- 27 Kasım 2007
- 4.646
- 8.193
-
- Konu Sahibi ceycey0406
seninde mi boğazda yalın yok ?tühh şanda bak gene fakir arkadaşlar edinmişim.kliman var mı bari?
neyyyyyy.en sevdiğim arkadaşım sensin artıkımmmklimam yok ama full deniz manzaram var
klimam yok ama full deniz manzaram var
Buyukcekmeceşimdi nerede oturuyorsun?
konum at geliyorummmBuyukcekmece
Benim herufude al gel dun gelcekti yine gelmedikonum at geliyorummm
leynnn ben herifimden kaçıyorum sen bir de benim herifi kap gel diyorsun pesss.kalsınlar angaradaBenim herufude al gel dun gelcekti yine gelmedi
Iyi kalsınlar orda, bizde gezerukleynnn ben herifimden kaçıyorum sen bir de benim herifi kap gel diyorsun pesss.kalsınlar angarada
Üftade sen misin?Hala erkek oldugumu düşünen var mı diycem de millet uyudu
Uftade ne nick mi.Üftade sen misin?
Askolsun yaaa arayınca hic hoş şeyler cikmadi. Bunu mu yakıştırdın bana.Üftade sen misin?
Neyyy
Ya sen erkek miyim deyince aklıma o üye geldi jajajaAskolsun yaaa arayınca hic hoş şeyler cikmadi. Bunu mu yakıştırdın bana.Benim baska nickle konusmam yok. Actigim gibi değiştirdik yorum yapmadan
Az once kızlarla girgir yaptik, ben profil resimlerimiz icin elektra ya yürür gibi yaptim, erkek oldugumu sandılar. Ceycey ben gördüm dedi. Ceyceyle samimiyim. Bende hala erkek oldugumu düşünen kaldimi diye sordum.Ya sen erkek miyim deyince aklıma o üye geldi jajaja