuz arkadaşlarCiddi ciddi fotoyu atıp ifşa olmayayım diye sildin mi giggles O zaman ben ölem ahsjahsj