- 29 Temmuz 2021
- 3.686
- 25.041
-
- Konu Sahibi ceycey0406
- #7.501
Fakfakir çok güzelmişGit sen zenginsin ya nalet olsun en fakir benim fakfakirim
Di miFakfakir çok güzelmiş
Hem fasfakir hem de dümdükk fakirFakfakir çok güzelmiş
Ben de149.90'a aldığım eşofmanın popomu kendiliğinden squatlı yapmasını beklerim ben
Ya giyersem de üstüne mercimek çorbası damlarsaBen demavi dede 150 tl idi 3 aydır bakıyorum alamadım.alırsam 150 tl ye giymeye kıyamam evde. Düğün bayram giyerim
Ben de neresi bu soğuk yerler diyordum ya, yeni görev yerim Antalya’dan ortalama 10 derece soğukAnkara iki günde soğudu, ben iki gündür üzerime yağmurluk alarak çıkıyorum
fiyata bak fiyata.mudoda 80 tl ye vardı almadım da geçen haftaaaa.yarın koşup alayım bedavaymış meğersemmmm
30-50₺ arası Lcw’de varfiyata bak fiyata.mudoda 80 tl ye vardı almadım da geçen haftaaaa.yarın koşup alayım bedavaymış meğersemmmm
orda da yok valla baktım geçen hafta.100 tl idi kalın eşofman altı.defactoda 80 e vardı.30 40 a 2 çocuk atleti verdiler sadece delfinooo30-50₺ arası Lcw’de varLcw 4ever
Evet benim de bugün Koton'da 18 liraya gördüğüm tişörtler sitesinde daha pahalıydı. Mağazaya özel indirim mi vardı acaba?
O çorabın üstüne o terlik ne Allah aşkına ya yazlıkçı dayı kombini bu
biriniz bdv ye geçinemiyorum konusu açsın.hemen yoruma gelirimmEvet benim de bugün Koton'da 18 liraya gördüğüm tişörtler sitesinde daha pahalıydı. Mağazaya özel indirim mi vardı acaba?
Sen durbiriniz bdv ye geçinemiyorum konusu açsın.hemen yoruma gelirimm
Aşortman 150 TL olmuş ac geziyorum diye konu açayım. Hatta Koton'da aşortmanın 150 TL olması diye konu açayım.biriniz bdv ye geçinemiyorum konusu açsın.hemen yoruma gelirimm
Adana'nın en sevdiğim yönlerinden biri bu, seçenek çok fazla olduğu için yarışta kalmak isteyen sürekli indirim yapıyor. Her daim ucuz giysi bulabiliyoruz.Evet benim de bugün Koton'da 18 liraya gördüğüm tişörtler sitesinde daha pahalıydı. Mağazaya özel indirim mi vardı acaba?
bir eşortman olmuş 150 teleee.oyyy oyy nerelere gidemmmmmAşortman 150 TL olmuş ac geziyorum diye konu açayım. Hatta Koton'da aşortmanın 150 TL olması diye konu açayım.
Benimkiler kalın değil gerçi evetorda da yok valla baktım geçen hafta.100 tl idi kalın eşofman altı.defactoda 80 e vardı.30 40 a 2 çocuk atleti verdiler sadece delfinooo