- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
-
- Konu Sahibi ceycey0406
- #8.261
pandemide saçlarını uzat güzelce.üniversiteyi kazanınca havalı havalı gidersin okulaBronzlaşmanın en yakışmadığı insanlardan biriyim. Garip bir şekilde yüzüm renksiz duruyor.
Bir yıldır kestirmiyorum, bu ay tam bir yıl oldu. Sana attığım boyda iştepandemide saçlarını uzat güzelce.üniversiteyi kazanınca havalı havalı gidersin okula
Bilmiyorum ki. Dershaneden yorgun gelip uyumuştur belki. Ya da ders çalışıyordur o yüzden yoktur diye düşünüyorum.lady nerede?
metro kullanıyordur sanırım .otobüsler kalabalık ve pis AnkaradaBilmiyorum ki. Dershaneden yorgun gelip uyumuştur belki. Ya da ders çalışıyordur o yüzden yoktur diye düşünüyorum.
1 yılda ne kadar uzadı?Bir yıldır kestirmiyorum, bu ay tam bir yıl oldu. Sana attığım boyda işte
selammm.haklıyken haksız oldun valla.diğer üyeye kızanlar sana yüklendi1 günlük cezadan döndüm. İlk banım vatana millete hayırlı olsun. Selam kızlar.
Bak şimdi yüzümü blurlayıp iki fotoğraf atayım size1 yılda ne kadar uzadı?
Öyle deme ceycey, vallahi abartiyor, saatlerce aramıyor bazen. Serdar Ortaç in Halkalı şubesi gibi. Bdvye konu mu açsam.ayy kumar dediğin o muyduuu? ben de adam Serdar Ortaç gibi kıbrısta kumar makinelerinin başında sandım.batağı hergün oynarım ben online çok severim.Ama misafir olarak kimliksiz oynadığımdan konuşma hakkım yok.herkes bana küfrediyor ama ben edemiyorummmm gık diyemiyorumm.
ben çok cabuk brozlaşırımgüneş kremini hep unutuyorum valla.ben bronzlaşmam kolay kolay kızarırım iyice bir önce
öylemetro kullanıyordur sanırım .otobüsler kalabalık ve pis Ankarada
Yav anlatmak istediğimi anlamadılar, bir anlasalar. Biz birbirimize yüklenirken millet parayı tomarıyla götürüyor. Biz hala senin mesleğin şöyle benimki böyle yarışındalar.selammm.haklıyken haksız oldun valla.diğer üyeye kızanlar sana yüklendi
Geldi iki gözümün çiçeğiben çok cabuk brozlaşırım
geldim evdeyimBilmiyorum ki. Dershaneden yorgun gelip uyumuştur belki. Ya da ders çalışıyordur o yüzden yoktur diye düşünüyorum.
O zaman dans1 günlük cezadan döndüm. İlk banım vatana millete hayırlı olsun. Selam kızlar.
Ben de bugün gelin evi izledim. Hem de özellikle en cringe bölümlerini arayıp izledim.bugün avam takılıyorum.363 diye bir kanalda ibraham tatlıses filmi izliyorum fistukk eşliğinde