geyik ordinaryus profesörleri burada

Öyle deme ceycey, vallahi abartiyor, saatlerce aramıyor bazen. Serdar Ortaç in Halkalı şubesi gibi. Bdvye konu mu açsam. :rolleyes::rolleyes:
aman sakınn.bir arkadaşa özelden bir sıkıntımı anlattım.hemen boşanmaya getirdi konuyu.bdv de dakikasına boşa gitsin yazarlar.bir daha anlatmak mııı tövbeler olsunnnnn :KK45: :KK45:

Yav anlatmak istediğimi anlamadılar, bir anlasalar. Biz birbirimize yüklenirken millet parayı tomarıyla götürüyor. Biz hala senin mesleğin şöyle benimki böyle yarışındalar.
Çok net anlayabiliyorum ne demek istediğini. Annem de aynı şeylerden yakınıyor ama anlatmaya çalışınca farklı anlaşılabiliyor.

Çok net anlayabiliyorum ne demek istediğini. Annem de aynı şeylerden yakınıyor ama anlatmaya çalışınca farklı anlaşılabiliyor.
sağlıkçılar bizden az çalışıyorlar onların 1 haftalık yorgunluğu biz de 1 günde oluyor yazdı öğretmen arkadaş.olay ordan patladı.meslekleri karşılaştırmak hataydı.ben topçulara ve popçulara gıcığım ama.biri iki top sürüklüyor diğeri de 2 türkü çığırıyor gelsinn milyon dolarlarrrrr :KK45: :KK45:

Yoo öyle kendi halinde. Ama ben saçımı kurutma makinesiyle kurutmam, ısıyla şekillendirmem. Kullandıklarımın da içine bakarım. Onun etkisi olabilir.
aaa ben de yaz kış kendi halinde kuruturum.arada kulak enfeksiyonu da yapıyor ama gene de vazgeçmedim

sağlıkçılar bizden az çalışıyorlar onların 1 haftalık yorgunluğu biz de 1 günde oluyor yazdı öğretmen arkadaş.olay ordan patladı.meslekleri karşılaştırmak hataydı.ben topçulara ve popçulara gıcığım ama.biri iki top sürüklüyor diğeri de 2 türkü çığırıyor gelsinn milyon dolarlarrrrr :KK45: :KK45:
O da çok saçmaydı valla

Ceycey bugün çok trafik var diye istasyona kadar metrobüs kullandım. Tam girişte çocuklu bir kadın dileniyordu. Aklıma geçenki muhabbet geldi, istemsiz güldüm Allah affetsin ☹️

Yoo öyle kendi halinde. Ama ben saçımı kurutma makinesiyle kurutmam, ısıyla şekillendirmem. Kullandıklarımın da içine bakarım. Onun etkisi olabilir.
IMG_20210910_204302.jpg

Nisan'da böyleydi.

IMG_20210910_204500.jpg

Şimdi böyle.

Yağlar, maskeler her şeyi yapıyorum.

X