- 23 Ağustos 2020
- 6.696
- 12.643
-
- Konu Sahibi ceycey0406
- #7.561
Geçmiş olsun. Benim oğlumda covid olmustu , tam bir hafta oldu şimdi iyi çok şükür yarında okula başlayacak tekrar. Umarım sizin negatifdir. Pozitifse bile hafif atlatmasını umuyorum .Yok canım, yarın çıkacak. Az önce yaptırdım testi.
Amin inşallah canım.
Çok geçmiş olsun canımGeçmiş olsun. Benim oğlumda covid olmustu , tam bir hafta oldu şimdi iyi çok şükür yarında okula başlayacak tekrar. Umarım sizin negatifdir. Pozitifse bile hafif atlatmasını umuyorum .
Teşekkürler canımÇok geçmiş olsun canım
Rabbim Covid den kurtulmayı nasip etsin... Herkesin hayatı alt üst olduTeşekkürler canım
Teşekkür ederim. Size de çok geçmiş olsun.Geçmiş olsun. Benim oğlumda covid olmustu , tam bir hafta oldu şimdi iyi çok şükür yarında okula başlayacak tekrar. Umarım sizin negatifdir. Pozitifse bile hafif atlatmasını umuyorum .
Selam umarım covid değildirTeşekkür ederim. Size de çok geçmiş olsun.
Yarın sabah okula gideceğiz hiç mutlu değilimRabbim Covid den kurtulmayı nasip etsin... Herkesin hayatı alt üst oldu
Bir şekilde bağışıklık kazanmak zorundayız yoksa yaşamı olumsuz etkiliyor yapacak birşey yok...Yarın sabah okula gideceğiz hiç mutlu değilim
Maalesef öyle. Çantasına dezenfektan yedek maske ıslak mendil kolonya koydum şaka gibiiiBir şekilde bağışıklık kazanmak zorundayız yoksa yaşamı olumsuz etkiliyor yapacak birşey yok...
Teşekkürler, çok şükür bu defada atlattık :)Teşekkür ederim. Size de çok geçmiş olsun.
Tüm ders boyunca maskeli mi kalacaklar ?Maalesef öyle. Çantasına dezenfektan yedek maske ıslak mendil kolonya koydum şaka gibiii
Amin. Aynen öyle , bakalım ne zaman hayatımızdan defolucak bu illet.Rabbim Covid den kurtulmayı nasip etsin... Herkesin hayatı alt üst oldu
evet öyle maalesef.Tüm ders boyunca maskeli mi kalacaklar ?
defolacak gibi gözükmüyor.gelecek yıla sabrım kalmadı benim bıktımmmm.haftasonu arkadaşımın bebeğini gördüm sarılamadım sevemedim.arkadaşıma sarılamadım.böyle hayat mı olur yabani gibi?Amin. Aynen öyle , bakalım ne zaman hayatımızdan defolucak bu illet.
Ama bu hiç iyi degil , minnacık beyin hücrelerini erkenden öldürüyorevet öyle maalesef.
ders saatleri 40 ar dakika ve günde 7 8 ders var.nasıl olacak bilmiyorumm.Ama bu hiç iyi degil , minnacık beyin hücrelerini erkenden öldürüyor
Allah kolaylık versin , kuzularımız icin çok üzülüyorum…ders saatleri 40 ar dakika ve günde 7 8 ders var.nasıl olacak bilmiyorumm.
savaşlarda ölen çocuklarımız olmuş bu ülke için.neler neler yaşadıkk keşke ders alsak.bu virüsten de çıkarılacak çok ders var anlayana hadibea.Allah kolaylık versin , kuzularımız icin çok üzülüyorum…
Ders almak ne demek aksine etraf fırsatçılarla ,dolandırıcılarla doldu bu pandemiden sonra. Kimse ders almıyor , sanıyorlar ölüm yok bu dünyada.savaşlarda ölen çocuklarımız olmuş bu ülke için.neler neler yaşadıkk keşke ders alsak.bu virüsten de çıkarılacak çok ders var anlayana hadibea.