- 29 Temmuz 2021
- 3.686
- 25.041
- Konu Sahibi ceycey0406
- #8.241
Bana bildirim gelmedi yaergenuslarrrr pinaaa katipppp neredesiniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana bildirim gelmedi yaergenuslarrrr pinaaa katipppp neredesiniz?
bana da gelmiyor buradanBana bildirim gelmedi ya
Yakşamlaaaarİyi akşamlar millet.
Ben marmaraydayim kuzucum bdvye bakıyorum sen nasılsın?Naber nasılsınız gününüz nasıl geçti? Ladycharms C ceycey0406 muhtesemgatsby birmuhendisanne Katibin Ruhu cotard sendromu Aybush Simurgp
Oo iyi yolculuklar. Ben de işte bildiğin gibi günü burada kapatmayı planlıyorumBen marmaraydayim kuzucum bdvye bakıyorum sen nasılsın?
iyiyizzz sen nasılsınn?rejime ara verdim fistukkkk yiyorum şu anNaber nasılsınız gününüz nasıl geçti? Ladycharms C ceycey0406 muhtesemgatsby birmuhendisanne Katibin Ruhu cotard sendromu Aybush Simurgp
Bana buradan hep geliyordu ya kitap topiğinden pek gelmiyordubana da gelmiyor buradan
Birazdan herkes gelmeye başlar bu gece annemdeyim mutlaka gelirimOo iyi yolculuklar. Ben de işte bildiğin gibi günü burada kapatmayı planlıyorum
Ben de iyiyim. Aaamaaan hayat yememek için çok kısa. Ben de bugün iki paket kraker yedimiyiyizzz sen nasılsınn?rejime ara verdim fistukkkk yiyorum şu an
ben ayşe kulinin romanını yarıladım.ama arabada otura otura bronzlaşmaya başladım amele yanığı gibi aynıBana buradan hep geliyordu ya kitap topiğinden pek gelmiyordu
aa hemşerim nerede?iyi davran valla yolarımmm.aşırı derecede hemşeriyicimdirBirazdan herkes gelmeye başlar bu gece annemdeyim mutlaka gelirim
İşin ilginci ben pek evden çıkmıyorum çıkınca da yüzüme 50+ faktör güneş kremini sıvıyorum, artı %3 salisilik asitli tonik kullanıyorum ama ben de esmerleştimben ayşe kulinin romanını yarıladım.ama arabada otura otura bronzlaşmaya başladım amele yanığı gibi aynı
Şu anda rizkimizi kumar masalarında harcamakla meşgulaa hemşerim nerede?iyi davran valla yolarımmm.aşırı derecede hemşeriyicimdir
kumarda ne işi var borsa oynasın.orada da hızla batılıyor zatennnŞu anda rizkimizi kumar masalarında harcamakla meşgul
güneş kremini hep unutuyorum valla.ben bronzlaşmam kolay kolay kızarırım iyice bir önceİşin ilginci ben pek evden çıkmıyorum çıkınca da yüzüme 50+ faktör güneş kremini sıvıyorum, artı %3 salisilik asitli tonik kullanıyorum ama ben de esmerleştim
Borsada oynuyor zaten , Allah'tan benden akıllıkumarda ne işi var borsa oynasın.orada da hızla batılıyor zatennn
ayy kumar dediğin o muyduuu? ben de adam Serdar Ortaç gibi kıbrısta kumar makinelerinin başında sandım.batağı hergün oynarım ben online çok severim.Ama misafir olarak kimliksiz oynadığımdan konuşma hakkım yok.herkes bana küfrediyor ama ben edemiyorummmm gık diyemiyorumm.Borsada oynuyor zaten , Allah'tan benden akıllı
Şu anda arkadaşları ile batak oynuyor kaybeden çayları ödeyecek.
Bronzlaşmanın en yakışmadığı insanlardan biriyim. Garip bir şekilde yüzüm renksiz duruyor.güneş kremini hep unutuyorum valla.ben bronzlaşmam kolay kolay kızarırım iyice bir önce