- 25 Temmuz 2019
- 9.311
- 16.205
- 34
- Konu Sahibi ceycey0406
- #8.441
Uyudum canım geceleri uyuyamıyorumOyhh benim yerime de uyumuşsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uyudum canım geceleri uyuyamıyorumOyhh benim yerime de uyumuşsun.
Tante Tombuls schnell service te varmıdır acaba ortaokulda haftada 2 saat MEB in beyaz kapakli meşhur kitabını okuturlardi , hey gidi günler hey... Bir de koko vardı, Koko ist ein Papagei derdik.Koleje aldım. Bilmiyorum iyi mi ettim cotard, bugun kiz Alamaca ich bin diye sayikliyordu. Hans bulma yolunda eğitiyorum
Ay ne yapayım youtu.be de video izliyorum ondan öyleyimkarabatak gibisin aybush.2 bir şey yazıp kayboluyorsun.bdv konusuna şurda bir halay çekip gideyim gibi bir şey bile yazmışsınn
Geceleri uyuyamıyorum, gündüzleri uyuyamıyorum, akşamları hiç uyuyamıyorum. Bundan sonra hep benim yerime de uyu olur mu?Uyudum canım geceleri uyuyamıyorum
Schnell schwester, schnell. İch kann nicht verstehen.Tante Tombuls schnell service te varmıdır acaba ortaokulda haftada 2 saat MEB in beyaz kapakli meşhur kitabını okuturlardi , hey gidi günler hey... Bir de koko vardı, Koko ist ein Papagei derdik.
bu cotard kesin kurt kadınn.kendinize mukayyet olun kızlar.her an kanımızı içebilerrrrGeceleri uyuyamıyorum, gündüzleri uyuyamıyorum, akşamları hiç uyuyamıyorum. Bundan sonra hep benim yerime de uyu olur mu?
Daha çok hortlak gibi dolaşıyorum.bu cotard kesin kurt kadınn.kendinize mukayyet olun kızlar.her an kanımızı içebilerrrr
Bir süre Almanya'da yaşayıp sonunda Mustafa buldum. Korkmaya gerek yokKorkma 6 yıl Almanca gördüm, Hans değil Abuziddin abi buldum
Seninki daha betermiş. Dur ben şükredeyim.Bir süre Almanya'da yaşayıp sonunda Mustafa buldum. Korkmaya gerek yok
ayy sende mi Mustafa buldunn?Bir süre Almanya'da yaşayıp sonunda Mustafa buldum. Korkmaya gerek yok
Hmmmm Kiz Helga olursa?Korkma 6 yıl Almanca gördüm, Hans değil Abuziddin abi buldum
Vardir var I wonen in GöteburgTante Tombuls schnell service te varmıdır acaba ortaokulda haftada 2 saat MEB in beyaz kapakli meşhur kitabını okuturlardi , hey gidi günler hey... Bir de koko vardı, Koko ist ein Papagei derdik.
Ich kan verstehe Deutsch aber ich bin ein kleine MädchenSchnell schwester, schnell. İch kann nicht verstehen.
Onlar bdv de hep.3 5 yazıp duruyorlar depresyona giriyorummHerkes mi Almanca biliyor burada ya? Ben 3 üniversite okuyup geleceğim, bekleyin.
Ben iki yabancı dil daha biliyomHerkes mi Almanca biliyor burada ya? Ben 3 üniversite okuyup geleceğim, bekleyin.
bundan sonra üyelik kaydı yaparken ilköğretim üstünü almayacağım.komplekse girdim iyiceneBen iki yabancı dil daha biliyom
Deme gı sen bizi tokatladın. Bende advanced'in bir altı İngilizce var. Unuttuğum Almanca var. Güneydoğu'da birkaç cümle Kürtçe öğrendiydim sayılır mı?Ben iki yabancı dil daha biliyom
Alma ceycey bu kültürlüleri. Kültürsüz gösteriyorlar bizi.bundan sonra üyelik kaydı yaparken ilköğretim üstünü almayacağım.komplekse girdim iyicene
kuş dili de biliyorum benDeme gı sen bizi tokatladın. Bende advanced'in bir altı İngilizce var. Unuttuğum Almanca var. Güneydoğu'da birkaç cümle Kürtçe öğrendiydim sayılır mı?
Sustum reisbundan sonra üyelik kaydı yaparken ilköğretim üstünü almayacağım.komplekse girdim iyicene
Hepsi salyanıryani sayılırDeme gı sen bizi tokatladın. Bende advanced'in bir altı İngilizce var. Unuttuğum Almanca var. Güneydoğu'da birkaç cümle Kürtçe öğrendiydim sayılır mı?