- 3 Ağustos 2011
- 15.265
- 14.075
-
- Konu Sahibi ceycey0406
Bunun bi de domdom kurşunu versiyonu varAy ne heyecanlıı
Ben kocamla buluşacağım
Ben böyle bi şarkıyı nasıl kaçırdım
Eğlence sektörüne özür borçluyum
Kaynanasıyla buluşmayan da ne bileyim…Günaydınlar
Bugün kaynanamla buluşacağım için çok mutlu uyandım ben
Tamam daha fazla yapmaBunun bi de domdom kurşunu versiyonu var
Ahahah aramizdaki en zeeeengin sen olabilirsinseninde mi boğazda yalın yok ?tühh şansa bak gene fakir arkadaşlar edinmişim.kliman var mı bari?
Oooo adres at geliyorumklimam yok ama full deniz manzaram var
Ben nedense hiç düşünmemiştimHala erkek oldugumu düşünen var mı diycem de millet uyudu
Uftadeyi ben de biliyorum hatta son konusunda patlamisti sanki o, baya oldu 1 2 sene once ifsa oldu
Ask olsun o kadar yazistik beni es mi geçtin? Küstüm hıhAz once kızlarla girgir yaptik, ben profil resimlerimiz icin elektra ya yürür gibi yaptim, erkek oldugumu sandılar. Ceycey ben gördüm dedi. Ceyceyle samimiyim. Bende hala erkek oldugumu düşünen kaldimi diye sordum.
Aaa o da tanidik ama erkek oldugunu bilmiyordumNisankraliçesi
Burada ban yok diye atip tutuyoruz zaten hatta mune bile diyor geyik yapcaksaniz oraya gidin diyeOo bakıyorum da kimse banlanmamış
Ben de ruyamda işle ilgili sinir bozucu seyler goruyordum cok mutlu uyandim denemezAyrıca yeni uyandın daha ne yaşamış olabilirsin hemen mutsuz olacak
Ayni benBen sadece uykusuz kısmında sizlerleyim sabahin köründe hortlayanlardanim. Erkenden uyumuyorum. Ama sadece mutluysam mutlu uyanırım.
Ben ilk kez duydum cok keyifliydi adam böyle neseli hatunu bulmus öpsün basina koysun basinda taşısin daha ne istiyormuso zaman dans
Şu şarkı yüzünden kocam beni boşayacak sanırım
Üyeler hakkında olunca aZcık tırstımBurada ban yok diye atip tutuyoruz zaten hatta mune bile diyor geyik yapcaksaniz oraya gidin diye
Ben de ruyamda işle ilgili sinir bozucu seyler goruyordum cok mutlu uyandim denemez
Kendisi amatör bir jaz müzisyenidir. Çok niş bir müzik zevki vardır.Ben ilk kez duydum cok keyifliydi adam böyle neseli hatunu bulmus öpsün basina koysun basinda taşısin daha ne istiyormus
Üstelik çocukları kocaya bırakıp kaynanayla avm gezmeler... AnlayamazsınızKaynanasıyla buluşmayan da ne bileyim…
Peki neden?Üstelik çocukları kocaya bırakıp kaynanayla avm gezmeler... Anlayamazsınız
Hayalimdeki gelin kaynana ilişkisi. Ama kaynanişko zenginse ve her beğendiğini hediye edecekseÜstelik çocukları kocaya bırakıp kaynanayla avm gezmeler... Anlayamazsınız
Gel canim sen gelene kadar aksam yemeğine geceriz artıkOooo adres at geliyorum
Kahvaltiyi hazirla ben de otobüs, metro, marmaray, metrobüs derken 3 saat sonra oradayim
Ask olsun o kadar yazistik beni es mi geçtin? Küstüm hıh
Ben nedense hiç düşünmemiştim
Cok hamaratmis, kahvaltı hazırlayani gordukte pisi bir ilkSelammmm kızlarrr yeni uyandım kahvemi içiyorum . Eş kişisi de hamur yoğurmuş pişi yapıyor.
Börek yapar yemek yapar çatlayın hıhhhhhhhCok hamaratmis, kahvaltı hazırlayani gordukte pisi bir ilk
Ay evde olsam kesin kahvaltı için strateji oyunları başlamıştı şimdiye kadarCok hamaratmis, kahvaltı hazırlayani gordukte pisi bir ilk
Ben sadece arabayla servis yapacağım, kaynanam kendi ihtiyaçlarını alacak. Hayallerini yıktığım için üzgünümHayalimdeki gelin kaynana ilişkisi. Ama kaynanişko zenginse ve her beğendiğini hediye edecekse
Vay be ne kocalar varBdv ye yazmıştım ya adam milyar dolarlık işleri yapıyor işyerinde sonra da eve gelip soğan doğruyor maydonoz ayıklıyor diye
Ev kadınları eziliyor diye yırtınanlara kapak olsunnnAy evde olsam kesin kahvaltı için strateji oyunları başlamıştı şimdiye kadar
Ama pisi dememistin. Sogan maydonoza alışkınız, pisiyi kadin bile yakıyor.Bdv ye yazmıştım ya adam milyar dolarlık işleri yapıyor işyerinde sonra da eve gelip soğan doğruyor maydonoz ayıklıyor diye