geyik ordinaryus profesörleri burada

Benim bugün beğendiğim bunlardı işte
chrome_screenshot_1630781546434.png

Benimkiler kalın değil gerçi evet :KK70:. İnternet sitesinden aldım ben, outlet kısmı da var internette
ben pantolon gibi çocuğu okula bırakmaya almaya giderken giyecek eşofman altı arıyorum onlar işte 150 tl.evde ne olsa giyerim hiçç sorun değill

sınıf annesi mi olsam acaba bu sene.ortaokulda da varmış .hayatıma ekşınn gelirrrr :KK45: :KK45: zorla para toplarımmm whatsaptan azarı basarımmm diplomamla döverimm leynnn sizi derimmm herkesss biat edecek yolarımmm yoksa derimm:KK53:
Offf var ya aslında süper fikir haa nasıl bir tatmin sağlıyormuş görmüş olursun hem

üni de de bulamıyormuşum ,
ben bulmadım hepsinden iyi vakit geçirdimm keyfime baktım birkaç ta ülke gezdimm.ama kızların çoğu üüüü sevgilim bana şunu dedii üüüü terkedildim başka kız için üüü beni kullanıyor mu acaba üüüüüü yurtta kalmam lazımm sevgilim kızıyor dışarı çıkmama onsuz laflarıyla koskoca 4 5 yılı boşa harcadılarr. :KK45: :KK45: sosyal erkek arkadaşsa insanı hiç üzmüyor arabayla geziyorsun sinema cafe maça gidiyorsun missss

ben bulmadım hepsinden iyi vakit geçirdimm keyfime baktım birkaç ta ülke gezdimm.ama kızların çoğu üüüü sevgilim bana şunu dedii üüüü terkedildim başka kız için üüü beni kullanıyor mu acaba üüüüüü yurtta kalmam lazımm sevgilim kızıyor dışarı çıkmama onsuz laflarıyla koskoca 4 5 yılı boşa harcadılarr. :KK45: :KK45: sosyal erkek arkadaşsa insanı hiç üzmüyor arabayla geziyorsun sinema cafe maça gidiyorsun missss
burada konu açarım

Ya ben bu Vanessa'yı çok bilmiyorum burada konusunu görünce bir ona baktım bir de eski bir konusuna göz gezdirdim. Anladığım kadarıyla çabuk âşık oluyor. Bu kızın içinde dolduramadığı bir duygusal boşluk mu var, ailesi ona sevildiğini hissettirmemiş mi diye düşündüm.

Ya ben bu Vanessa'yı çok bilmiyorum burada konusunu görünce bir ona baktım bir de eski bir konusuna göz gezdirdim. Anladığım kadarıyla çabuk âşık oluyor. Bu kızın içinde dolduramadığı bir duygusal boşluk mu var, ailesi ona sevildiğini hissettirmemiş mi diye düşündüm.
olabilir 2 kelime etse bir çocukla hemen hayallere kapılıyor filmlerdeki gibi bir aşk olur sanıyor.şu zengin çocuk kendisine ilk buluşmamız lunaparkta olsun ben sana ayıcık kazanırım belki de öperim demişbuna inanmışş mutluydu.oysa çocuk resmen dalga geçmiş.ben seviyorum vanessayı

X