- 9 Şubat 2019
- 2.884
- 5.569
- Konu Sahibi ceycey0406
- #8.281
ben yalçın çakır izliyorumbugün avam takılıyorum.363 diye bir kanalda ibraham tatlıses filmi izliyorum fistukk eşliğinde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben yalçın çakır izliyorumbugün avam takılıyorum.363 diye bir kanalda ibraham tatlıses filmi izliyorum fistukk eşliğinde
Maşallah iyi uzamış. Özel bir şey yaptın mı
aman sakınn.bir arkadaşa özelden bir sıkıntımı anlattım.hemen boşanmaya getirdi konuyu.bdv de dakikasına boşa gitsin yazarlar.bir daha anlatmak mııı tövbeler olsunnnnnÖyle deme ceycey, vallahi abartiyor, saatlerce aramıyor bazen. Serdar Ortaç in Halkalı şubesi gibi. Bdvye konu mu açsam.
Çok net anlayabiliyorum ne demek istediğini. Annem de aynı şeylerden yakınıyor ama anlatmaya çalışınca farklı anlaşılabiliyor.Yav anlatmak istediğimi anlamadılar, bir anlasalar. Biz birbirimize yüklenirken millet parayı tomarıyla götürüyor. Biz hala senin mesleğin şöyle benimki böyle yarışındalar.
yorucuydu boünGeldi iki gözümün çiçeği
O zaman dans
Yoo öyle kendi halinde. Ama ben saçımı kurutma makinesiyle kurutmam, ısıyla şekillendirmem. Kullandıklarımın da içine bakarım. Onun etkisi olabilir.Maşallah iyi uzamış. Özel bir şey yaptın mı
sağlıkçılar bizden az çalışıyorlar onların 1 haftalık yorgunluğu biz de 1 günde oluyor yazdı öğretmen arkadaş.olay ordan patladı.meslekleri karşılaştırmak hataydı.ben topçulara ve popçulara gıcığım ama.biri iki top sürüklüyor diğeri de 2 türkü çığırıyor gelsinn milyon dolarlarrrrrÇok net anlayabiliyorum ne demek istediğini. Annem de aynı şeylerden yakınıyor ama anlatmaya çalışınca farklı anlaşılabiliyor.
aaa ben de yaz kış kendi halinde kuruturum.arada kulak enfeksiyonu da yapıyor ama gene de vazgeçmedimYoo öyle kendi halinde. Ama ben saçımı kurutma makinesiyle kurutmam, ısıyla şekillendirmem. Kullandıklarımın da içine bakarım. Onun etkisi olabilir.
No commentaman sakınn.bir arkadaşa özelden bir sıkıntımı anlattım.hemen boşanmaya getirdi konuyu.bdv de dakikasına boşa gitsin yazarlar.bir daha anlatmak mııı tövbeler olsunnnnn
O da çok saçmaydı vallasağlıkçılar bizden az çalışıyorlar onların 1 haftalık yorgunluğu biz de 1 günde oluyor yazdı öğretmen arkadaş.olay ordan patladı.meslekleri karşılaştırmak hataydı.ben topçulara ve popçulara gıcığım ama.biri iki top sürüklüyor diğeri de 2 türkü çığırıyor gelsinn milyon dolarlarrrrr
Pamuklu bir tişörtle sar. Öyle kurusun.aaa ben de yaz kış kendi halinde kuruturum.arada kulak enfeksiyonu da yapıyor ama gene de vazgeçmedim
Ceycey bugün çok trafik var diye istasyona kadar metrobüs kullandım. Tam girişte çocuklu bir kadın dileniyordu. Aklıma geçenki muhabbet geldi, istemsiz güldüm Allah affetsinsağlıkçılar bizden az çalışıyorlar onların 1 haftalık yorgunluğu biz de 1 günde oluyor yazdı öğretmen arkadaş.olay ordan patladı.meslekleri karşılaştırmak hataydı.ben topçulara ve popçulara gıcığım ama.biri iki top sürüklüyor diğeri de 2 türkü çığırıyor gelsinn milyon dolarlarrrrr
hele mesleğini blseler kıskançlıktan boşatırlar ayol delimisin.otur oturduğun yerde.geçinemiyorum konusu aç misss gibiiiNo comment
valla çoğunun banka hesabı benimkinden kabarıktırCeycey bugün çok trafik var diye istasyona kadar metrobüs kullandım. Tam girişte çocuklu bir kadın dileniyordu. Aklıma geçenki muhabbet geldi, istemsiz güldüm Allah affetsin
Bende kocayı onlara kaptiracak göz var mı. Hepsinin saçını başını yolarim vallahele mesleğini blseler kıskançlıktan boşatırlar ayol delimisin.otur oturduğun yerde.geçinemiyorum konusu aç misss gibiii
Bilemiyoruz ki, meslek haline getirenler yüzünden kime yardım edeceğiz şaşırdık.valla çoğunun banka hesabı benimkinden kabarıktır
Günüm gerçekten çok tuhaf geçti ya. Anlatılacak gibi de değil Keşke silebilsem hafızamdan.Naber nasılsınız gününüz nasıl geçti? Ladycharms C ceycey0406 muhtesemgatsby birmuhendisanne @Katipsondanbir cotard sendromu @Aybush @pina
Yoo öyle kendi halinde. Ama ben saçımı kurutma makinesiyle kurutmam, ısıyla şekillendirmem. Kullandıklarımın da içine bakarım. Onun etkisi olabilir.
Gerek yok bak ben yazayım BDV'de yazılacakları: Boşan bence. Bu evliliğe bir de çocuk mu yaptın?Öyle deme ceycey, vallahi abartiyor, saatlerce aramıyor bazen. Serdar Ortaç in Halkalı şubesi gibi. Bdvye konu mu açsam.