- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
-
- Konu Sahibi ceycey0406
- #7.901
Ben şaka yapıyorum. Kendime kol mol aramıyorum. Burada herkes birer birey herkes değerli.şaka kaldıramıyorsan söylemen yeterli sana yapmam. Saçma buldum bu yazını.niye kıskanayım ceyceyim
sagol hiç gerek yok sol kol olmaya
Aman lady dağlara taşlaradershaneye ben gidiyorum ama
bir şey demedim kiBen şaka yapıyorum. Kendime kol mol aramıyorum. Burada herkes birer birey herkes değerli.şaka kaldıramıyorsan söylemen yeterli sana yapmam. Saçma buldum bu yazını.
Bayağı yaratıcı ama.Alacak başka nick bulamadım. O an aklıma gelmedi.
Aman aman 3 - 4 hafta daha durFırtlatcamm bu kızı rahata kavuşucam
Yok ya kalsın böyle güzel. Bak benimkine zerre yaratıcılık yok
Biraz daha sabır etmem lazım... Sabır ilacı olsada içsem rahatlasam...Aman aman 3 - 4 hafta daha dur
Niye yok?Yok ya kalsın böyle güzel. Bak benimkine zerre yaratıcılık yok
Ama az önce yorum yaptın. Oysa o şakalar dün akşamda kaldı konu öyle gelişti hepimiz yaptık. Sen bu saatte böyle yazınca sanki ben emrim altına girecek üye arıyormuşum gibi oldu.bir şey demedim ki
dün bakamadım bi yerden sonra mesajlaraAma az önce yorum yaptın. Oysa o şakalar dün akşamda kaldı konu öyle gelişti hepimiz yaptık. Sen bu saatte böyle yazınca sanki ben emrim altına girecek üye arıyormuşum gibi oldu.
kimi etiketliyeceği önemli değil ki istediğini etiketlerAman lady dağlara taşlarao an ben online olduğum için beni etiketledi
Sevdiğim karakterin adını alıp koydum öyleceNiye yok?
Anladım. Yazıyla insan birbirinin yüz ifadesini görmediği için bazen yanlış anlamalar olabiliyorkimi etiketliyeceği önemli değil ki istediğini etiketler
sadece korktuğumu belirtmek için söyledim
ben yazmayım yanlış anlaşılıyorumAnladım. Yazıyla insan birbirinin yüz ifadesini görmediği için bazen yanlış anlamalar olabiliyor
Kimse tanımaz.Hahaha niye bacım, seni tanımam diye mi şeediyosun
Kimse tanımaz.
Kuzum bugün iyi gününde değilsin galiba. Alınacak bir şey yok seni seviyoruz.Burada geyik yapmasak psikiyatrlık oluruz çoğumuz. Sen ağır kronik hasta olarak 1.5 yıldan sonra okul dolayısı ile büyük risk altında olmak ne demek bilemezsin. Korkuyla oturuyorum okulun önünde arabada tüm işimi gücümü bırakıp. Çocuk 7 8 kez arıyor. Eve dönüp tekrar öğlen okula gidiyorum temek yedirmek için. Sosyal mesafe yok maske yok. Beden dersi diye bahçeye çıkarmışlar kontrol yok alt alta üst üste çocuklar. Büyük risk altındayım ben de eşim de yaşlı annem de. Yakalanırsam hastanelik olacağım çocuğa anneme kim bakacak? Yani gülen eğlenen şaka yapan da sorunlu olabiliyor. Ama hayat devam ediyor gece gündüz bunu düşünemem eğlenip deşarj olmam lazımben yazmayım yanlış anlaşılıyorum
ceycey bir şey demedim ki yazmayım sadece yanlış anlaşılabilyorum dedimKuzum bugün iyi gününde değilsin galiba. Alınacak bir şey yok seni seviyoruz.Burada geyik yapmasak psikiyatrlık oluruz çoğumuz. Sen ağır kronik hasta olarak 1.5 yıldan sonra okul dolayısı ile büyük risk altında olmak ne demek bilemezsin. Korkuyla oturuyorum okulun önünde arabada tüm işimi gücümü bırakıp. Çocuk 7 8 kez arıyor. Eve dönüp tekrar öğlen okula gidiyorum temek yedirmek için. Sosyal mesafe yok maske yok. Beden dersi diye bahçeye çıkarmışlar kontrol yok alt alta üst üste çocuklar. Büyük risk altındayım ben de eşim de yaşlı annem de. Yakalanırsam hastanelik olacağım çocuğa anneme kim bakacak? Yani gülen eğlenen şaka yapan da sorunlu olabiliyor. Ama hayat devam ediyor gece gündüz bunu düşünemem eğlenip deşarj olmam lazım