- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
- Konu Sahibi ceycey0406
- #7.581
covide yakalanmış komşum var hala aşı olmuyor.aklı nasıl çalışıyor bilmiyorummHic kimse ders almıyor kimsenin umrunda degil virüs falan, millet aşısını bile olmuyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
covide yakalanmış komşum var hala aşı olmuyor.aklı nasıl çalışıyor bilmiyorummHic kimse ders almıyor kimsenin umrunda degil virüs falan, millet aşısını bile olmuyor
Akli var mi acaba cok merak ediyorumcovide yakalanmış komşum var hala aşı olmuyor.aklı nasıl çalışıyor bilmiyorumm
kendisi rus .herhalde onlarda hafif geçiyor bu virüs.öyle inanıyor ya da.biz türkleri hammm yapıyor bir tekAkli var mi acaba cok merak ediyorum
Onlarda suru psikolojisi başlamıştır koyun gibi gidiyorlar birbirinin peşinekendisi rus .herhalde onlarda hafif geçiyor bu virüs.öyle inanıyor ya da.biz türkleri hammm yapıyor bir tek
grip gibi geçireceğimi bilsem ben de bir salacağım da olmuyorOnlarda suru psikolojisi başlamıştır koyun gibi gidiyorlar birbirinin peşine
Aynen bendegrip gibi geçireceğimi bilsem ben de bir salacağım da olmuyor
Sonuna kadar baktım da ne bileyim nasıl bir kafa. En çok da ego tatmin etmek için hemşireyim demekHomer Simpson çık o konudan.zaten fake çıktııı
Kısır kalır maazallahcovide yakalanmış komşum var hala aşı olmuyor.aklı nasıl çalışıyor bilmiyorumm
yeni yeni nikler alıp konu açıyor.bugün de açmış .boş bir beyin işte aklınca eğleniyor.halbuki asıl biz onla eğlendikSonuna kadar baktım da ne bileyim nasıl bir kafa. En çok da ego tatmin etmek için hemşireyim demek
2 çocuğu var kalsa nolacak?Kısır kalır maazallah
İyi geceleerBen yatıyorum kızlar hepinize iyi geceler ins bi kac gune oturur düzenim
Benim oğlan öyle grip gibi geçirdi , bana ise ay I ortamda olmama rağmen bulaşmadı. Not. Herkeste farklı etkileri var , sakın hafife almayın.Aynen bende
doğru demiş te uygulayamıyoruz ki .gece kuşu gibi oturuyoruz ancaUyuyamadım. Işığı açtım odamda oturuyordum annem git içeride otur dedi. Niye ki o ışıkta uyuyabiliyor dedim. Ama hormonları yeterince salgılanmazmış. Oyyh
Kısmen haklı aslında , ama senin büyüme hormonların artık yeterince büyümeni sağlamıştır dahada büyümezsin diye tahmin ediyorumUyuyamadım. Işığı açtım odamda oturuyordum annem git içeride otur dedi. Niye ki o ışıkta uyuyabiliyor dedim. Ama hormonları yeterince salgılanmazmış. Oyyh
Ben bugün 15.00 - 17.00 arası uyumuşum muhtemelen ondan uyuyamadım. Bir de bu saatte uyanık olunca canım yemek istiyordoğru demiş te uygulayamıyoruz ki .gece kuşu gibi oturuyoruz anca
Yok yok ben değil. Kardeşimin büyüme hormonu salgılanmazmış. Ben de yoksa daha büyüyeceğimi sanmıyorumKısmen haklı aslında , ama senin büyüme hormonların artık yeterince büyümeni sağlamıştır dahada büyümezsin diye tahmin ediyorum