geyik ordinaryus profesörleri burada

yok yav o zamanlar durumumuz iyiydi.hobi olarak yapıyordum.ama son 2 3 yılda hızla fakirleştim şaşkınımmmm.o öğretmen beni de aşağıladı öğretmenlik yaptım devlette aslında turizm mezunuyum deyince.sınıfçı mısın sanki hıhh dediii.valla anam sınıfçıydı 4 eli 5 bacağı 3 de beyni yoktu kadının.bizim gibi faniydi :KK53:
Orijinal bir tipmiş.

aslında iyi bir kadındır aklı başındadır.ilk kez onu böyle gördüm.
Ben o üyeyi tanımıyorum. Ama saçma bir çıkış yapmış. Benim asıl gıcık olduğum orada bir tip var, adı lazım değil, biri öğretmene laf atsa da ben de elimde tuzla koşsam diye bekliyor. Biri sadece "öğretmenim" yazsa ona bile beğenmedim atıyor. Aynı tip o konunun başlarında öğretmenlerin aldığı para helal değil demişti.

Bir tanesine de özelden mesaj attım, cevap yazmadı. Konuda başkalarından güç alarak yazıyor ama özelden tek kelime edemiyor. Asıl gıcık olduğum bunlardı.

Ben o üyeyi tanımıyorum. Ama saçma bir çıkış yapmış. Benim asıl gıcık olduğum orada bir tip var, adı lazım değil, biri öğretmene laf atsa da bende elim de tuzla koşsam diye bekliyor. Biri sadece "öğretmenim" yazsa ona bile beğenmedim atıyor. Aynı tip o konunun başlarında öğretmenlerin aldığı para helal değil demişti.

Bir tanesine de özelden mesaj attım, cevap yazmadı. Konuda başkalarından güç alarak yazıyor ama özelden tek kelime edemiyor. Asıl gıcık olduğum bunlardı.
Genel olarak birilerine beğenmedim atsam, birilerine had bildirsem, birilerini azarlasam dalga geçsem diye bekleyen bir grup var. Her şeyi en iyi onlar biliyorlar.

Ben o üyeyi tanımıyorum. Ama saçma bir çıkış yapmış. Benim asıl gıcık olduğum orada bir tip var, adı lazım değil, biri öğretmene laf atsa da bende elim de tuzla koşsam diye bekliyor. Biri sadece "öğretmenim" yazsa ona bile beğenmedim atıyor. Aynı tip o konunun başlarında öğretmenlerin aldığı para helal değil demişti.

öğretmen maaşı fazla değil ki ona niye takıklar anlamadım bunca yıl.konuyu açan üye devamlı parayla aklını bozduğu için tepki aldı öğretmen olduğu için değil.sonra konu evrile evrile öğretmen düşmanlığına kadar geldi .ha bazı öğretmenler de biz hepimiz kutsalız kimse bizi eleştiremez diyor o da yanlış.her meslekte olduğu gibi burada da 5 para etmez kişiler var azınlıkta olsalar da.ben tüm turizm sektörünü övüyormuyum?ya da tüm doktorlar mükemmel mi?içlerinde organ ticareti yapande var tek tük ama canını riske atıp ailesini geri plana atıp çalışanlar çoğunlukta

Genel olarak birilerine beğenmedim atsam, birilerine had bildirsem, birilerini azarlasam dalga geçsem diye bekleyen bir grup var. Her şeyi en iyi onlar biliyorlar.
onların içinde benim de arkadaşlarım var.ben de akıllara zarar üyeyle konuyla dalga geçerim.ama diğer konulara aslaaa.

