- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
-
- Konu Sahibi ceycey0406
- #8.221
aaaaa bu konu iyiymiş.konu aç hemen yorumlayalımmm.bend e geçinemiyorummmm konusu açacağımmm.saraydan gecekonduya diye etkili bir başlıkta bulurum missssValla nerede isen kesinlikle benim burdan daha iyi.Bu gece kesin rüyalarımda günaha gireceğim çünkü.
Ülkede kim geçiniyor diyeceğim ama meslek elden gider , düşmeyelim soğuklara.aaaaa bu konu iyiymiş.konu aç hemen yorumlayalımmm.bend e geçinemiyorummmm konusu açacağımmm.saraydan gecekonduya diye etkili bir başlıkta bulurum missss
ekonomi çok eyiiiiiiiii.Ülkede kim geçiniyor diyeceğim ama meslek elden gider , düşmeyelim soğuklara.
çözüldütestler çözüldü mü?rakipler harıl harıl çalışıyordur şimdiden valla
Süper gücüm diyorum kızım anlamıyor musun ?ekonomi çok eyiiiiiiiii.
tmm yahu sitenin en güçlüüü en güzell en eğitimli en bilimsel en aklı başında en komikkk en en ennn üyesi sensinnn.Süper gücüm diyorum kızım anlamıyor musun ?
Ucundan kıyısından biri olsa şükür namazı kılarım.tmm yahu sitenin en güçlüüü en güzell en eğitimli en bilimsel en aklı başında en komikkk en en ennn üyesi sensinnn.
mütavazi olmaaa.potansiyeli gördüm sendeUcundan kıyısından biri olsa şükür namazı kılarım.
Beni ağlatıyorsun.mütavazi olmaaa.potansiyeli gördüm sende
Eskiden çıktığı efendi çocuk grup çalışması yaparken ifşalanmış onu anlatıyodu.aaaaa bu konu iyiymiş.konu aç hemen yorumlayalımmm.bend e geçinemiyorummmm konusu açacağımmm.saraydan gecekonduya diye etkili bir başlıkta bulurum missss
bdv de her konuya yaz herkese muhalefet ol.kısa sürede tanınırsın mikser bissunicole olarakBeni ağlatıyorsun.Duygu topu oldum şuan. Halbuki çevrenin mikseriyim aslen.
anlamadım hiç bir şey.bu grup sex grubu mu?kim açtı efendi çocuk mu bizim bisco mu?yoksa masum bir grup mu?heçç bir şey anlamadımmmmEskiden çıktığı efendi çocuk grup çalışması yaparken ifşalanmış onu anlatıyodu.
Herkese muhalefet olmuyorum ama yorumum bol.bdv de her konuya yaz herkese muhalefet ol.kısa sürede tanınırsın mikser bissunicole olarak
ooo burada edilen beddualar tutsaydı şimdilerde yamru yumru dolanıyordum etraftaHerkese muhalefet olmuyorum ama yorumum bol.Geçenlerde şöyle ahlı vahlı beddua yedim de duruldum.
Benim bahtım kapalı kız tutar mutar yeminle.ooo burada edilen beddualar tutsaydı şimdilerde yamru yumru dolanıyordum etrafta
beddua edenlerin kendilerine hayrı yok.tutmaz merak etmeBenim bahtım kapalı kız tutar mutar yeminle.
bdv de hararetli bir konudaydım.sen nasılsın?bu gece pek kimse yok topikteHişttt kızlar nasılsınız?
Ban yersin dikkat etbdv de hararetli bir konudaydım.sen nasılsın?bu gece pek kimse yok topikte