- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
-
- Konu Sahibi ceycey0406
- #7.621
Arizona kertenkelesi dedi onlara bdv de bir kaç üyeKadın olmak çok zor ciddenErkeklerin böyle bir sorunu yok...
Erken menopoz mu?Ben gene regl oldum . Ee hani menopoza girmiştim. Yolacağım o doktoru da virüse dua etsin gelemiyorum. Pandemi öncesi menopoza giriyorsun demişti. Ee haniii?
M. Kemal Atatürk e borçluyuzOrtadoğu'da kadın olmak ekstra zor
Öyle ama gidişat iyi değil biz de oraya doğru gidiyoruz. Korkuyorum.M. Kemal Atatürk e borçluyuz
Evet öyle demişti sevinmiştim vallaErken menopoz mu?
Bu konu da yassahhh sitede. TıppppÖyle ama gidişat iyi değil biz de oraya doğru gidiyoruz. Korkuyorum.
Hormonlarım çok fena... Kendimi tutmam lazım yoksa ban yerim küfür etmek istemiyorumÖyle ama gidişat iyi değil biz de oraya doğru gidiyoruz. Korkuyorum.
Alemsin yaEvet öyle demişti sevinmiştim vallaama hiç bir gelişme olmadı
Taam taam sustum. Vaka sayısı sürekli düşüyor ekonomi de süper şahlanıyoruzBu konu da yassahhh sitede. Tıpppp
Sakın verme. sapık mıdır nedir? Siteye yazsın sıkıysaCeycey hani o telefon yurtdışı imei atılmış falan diyen adam vardı ya geçen de numaramı istedi detaylı bilgi vereyim diye
Amaaan boşver ya neleri atlatmadık bu günler de geçerHormonlarım çok fena... Kendimi tutmam lazım yoksa ban yerim küfür etmek istemiyorum
Hahhh iştee bunları de. Üstüne de çay iççççTaam taam sustum. Vaka sayısı sürekli düşüyor ekonomi de süper şahlanıyoruz
Ay vermedim zaten. Bir de sonra babamdan öğrendim, telefon yurtdışından gelmiş IMEI Türkiye'de atılmış. Bu durumda pasaport çıkarma gibi bir sorunu da olmayacak. Bir de zaten yerli üretim olmayan tüm telefonlar öyle değil mi zaten? Ben iade edebilirsin yazmıştım. Niye iade etmiyor da numara falan diye saçmalıyor?Sakın verme. sapık mıdır nedir? Siteye yazsın sıkıysa
Oooy oy bende o bile yok. Odada turlaya turlaya müzik dinliyorumEsneye esneye ağızım yırtıldı
Kullanılmıyorsa iade ederdi. Lak lak ne konuşacak başka densizAy vermedim zaten. Bir de sonra babamdan öğrendim, telefon yurtdışından gelmiş IMEI Türkiye'de atılmış. Bu durumda pasaport çıkarma gibi bir sorunu da olmayacak. Bir de zaten yerli üretim olmayan tüm telefonlar öyle değil mi zaten? Ben iade edebilirsin yazmıştım. Niye iade etmiyor da numara falan diye saçmalıyor?
İletişim kurmak için saçmalamışAy vermedim zaten. Bir de sonra babamdan öğrendim, telefon yurtdışından gelmiş IMEI Türkiye'de atılmış. Bu durumda pasaport çıkarma gibi bir sorunu da olmayacak. Bir de zaten yerli üretim olmayan tüm telefonlar öyle değil mi zaten? Ben iade edebilirsin yazmıştım. Niye iade etmiyor da numara falan diye saçmalıyor?
Ninni açıp dinlemem lazım uyumam içinOooy oy bende o bile yok. Odada turlaya turlaya müzik dinliyorum