- 29 Temmuz 2021
- 3.686
- 25.041
-
- Konu Sahibi ceycey0406
- #7.861
Bu mesajı kaydediyim psikiyatrist olunca cevaplarımhadi adam teklif etmiş, o kadar kadın neden kabul etmiş? Asıl sorun bu bence.
Demeyiz merak etme ama biraz daha fazla takılırız kurtulamazsin62 kiloyum demiştin diye hatırlıyorum. Boyun 1.20 falan değilse 62 kiloya şişko demek de ne bilim
Bu arada şimdi bana da ergenus demezsiniz inşallah evli barklı kadınım ben
İyi geceler minnoş AngaralıAngaralilar ve diğer beyenler
Ben gece uyumadım o yuzden musadenizi istiyorum.
Sayenizde oglum bile k ye g demeye basladibana bak yerine bag diyor bilerek
Bi yerden sonra alışıyosunBu arada şimdi bana da ergenus demezsiniz inşallah evli barklı kadınım ben
Iyi geceler miniğim ben çakma angarali olicemİyi geceler minnoş Angaralı
Heyt be, all izz wellBurada hemen küçük kamu spotumu düşeyim: koronavirüs diye bir şey yok, ekonomimiz çok iyi, şahlanıyoruz, oturun çayınızı için.
Alamanya Amariga falan da daha bizi kıskansınHeyt be, all izz well
Kıskanıyorlar tabii, ben araştırdım öğrendim. En çokta Angaralilari kıskanıyorlarAlamanya Amariga falan da daha bizi kıskansın
Yaaa ne güzel film o ya.Heyt be, all izz well
Neyse ki biraz Sivaslı biraz Adanalıyım da kem gözlerinden biraz olsun korunurumKıskanıyorlar tabii, ben araştırdım öğrendim. En çokta Angaralilari kıskanıyorlar
62 ye inmiştim hemen geri çıktım 67 ye sonra rejimle 63 e indim bu hafta.boy 1.57 gayet şişmanım kemiklerim ince olduğu için62 kiloyum demiştin diye hatırlıyorum. Boyun 1.20 falan değilse 62 kiloya şişko demek de ne bilim
Bu arada şimdi bana da ergenus demezsiniz inşallah evli barklı kadınım ben
Yaaa ne güzel film o ya.
sen yoğun bakımı görenlerdensin.ben de 3 kere gördüm.heçççç gözel yer değillllll .koronaya inanmayanlar oraya düşünce belki inanırlarrrrBurada hemen küçük kamu spotumu düşeyim: koronavirüs diye bir şey yok, ekonomimiz çok iyi, şahlanıyoruz, oturun çayınızı için.
Of valla çekilecek dert değil de işte kendileri düşmekle kalmaz başkalarını da düşürürlersen yoğun bakımı görenlerdensin.ben de 3 kere gördüm.heçççç gözel yer değillllll .koronaya inanmayanlar oraya düşünce belki inanırlarrrr
kendileri düşse ya da ex olsa üzülmeyeceğim aşı karşıtlarının da bize de zararları var maalesefOf valla çekilecek dert değil de işte kendileri düşmekle kalmaz başkalarını da düşürürler
Ay bir yerde okumuştum biri şey diyordu "Aşı koruyorsa niye herkesi aşı olmaya zorluyorsunuz siz aşı oldunuz işte?" Ya yemin ediyorum kafam mavi ekran verdi yakendileri düşse ya da ex olsa üzülmeyeceğim aşı karşıtlarının da bize de zararları var maalesef
beyinleri pırıl pırıl tertemiz ve bomboşşşşAy bir yerde okumuştum biri şey diyordu "Aşı koruyorsa niye herkesi aşı olmaya zorluyorsunuz siz aşı oldunuz işte?" Ya yemin ediyorum kafam mavi ekran verdi ya
Sahibinden 0 kmbeyinleri pırıl pırıl tertemiz ve bomboşşşş
az kullanılmış ta olabilirSahibinden 0 km