geyik ordinaryus profesörleri burada

seninde mi boğazda yalın yok ?tühh şansa bak gene fakir arkadaşlar edinmişim.kliman var mı bari? :KK45:
Ahahah aramizdaki en zeeeengin sen olabilirsin 🤣 benim bi maaşım var ev araba vs yok
🤣🤣🤣🤣klimam yok ama full deniz manzaram var 🤣
Oooo adres at geliyorum
Kahvaltiyi hazirla ben de otobüs, metro, marmaray, metrobüs derken 3 saat sonra oradayim🤣
Hala erkek oldugumu düşünen var mı diycem de millet uyudu 🤣🤣🤣
Ben nedense hiç düşünmemiştim
10 yıllık erkek üye 🤣🤣 @Fitne_fucur bilir
Uftadeyi ben de biliyorum hatta son konusunda patlamisti sanki o, baya oldu 1 2 sene once ifsa oldu
Az once kızlarla girgir yaptik, ben profil resimlerimiz icin elektra ya yürür gibi yaptim, erkek oldugumu sandılar. Ceycey ben gördüm dedi. Ceyceyle samimiyim. Bende hala erkek oldugumu düşünen kaldimi diye sordum.🤣🤣🤣
Ask olsun o kadar yazistik beni es mi geçtin? Küstüm hıh🙄
Aaa o da tanidik ama erkek oldugunu bilmiyordum
Oo bakıyorum da kimse banlanmamış 😂
Burada ban yok diye atip tutuyoruz zaten hatta mune bile diyor geyik yapcaksaniz oraya gidin diye
Ayrıca yeni uyandın daha ne yaşamış olabilirsin hemen mutsuz olacak 😂
Ben de ruyamda işle ilgili sinir bozucu seyler goruyordum cok mutlu uyandim denemez
Ben sadece uykusuz kısmında sizlerleyim sabahin köründe hortlayanlardanim. Erkenden uyumuyorum. Ama sadece mutluysam mutlu uyanırım. 🥰🥰🥰
Ayni ben😍🤗
o zaman dans

Şu şarkı yüzünden kocam beni boşayacak sanırım 😂

Ben ilk kez duydum cok keyifliydi adam böyle neseli hatunu bulmus öpsün basina koysun basinda taşısin daha ne istiyormus🤣

Burada ban yok diye atip tutuyoruz zaten hatta mune bile diyor geyik yapcaksaniz oraya gidin diye
Ben de ruyamda işle ilgili sinir bozucu seyler goruyordum cok mutlu uyandim denemez
Üyeler hakkında olunca aZcık tırstım 😂

Ben rüyamda karpuz kesici bıçak gördüm
Buna kaç puan? 😂😂😂

Oooo adres at geliyorum
Kahvaltiyi hazirla ben de otobüs, metro, marmaray, metrobüs derken 3 saat sonra oradayim🤣
Gel canim sen gelene kadar aksam yemeğine geceriz artık 😂😂😂
Ask olsun o kadar yazistik beni es mi geçtin? Küstüm hıh🙄
😂😂 Kusme gel gel, senide seviyorum ben. C ceycey0406 fotolarim var, yemin etse karni ağrımaz. Beni erkek ilan ettiklerinde sen yoktun 😭😭😭😭 Ceyceyimin yeri apayrı bende. Onun yanına gitcem ben, gezcez daha pavyon pavyon🤣🤣🤣
Ben nedense hiç düşünmemiştim
elektra elektra ya saglam askinti oldum,rolümu iyi yapayim derken, korktular benden 🤣🤣🤣

Bdv ye yazmıştım ya adam milyar dolarlık işleri yapıyor işyerinde sonra da eve gelip soğan doğruyor maydonoz ayıklıyor diye🤣

X