- 27 Kasım 2007
- 4.646
- 8.193
-
- Konu Sahibi ceycey0406
Valla diycektim simdi tam erkek sanacaklar diyeSen de hiçbi fırsatı kaçırmıyorsun
Görüntülü mü arasan ?Bana da buluşalım diyor tırstım valla. Attığı resimler ya başka birisininse
Görüntülü mü arasan ?
İşte aradığım zengünn arkadaşı buldum. Alayı fakir bunların istanbulda bağcılarda oturuyorlarmış bir deBursalıyım ben. Antep’te öğretmeniz. Eşim de buralı. Fıstığın kilosu kaç TL bilmiyorum. Bizimkiler üretici olduğu için toptancılara ucuza satıyorlar.
Ureticiden halka ucuz satissssİşte aradığım zengünn arkadaşı buldum. Alayı fakir bunların istanbulda bağcılarda oturuyorlarmış bir degel sarılalım zengünnn yeni arkadaşım
Ahsjahsjajja Bursalıyım ama buraya atanmadan önce 7 sene Bostancı’da yaşadım. Bağcılar mı, o da ne?İşte aradığım zengünn arkadaşı buldum. Alayı fakir bunların istanbulda bağcılarda oturuyorlarmış bir degel sarılalım zengünnn yeni arkadaşım
Benim de deniz manzaram var niye öyle diyorsun?İşte aradığım zengünn arkadaşı buldum. Alayı fakir bunların istanbulda bağcılarda oturuyorlarmış bir degel sarılalım zengünnn yeni arkadaşım
Duydunuz kadını bostancı dedi. CanımmmmmmmmmAhsjahsjajja Bursalıyım ama buraya atanmadan önce 7 sene Bostancı’da yaşadım. Bağcılar mı, o da ne?
Neyyyy deniz mi? En y iyi arkadaşım sensin artıkBenim de deniz manzaram var niye öyle diyorsun?
Benumde var, bostanciya 10 basar ceyceyBenim de deniz manzaram var niye öyle diyorsun?
Benim de tarla manzaram var hıhhhhBenumde var, bostanciya 10 basar ceyceybenimle geliyorsun sen
Ama sana dürüst olmalıyımNeyyyy deniz mi? En y iyi arkadaşım sensin artık
Manzara at bakayımAma sana dürüst olmalıyım
Ben sahil şehrinde yaşıyorum
Denizi olmayanı horlarlar valla
İyice kıskançlıktan gözüm döndü henüz ayağımı denize sokamadım daAma sana dürüst olmalıyım
Ben sahil şehrinde yaşıyorum
Denizi olmayanı horlarlar valla
No to ifşaManzara at bakayım
Bak gördün mü aninda unutuldunBenumde var, bostanciya 10 basar ceyceybenimle geliyorsun sen
Kiz Allah canını almasın senin bir manzara atican nasil ifsa olucan atta sil sehir bile farklı nerdesin onu bile bilmiyoruzNo to ifşa
Manzaramdan tanırlarKiz Allah canını almasın senin bir manzara atican nasil ifsa olucan atta sil sehir bile farklı nerdesin onu bile bilmiyoruz
Sen öyle san kadın tüm hayatını döküldü bana. Senin gibi sır küpü mü?Bak gördün mü aninda unutuldunoh olsun sana