- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
- Konu Sahibi ceycey0406
- #7.921
ayy kuzum saçmalama allasen.yazmazsan kızarız asılceycey bir şey demedim ki yazmayım sadece yanlış anlaşılabilyorum dedim
belki yanlış bir şey yazıp birini üzücem ondan dedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy kuzum saçmalama allasen.yazmazsan kızarız asılceycey bir şey demedim ki yazmayım sadece yanlış anlaşılabilyorum dedim
belki yanlış bir şey yazıp birini üzücem ondan dedim
Ceycey çok geçmiş olsun. Ne rahatsızlığın var? Mutlaka bu başlıkta anlatmışsındır ama ben görmedimKuzum bugün iyi gününde değilsin galiba. Alınacak bir şey yok seni seviyoruz.Burada geyik yapmasak psikiyatrlık oluruz çoğumuz. Sen ağır kronik hasta olarak 1.5 yıldan sonra okul dolayısı ile büyük risk altında olmak ne demek bilemezsin. Korkuyla oturuyorum okulun önünde arabada tüm işimi gücümü bırakıp. Çocuk 7 8 kez arıyor. Eve dönüp tekrar öğlen okula gidiyorum temek yedirmek için. Sosyal mesafe yok maske yok. Beden dersi diye bahçeye çıkarmışlar kontrol yok alt alta üst üste çocuklar. Büyük risk altındayım ben de eşim de yaşlı annem de. Yakalanırsam hastanelik olacağım çocuğa anneme kim bakacak? Yani gülen eğlenen şaka yapan da sorunlu olabiliyor. Ama hayat devam ediyor gece gündüz bunu düşünemem eğlenip deşarj olmam lazım
kalple ilgili bir hastalığım var ergenliğimden beri 26 da kalp krizi geçirdim iş hayatımı bıraktım ailemin yanına döndüm.öğretmenlik yaptım zaman geçsin diye.beyin tümörü ameliyatı oldum pandemi öncesi.o da zor iyileşti .son aylarda da tansiyon hastası oldumm ilaç kullanıyorumm.risk grubunda sayılıyorum virüs içinCeycey çok geçmiş olsun. Ne rahatsızlığın var? Mutlaka bu başlıkta anlatmışsındır ama ben görmedim
Şu an endişeni daha iyi anladım. Uzmanların açıkladığı istatistiklere göre 2 doz aşı olup yoğun bakımlık vs olan yok gibi ceyceycim ya. O yüzden bir şey olmaz inşallah. Zaten daha gencecik de kadınsın. Bu kadar şeyi atlattığına göre güçlü de birisin maşallahkalple ilgili bir hastalığım var ergenliğimden beri 26 da kalp krizi geçirdim iş hayatımı bıraktım ailemin yanına döndüm.öğretmenlik yaptım zaman geçsin diye.beyin tümörü ameliyatı oldum pandemi öncesi.o da zor iyileşti .son aylarda da tansiyon hastası oldumm ilaç kullanıyorumm.risk grubunda sayılıyorum virüs için
öyleyimdir kedi gibi dokuz canlıyım.3 kez yoğun bakıma düştüm çıktımm.ama allah bir daha düşürmesin çok sıkıcı orası.netflix yokk telefon yokk geyik yokkkŞu an endişeni daha iyi anladım. Uzmanların açıkladığı istatistiklere göre 2 doz aşı olup yoğun bakımlık vs olan yok gibi ceyceycim ya. O yüzden bir şey olmaz inşallah. Zaten daha gencecik de kadınsın. Bu kadar şeyi atlattığına göre güçlü de birisin maşallah
bdv de konu vardı 18 yaşındayken 40 yaş büyük adamla evlenmiş.yeni gördüm şok oldummŞu an endişeni daha iyi anladım. Uzmanların açıkladığı istatistiklere göre 2 doz aşı olup yoğun bakımlık vs olan yok gibi ceyceycim ya. O yüzden bir şey olmaz inşallah. Zaten daha gencecik de kadınsın. Bu kadar şeyi atlattığına göre güçlü de birisin maşallah
Amiiinöyleyimdir kedi gibi dokuz canlıyım.3 kez yoğun bakıma düştüm çıktımm.ama allah bir daha düşürmesin çok sıkıcı orası.netflix yokk telefon yokk geyik yokkk
Önceki konusunda kız kardeşinin konsomatris olduğunu yazmış. Sosyokültürel koşullarını az çok tahmin edebiliyorumbdv de konu vardı 18 yaşındayken 40 yaş büyük adamla evlenmiş.yeni gördüm şok oldumm
mecbur kalmış o zaman.anlaşılır bir sebepAmiiin
Önceki konusunda kız kardeşinin konsomatris olduğunu yazmış. Sosyokültürel koşullarını az çok tahmin edebiliyorum
Ceycey ben telefon sokmuştum heheheöyleyimdir kedi gibi dokuz canlıyım.3 kez yoğun bakıma düştüm çıktımm.ama allah bir daha düşürmesin çok sıkıcı orası.netflix yokk telefon yokk geyik yokkk
Yoo ne kıskanıcamkızlar mirtaya resmimi attım çatlayınnnnn
Şişko değil hepinizi kandırıyokızlar mirtaya resmimi attım çatlayınnnnn
neyyyyyy?okey mi oynadın batak mı?ne işe yarayacak ayol orada telefon?Ceycey ben telefon sokmuştum hehehe
İnternete girmiştim, YouTube izlemiştim ama interneti bir aşmışım hayvan gibi fatura geldineyyyyyy?okey mi oynadın batak mı?ne işe yarayacak ayol orada telefon?
ben mr cihazlarında sıkıntıdan içimden şarkı söylerimm.kımıldamak yasak olmasa dansta ederdimİnternete girmiştim, YouTube izlemiştim ama interneti bir aşmışım hayvan gibi fatura geldi
Ay biz manyak olmuşuuuzben mr cihazlarında sıkıntıdan içimden şarkı söylerimm.kımıldamak yasak olmasa dansta ederdim
diğer ergenus nerede?konuşta gelsin buraya.Ay biz manyak olmuşuuuz