geyik ordinaryus profesörleri burada

Gelseydin ya eğlenirdik. Ben de üç buçukta uyudum sabah yedi buçukta kardeşim yüzünden uyandın. Ayı gibi zangır zangır çantanın fermuarını açıp kapatıyor
Ben uyumaya debelenmek icin kaçtım zaten 3 gundur temizlik yapıyorum son oda kaldi sonunda yakacam evi temizlik derdi kalmiycak :KK70: :KK70: :KK70:

Ben uyumaya debelenmek icin kaçtım zaten 3 gundur temizlik yapıyorum son oda kaldi sonunda yakacam evi temizlik derdi kalmiycak :KK70: :KK70: :KK70:
ben de temizlik yaptım, evdeki eşyaları azaltasım var çok ama kitaplarıma kıyamıyorum asla ve en çok da onlar yer kaplıyor

ben de temizlik yaptım, evdeki eşyaları azaltasım var çok ama kitaplarıma kıyamıyorum asla ve en çok da onlar yer kaplıyor
Vallahi kiyamiyorumu falan gectim bolum kitaplarimi bile aticam cogunu attim vallahi bıktım biz 2 ev birleştirdik burasi buyuk yap yap bitmiyor 1 hafta yapmasan her yer orumcek agi oluyor. Cocuk temizlik yaparken rahat durmuyor. Her yer oyuncak dolu verdirtmiyor zorla bayagi verdim ama hala bir dünyalar 😭😭😭

Vallahi kiyamiyorumu falan gectim bolum kitaplarimi bile aticam cogunu attim vallahi bıktım biz 2 ev birleştirdik burasi buyuk yap yap bitmiyor 1 hafta yapmasan her yer orumcek agi oluyor. Cocuk temizlik yaparken rahat durmuyor. Her yer oyuncak dolu verdirtmiyor zorla bayagi verdim ama hala bir dünyalar 😭😭😭
Satsana bölüm kitaplarını atmak yerine. İhtiyacı olan birileri ucuza almış olur.

Hayır oğlu da sabah yedi buçukta fermuar sesiyle uyandırdı beni. Şu an kafam mal gibi. Bir fermuar ne kadar ses çıkarabilirmiş ya sanırsın matkap
Bizde 7.5 ta kalktık okula gittik 😂😂😂
Satsana bölüm kitaplarını atmak yerine. İhtiyacı olan birileri ucuza almış olur.
Canim zaten kalmadı 1 2 parca birsey var nerden bulucam kendi bölümümden birini vericem 5 10 liraya zaten burdan taşınırken ayikliycam hikaye kitaplarına dokunmam onlar dururda kalanları atarim tabi atmadiysam 😂😂

ben evin dekorunda değişikliğe gitmeyi düşünüyorum. çalışma odamdan 3 kitaplığı salona koyup yanlarına 2 berjer koymak gibi bir planım var. hem çalışma odası ferahlamış olur hem salon daha sıcak bir ortam olur, hem de daha düzenli olmuş olur :)

X