- 30 Mayıs 2020
- 13.060
- 49.302
-
- Konu Sahibi ceycey0406
Sen sadece mutsuzken mi geliyorsun?Gune mutlu başlasam burda isim ne
Ayrıca yeni uyandın daha ne yaşamış olabilirsin hemen mutsuz olacak
Genellikle eveeeet mutsuz oldugum icin kkdayim. Neşem yerine gelsin diye. Tabi arkadaşlarım var, onlarlada muhabbet etmeyi seviyorum. Moralim düzgün olsa sadece arkadaş olduklarimla muhabbet eder kaçardım. Vaktim olmazdi. Mutsuzum vakiiiiit cookSen sadece mutsuzken mi geliyorsun?
Mutsuz uyuyunca mutsuz kalkıyorsun zatenAyrıca yeni uyandın daha ne yaşamış olabilirsin hemen mutsuz olacak
Ben sanırım sabahları neşeli uyanan tiplerdenimÖyle deme
Bazı sabahlar nemrut uyanıyorum
Sebep? Sebep yok
Ben çok yanlış gelmişim kardeş o zamanGenellikle eveeeet mutsuz oldugum icin kkdayim. Neşem yerine gelsin diye. Tabi arkadaşlarım var, onlarlada muhabbet etmeyi seviyorum. Moralim düzgün olsa sadece arkadaş olduklarimla muhabbet eder kaçardım. Vaktim olmazdi. Mutsuzum vakiiiiit cook
Yok kiiiz ben mutluysam şebek gibi uyanirim. 32 dis. Uyanınca surat 5 karış insani hic sevmem. Ruyasinda mi dövdüm de surat asıyor banaÖyle deme
Bazı sabahlar nemrut uyanıyorum
Sebep? Sebep yok
Ben sanırım sabahları neşeli uyanan tiplerdenim
Bi an herkes benim gibi geldi
Aa bi de eşim var aynı sen
Ben çok yanlış gelmişim kardeş o zaman
Parti devam etmeli tarzı bi insanım ben daha çokSenin ya yas küçüktür, ya yeni evli, nişanlı falansindir. Bunlar yoksa gerçekten mutlu bir insansindir. Yanlislik yok. Ne mutlu sana
Ay bi de anlattım anlattım da geçmişim psikiyatri randevuları dolu benimSenin ya yas küçüktür, ya yeni evli, nişanlı falansindir. Bunlar yoksa gerçekten mutlu bir insansindir. Yanlislik yok. Ne mutlu sana
En mükemmeli bende senin gibi olmayı çok isterdimParti devam etmeli tarzı bi insanım ben daha çok
Ama çok şükür öyle büyük bi yıkım da gelmedi başıma
Travmatik anlamda diyorum yani
Oooooo iyiki travmatik olay yokmus o zamanAy bi de anlattım anlattım da geçmişim psikiyatri randevuları dolu benim
Bu ben. Sabahın yedisinde (nedeni hakkında hiç bir fikrim yok) hoplaya zıplaya kalkıyorum yataktan. Kaçta uyuduğum önemli değilBen sanırım sabahları neşeli uyanan tiplerdenim
Bi an herkes benim gibi geldi
Aa bi de eşim var aynı sen
En mükemmeli bende senin gibi olmayı çok isterdim
Bendede cok şükür yikimin biri bitmeden, diğeri geliyor. Şamar oglanini gectim
30a bi milim kaldıOooooo iyiki travmatik olay yokmus o zaman
Yas kac
Yaşım 20lerin üstündeydiBu ben. Sabahın yedisinde (nedeni hakkında hiç bir fikrim yok) hoplaya zıplaya kalkıyorum yataktan. Kaçta uyuduğum önemli değil
Ben sadece uykusuz kısmında sizlerleyim sabahin köründe hortlayanlardanim. Erkenden uyumuyorum. Ama sadece mutluysam mutlu uyanırım.Bu ben. Sabahın yedisinde (nedeni hakkında hiç bir fikrim yok) hoplaya zıplaya kalkıyorum yataktan. Kaçta uyuduğum önemli değil
Yapabilene ne mutlu.30a bi milim kaldı
Ya aslında şöyle uzun süre mutsuz kalamıyorum
Uzun sürerse çaresine bakarım yani
Oturup aylarca dertlenmek anlamlı gelmiyor
o zaman dansYaşım 20lerin üstündeydi
Kardeşim benden epey küçük
Sabah uyanınca hareketli çocuk şarkıları açar
Onu da uyandırırdım
Çünkü neden olmasın?
Ay ne heyecanlııGünaydınlar
Bugün kaynanamla buluşacağım için çok mutlu uyandım ben
Ben böyle bi şarkıyı nasıl kaçırdımo zaman dans