- 30 Mayıs 2020
- 13.060
- 49.302
-
- Konu Sahibi ceycey0406
Eziliyorsundur sen haberin yokturEv kadınları eziliyor diye yırtınanlara kapak olsunnnadamın kıyafet çekini bile kızla ben yedik .
Dışardan bakınca çok garip duruyor değil miPeki neden?
Hele attığım resimlere bi bak ezilen kadına bunları kim aldı?Eziliyorsundur sen haberin yoktur
O evde bir mobing sezinledim ben. Erkeğe sessiz şiddetEziliyorsundur sen haberin yoktur
Bizimki de iyi yemek yapar. Bence zaten Anteplilerin genetik kodlarına işlenmiş iyi yemek yapma.Vay be ne kocalar var
Benimki bi alt modeli
Yemek yapar da hamur işinde hiç iyi değil
Tabi ki canım annecim diyeceksinDışardan bakınca çok garip duruyor değil miGötürür müsün diye rica etti ne diyem
Nereye attın nereyeHele attığım resimlere bi bak ezilen kadına bunları kim aldı?
Olabilir ama hiç antepli tanımadımBizimki de iyi yemek yapar. Bence zaten Anteplilerin genetik kodlarına işlenmiş iyi yemek yapma.
Puani bilmem de bıçak bisey degil :) korktun mu hamile halinle önemli olan buÜyeler hakkında olunca aZcık tırstım
Ben rüyamda karpuz kesici bıçak gördüm
Buna kaç puan?
Ooooo eniste elitmisKendisi amatör bir jaz müzisyenidir. Çok niş bir müzik zevki vardır.ben de yanında avam avam takılıyorum işte iboyla falan
Benim de hayalimdeki kaynanaHayalimdeki gelin kaynana ilişkisi. Ama kaynanişko zenginse ve her beğendiğini hediye edecekse
Bana ne küstüm biz de o kadar yazıştık hıhGel canim sen gelene kadar aksam yemeğine geceriz artık
Kusme gel gel, senide seviyorum ben. C ceycey0406 fotolarim var, yemin etse karni ağrımaz. Beni erkek ilan ettiklerinde sen yoktun Ceyceyimin yeri apayrı bende. Onun yanına gitcem ben, gezcez daha pavyon pavyon
@elektra ya saglam askinti oldum,rolümu iyi yapayim derken, korktular benden
Bi de adami bosayip geliyorum dedin dun aksamBörek yapar yemek yapar çatlayın hıhhhhhhh
Bize de atsın ahsjajsjajTabi ki canım annecim diyeceksin
Ben eltimden öyle gördüm
Nereye attın nereye
Olabilir ama hiç antepli tanımadım
Yeterli veri yok elimde
Bıçak benden korksun ne korkacağımPuani bilmem de bıçak bisey degil :) korktun mu hamile halinle önemli olan bu
Cıkss gören size anlatır. Zaten mune birini gördü aylar önce halaa eğlenir benle. OlmazzzxxBize de atsın ahsjajsjaj
Amanın sende mi anteplisin?fıstığın kilo kaç tl orada?Bizimki de iyi yemek yapar. Bence zaten Anteplilerin genetik kodlarına işlenmiş iyi yemek yapma.
Bana ne küstüm biz de o kadar yazıştık hıh
Aksamki tum mesajlara hakimim okudum hepsini
Ben anlatamamCıkss gören size anlatır. Zaten mune birini gördü aylar önce halaa eğlenir benle. Olmazzzxx
Niye küstü bu gene?kusme yaaaa gel öpeyim barışalım
Sen görümcemlerdekileri görsen ay nalı gibi hepsi. Benimkiler minimal fakir işiBen anlatamam
Dilim dolaşır hepsini anlatamadan
Sen de hiçbi fırsatı kaçırmıyorsunkusme yaaaa gel öpeyim barışalım
Seni kıskandı diycem şimdi dovcek beniNiye küstü bu gene?
Siz zenginsiniz o zaman aileceSen görümcemlerdekileri görsen ay nalı gibi hepsi. Benimkiler minimal fakir işi
Bana da buluşalım diyor tırstım valla. Attığı resimler ya başka birisininseSen de hiçbi fırsatı kaçırmıyorsun
Bursalıyım ben. Antep’te öğretmeniz. Eşim de buralı. Fıstığın kilosu kaç TL bilmiyorum. Bizimkiler üretici olduğu için toptancılara ucuza satıyorlar.Amanın sende mi anteplisin?fıstığın kilo kaç tl orada?