öğretmen maaşı fazla değil ki ona niye takıklar anlamadım bunca yıl.konuyu açan üye devamlı parayla aklını bozduğu için tepki aldı öğretmen olduğu için değil.sonra konu evrile evrile öğretmen düşmanlığına kadar geldi .ha bazı öğretmenler de biz hepimiz kutsalız kimse bizi eleştiremez diyor o da yanlış.her meslekte olduğu gibi burada da 5 para etmez kişiler var azınlıkta olsalar da.ben tüm turizm sektörünü övüyormuyum?ya da tüm doktorlar mükemmel mi?içlerinde organ ticareti yapande var tek tük ama canını riske atıp ailesini geri plana atıp çalışanlar çoğunlukta
Yoo ben de söylerim, çok büyük bir camiayız. Bu kadar kişi içinde mutlaka çürük yumurtalar var. Okulda 13 öğretmen var, içlerinden biri 1 tanesine hayatta çocuğumu emanet etmem. Ama işte benim kızdığım o öğretmen yüzünden bütün öğretmenleri aynı kefeye koymaları.

Yoo ben de söylerim, çok büyük bir camiayız. Bu kadar kişi içinde mutlaka çürük yumurtalar var. Okulda 13 öğretmen var, içlerinden biri 1 tanesine hayatta çocuğumu emanet etmem. Ama işte benim kızdığım o öğretmen yüzünden bütün öğretmenleri aynı kefeye koymaları.
çok haklısın.benim de kötü öğretmen deneyimlerim oldu.Ama bu meslek başka.hayatımız boyunca hatırlarız öğretmenlerimizi.biz de iz bırakır.tapu dairesindeki memuru hatırlamayız ama.ben öğretmen olmadığım halde halaa öğrencilerim arar sorarlar özel günlerde.bu hangi meslekte var?o yüzden hakkını vererek yapmak lazımm.sadece para için yapılacak iş değil

Hadi ya 🙁 en kötü günün böyle olsun.
Yaa teşekkür ederimm ama muhtemelen son olmayacak. Sen de şimdi sınav muhabbeti bitip üniversite olayları başlayınca fark edersin insanlar büyüdükçe daha tuhaflaşıyorlar sanırım. Ben lise dönemi için hep 'en kötü dönem çünkü ne çocuksun ne de yetişkinsin' derdim. Şimdi anlıyorum aslında bu yeni yetişkin olma dönemleri daha korkunç. Herkesin üzerine oturtmaya çalıştığı bir yetişkin kimliği var ama aslında çoğu komik oluyor. Mesela bugün ortamda tanıştığım bir çocuk durduk yere bana saçma sapan şeyler anlattı ve son zamanlarda tanıdığım herkeste aynı şeyi görüyorum. İnsanlar sürekli kendilerini başkalarına pazarlama peşinde. Üç saat boyunca gelecekteki zengin olma planlarını, evlerinin kaç milyon lira ettiğini falan dinledim. Bana mı denk geliyor bilmiyorum ama çok görgüsüz tiplerle tanışıyorum bu ara.

Bir de şey oldu ceycey ya, okul whatsapp grubundan atıldım :KK70: Gruplarda sohbet ediliyor ama ben pek katılmıyorum çünkü kimseye ısınamadım. Bizim okulun ayrı bir de iş grubu var, böyle part time tarzı şeyler olunca yönlendiriyorlar. Dün bir kız iş görüşmesine gitmiş ama feraceli olduğu için almamışlar. Neyse yani bunu neden okul grubunda anlatırsın bilemedim. Başvurduğu iş de restoranda müşteri karşılamaydı sanırım. Böyle baya kızarak anlatmış olayı. Grupta bir çocuk da 'olabilir her işin gerekliliği farklıdır' diye yazmış. Birden kırk kişi çocuğun üstüne yüklenmişler, daha doğrusu kendini feminist zanneden boş tayfa diyelim. Ben de dayanamadım en son dahil oldum, çocuğa hak verdiğimi gerekçeleriyle açıkladım. Gerçekten de her işin gerekliliği farklıdır, bu tür karşılama-pazarlama gibi işlerde görünüş olarak insanların dikkatlerini çekebilecek tipler seçilir. Nasıl ki doktor olmak için daha çalışkan insanlar seçiliyorsa onun gibi bir şey. Gereksiz mağduriyet yarattığını düşündüm açıkçası. Sonra grubun yöneticileri bugün okumuş herhalde beni çıkarmışlar, ay şaka gibi olaylar ya bayılıcam cidden :KK70:

X