geyik ordinaryus profesörleri burada

Ama az önce yorum yaptın. Oysa o şakalar dün akşamda kaldı konu öyle gelişti hepimiz yaptık. Sen bu saatte böyle yazınca sanki ben emrim altına girecek üye arıyormuşum gibi oldu.
dün bakamadım bi yerden sonra mesajlara
ilk gün olduğu için dershanede yorulmuşum uyuyakalmışım
yeni geldim eve şimdi yazabiliyorum

ben yazmayım yanlış anlaşılıyorum
Kuzum bugün iyi gününde değilsin galiba. Alınacak bir şey yok seni seviyoruz.Burada geyik yapmasak psikiyatrlık oluruz çoğumuz. Sen ağır kronik hasta olarak 1.5 yıldan sonra okul dolayısı ile büyük risk altında olmak ne demek bilemezsin. Korkuyla oturuyorum okulun önünde arabada tüm işimi gücümü bırakıp. Çocuk 7 8 kez arıyor. Eve dönüp tekrar öğlen okula gidiyorum temek yedirmek için. Sosyal mesafe yok maske yok. Beden dersi diye bahçeye çıkarmışlar kontrol yok alt alta üst üste çocuklar. Büyük risk altındayım ben de eşim de yaşlı annem de. Yakalanırsam hastanelik olacağım çocuğa anneme kim bakacak? Yani gülen eğlenen şaka yapan da sorunlu olabiliyor. Ama hayat devam ediyor gece gündüz bunu düşünemem eğlenip deşarj olmam lazım

ceycey bir şey demedim ki yazmayım sadece yanlış anlaşılabilyorum dedim
belki yanlış bir şey yazıp birini üzücem ondan dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…