- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
-
- Konu Sahibi ceycey0406
- #7.881
kablosuz wifi mikrodalga fırın telefon direkt kanser sebebi ama evlerimiz de yok mu var.marketlerde cipsler kolalar şekerlemeler yok satıyor.evlerde ha bire yarım kilo şekerle pastalar yapılıyor kızartmalar yapılıyor.çocuklara ucuz diye sağlıksız ayakkabı kıyafet kırtasiye oyuncak alınıyor.sigara ellerinden düşmüyor çamaşır suları soluyoruz temizlikte hatta kireç çözücü.ama aşı tü kakaaa .olduuuuuuYa sanırsın bu aşı şöyle böyle içinde şu var bize bunu yapacak diyenler de dağda yaşıyor yüzde yüz doğal her şeyleri. Katkı maddeleriyle dolu bir sürü yiyecek yenir, sigara kullanılır, şeker gibi ilaç yutulur ama aşıya gelince rerere rörörö. Ayrıca yan etkisi var ne yav parolun bile bir sürü yan etkisi var karaciğer toksisitesi bile yapıyor.
Öyle deme aşı kısırlık yapıyoookablosuz wifi mikrodalga fırın telefon direkt kanser sebebi ama evlerimiz de yok mu var.marketlerde cipsler kolalar şekerlemeler yok satıyor.evlerde ha bire yarım kilo şekerle pastalar yapılıyor kızartmalar yapılıyor.çocuklara ucuz diye sağlıksız ayakkabı kıyafet kırtasiye oyuncak alınıyor.sigara ellerinden düşmüyor çamaşır suları soluyoruz temizlikte hatta kireç çözücü.ama aşı tü kakaaa .olduuuuuu
Ayy yazık yaa gidip bakayımHomer Simpson bdv de bir konu var.kız mezuna kalmış dersaneye yazılmış.orda 55 60 yaşındaki öğretmenden taciz görmüş.
Merhabaa ben burdayım oturuyorumKızlar napıosunuz bakimkimler burda?
Ayyy bütün gün yataktaydım çıkmadım uyudum uyandım yayılıyorum evide bok götürüyor yemekte yapmadımMerhabaa ben burdayım oturuyorumsen napıyorsun
Ay ben de gece full uyudum dokuz gibi kalktım kahvaltı yaptım geri uyumuşum uyandığımda bir buçuktu. Ben de çok uyuyorum ya kendimi alamıyorum uyumaktan nedense.Ayyy bütün gün yataktaydım çıkmadım uyudum uyandım yayılıyorum evide bok götürüyor yemekte yapmadımenerjim hiç yok en iyisi kk dedim geldim
ben kaybetmem şekerim ,kaybedilirimEvet. Kimi kaybettiğini gör istedim
ben kaybetmem şekerim ,kaybedilirim
niye kıskanayım ceyceyimkıskanma seni de çok seviyorumm.sen de sol kolum olursunn
Havalardan sanırımAy ben de gece full uyudum dokuz gibi kalktım kahvaltı yaptım geri uyumuşum uyandığımda bir buçuktu. Ben de çok uyuyorum ya kendimi alamıyorum uyumaktan nedense.
ingilterede mi çalıştınCeycey İngiltere çalışırken büyük çoğunluk kendi yemeğini yanında taşıyordu. Sende kaplara sağlıklı birşeyler hazirlayip yanına mi koysan kızının? Havalar bozunca yine sorun olacak
Herhalde. Sen hamilesin ya ondandır bir deHavalardan sanırım
gavaldı yapakAngaralilar ve diğer beyenler
Ben gece uyumadım o yuzden musadenizi istiyorum.
Sayenizde oglum bile k ye g demeye basladibana bak yerine bag diyor bilerek
Fırtlatcamm bu kızı rahata kavuşucamHerhalde. Sen hamilesin ya ondandır bir de
dershaneye ben gidiyorum amaHomer Simpson bdv de bir konu var.kız mezuna kalmış dersaneye yazılmış.orda 55 60 yaşındaki öğretmenden taciz görmüş.
Alacak başka nick bulamadım. O an aklıma gelmedi.Katibin Ruhu üye olduğum günden beri nickin acayip ilgimi çekiyor. Ne demek katip sondan bir?