- 25 Temmuz 2019
- 9.311
- 16.205
- 34
-
- Konu Sahibi ceycey0406
- #7.601
Olsun. Kısırlık deyince çıldırıyor bizim millet. Bazen diyorum ne kadar önemli yaşamaktan da mı önemli üremek?2 çocuğu var kalsa nolacak?
Sıcaklarda bitti halbukiiiiiBen neden uyuyamıyorummmmmmm
Göz yaşlarım akıyor kendi kendineOff ben de uyuyamıyorum
Hava soğudu çok iyi oldu benim için ayaklarımdaki şişlikler gittiSıcaklarda bitti halbukiiiii
Ben de depresifim bu araGöz yaşlarım akıyor kendi kendinesebsiz yere ağlıyorum bide Fırlatmak istiyorummmmm
Bu şey değil mi reglken ben?Göz yaşlarım akıyor kendi kendinesebsiz yere ağlıyorum bide Fırlatmak istiyorummmmm
Ben de depresifim bu araama seninki hamilelikten benimki bıkkınlıktan
Benimki de ergenliktenBen de depresifim bu araama seninki hamilelikten benimki bıkkınlıktan
Regl Ken benn aşırı sinirli oluyorumBu şey değil mi reglken ben?
Depresifler topluluğu kuralım sen de başkan olBenimki de ergenlikten
Bir de gereksiz duygusal oluyorum. Son reglimde geri dönüşüm için atıkları ayırıyordum aniden bir duygulandım atık ayırıyorum diye az kalsın ağlayacaktım.Regl Ken benn aşırı sinirli oluyorum
Kıdemli kronik depresifDepresifler topluluğu kuralım sen de başkan ol
Ben gene regl oldum . Ee hani menopoza girmiştim. Yolacağım o doktoru da virüse dua etsin gelemiyorum. Pandemi öncesi menopoza giriyorsun demişti. Ee haniii?Regl Ken benn aşırı sinirli oluyorum
Kadın olmak çok zor ciddenBir de gereksiz duygusal oluyorum. Son reglimde geri dönüşüm için atıkları ayırıyordum aniden bir duygulandım atık ayırıyorum diye az kalsın ağlayacaktım.
Ortadoğu'da kadın olmak ekstra zorKadın olmak çok zor ciddenErkeklerin böyle bir sorunu yok...
Ahahah.. Doktor yüzünden 2.ye gebe kalabilirdin...Ben gene regl oldum . Ee hani menopoza girmiştim. Yolacağım o doktoru da virüse dua etsin gelemiyorum. Pandemi öncesi menopoza giriyorsun demişti. Ee haniii?