- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
-
- Konu Sahibi ceycey0406
- #8.301
valla bravooo.tam memleketimize uygun gelinsinn.yol tabikiiiBende kocayı onlara kaptiracak göz var mı. Hepsinin saçını başını yolarim valla
O mesajı görmedim. Görseydim ben de karşı çıkardım. Meslekleri karşılaştırmak yanlış.sağlıkçılar bizden az çalışıyorlar onların 1 haftalık yorgunluğu biz de 1 günde oluyor yazdı öğretmen arkadaş.olay ordan patladı.meslekleri karşılaştırmak hataydı.ben topçulara ve popçulara gıcığım ama.biri iki top sürüklüyor diğeri de 2 türkü çığırıyor gelsinn milyon dolarlarrrrr
Ayy rengine bayıldımEki Görüntüle 2914385
Nisan'da böyleydi.
Eki Görüntüle 2914386
Şimdi böyle.
Yağlar, maskeler her şeyi yapıyorum.
mune de öyle yazdı.o üyeyle çok tartıştılar başka saçma şeyler de yazdı.niye yazdı anlamadım severim de kendisini.üstüne sen patt diye onları yazınca ibreler sana döndü.kurban sen oldunnO mesajı görmedim. Görseydim ben de karşı çıkardım. Meslekleri karşılaştırmak yanlış.
Hadi yaGünüm gerçekten çok tuhaf geçti ya. Anlatılacak gibi de değilKeşke silebilsem hafızamdan.
perfectil hap var.o çok iyi geliyor saça ve tırnaklara.Ayy rengine bayıldımbiotin iyi geliyor diyorlar
Gavurların sugar bear hear diye bir takviyesi var saç için ay nasıl hoşuma gidiyor. Dur resmini atıcam.perfectil hap var.o çok iyi geliyor saça ve tırnaklara.
Puh hair yerine hear yazmışım cahil gibiGavurların sugar bear hear diye bir takviyesi var saç için ay nasıl hoşuma gidiyor. Dur resmini atıcam.
anne sana da banlanmalık bir konu buldum.git bdv ye anam da babam da öğretmen ama geçinemiyoruz de.anında gömerler seni deGavurların sugar bear hear diye bir takviyesi var saç için ay nasıl hoşuma gidiyor. Dur resmini atıcam.
benimki de gavur ingiliz malı.öyle farmasi ye falan inanıp almam.o fiyatlara etkili ürün olmazzGavurların sugar bear hear diye bir takviyesi var saç için ay nasıl hoşuma gidiyor. Dur resmini atıcam.
Benim psikolojik sağlamlığım o kadar yüksek değil henüz. Şimdi cahilliğimden girerler kötü kalpliliğimden çıkarlaranne sana da banlanmalık bir konu buldum.git bdv ye anam da babam da öğretmen ama geçinemiyoruz de.anında gömerler seni de
2 yılda o kadar çok renk yaptım ki, ondan saçım kazık gibi oldu. 2 yıllık saç renklerimi atsam fenalık geçirirsin.Ayy rengine bayıldımbiotin iyi geliyor diyorlar
1 senedir kötü olmaya çalışıyorum valla o kadar güzel bir şeymiş ki anlatamam.vırt zırt borç verip alamamaktan kurtuldum milletin şoförlüğünden kurtuldum bedava öğretmenlikten kurtuldumm.kuş gibi hafifledimmm .1 alırsam 1 vereceğim sistemi oturtuyorum şimdilerde.bir alıp 2 vermek yohhhhBenim psikolojik sağlamlığım o kadar yüksek değil henüz. Şimdi cahilliğimden girerler kötü kalpliliğimden çıkarlar
ben renk yapamıyorum 20 yıldır ya platin röfle balyajlıdır ya da küllü kumraldır2 yılda o kadar çok renk yaptım ki, ondan saçım kazık gibi oldu. 2 yıllık saç renklerimi atsam fenalık geçirirsin.
Ceycey sen konu açsana "zamanında ücretli öğretmenlik yaptım, ondan beri iki yakam bir araya gelmiyor" diye.1 senedir kötü olmaya çalışıyorum valla o kadar güzel bir şeymiş ki anlatamam.vırt zırt borç verip alamamaktan kurtuldum milletin şoförlüğünden kurtuldum bedava öğretmenlikten kurtuldumm.kuş gibi hafifledimmm .1 alırsam 1 vereceğim sistemi oturtuyorum şimdilerde.bir alıp 2 vermek yohhhh
Farmasinin bir esprisi yok yabenimki de gavur ingiliz malı.öyle farmasi ye falan inanıp almam.o fiyatlara etkili ürün olmazz
Buna iyi güldümCeycey sen konu açsana "zamanında ücretli öğretmenlik yaptım, ondan beri iki yakam bir araya gelmiyor" diye.
Dur sana özel en sevdiğimi atıyorum:ben renk yapamıyorum 20 yıldır ya platin röfle balyajlıdır ya da küllü kumraldır
yok yav o zamanlar durumumuz iyiydi.hobi olarak yapıyordum.ama son 2 3 yılda hızla fakirleştim şaşkınımmmm.o öğretmen beni de aşağıladı öğretmenlik yaptım devlette aslında turizm mezunuyum deyince.sınıfçı mısın sanki hıhh dediii.valla anam sınıfçıydı 4 eli 5 bacağı 3 de beyni yoktu kadının.bizim gibi faniydiCeycey sen konu açsana "zamanında ücretli öğretmenlik yaptım, ondan beri iki yakam bir araya gelmiyor" diye.