- 29 Temmuz 2021
- 3.686
- 25.041
- Konu Sahibi ceycey0406
- #7.521
Benim bugün beğendiğim bunlardı işte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben pantolon gibi çocuğu okula bırakmaya almaya giderken giyecek eşofman altı arıyorum onlar işte 150 tl.evde ne olsa giyerim hiçç sorun değillBenimkiler kalın değil gerçi evet . İnternet sitesinden aldım ben, outlet kısmı da var internette
sana güzel olur da benim koca göbek çıkar açığa cıkss olmazzzBenim bugün beğendiğim bunlardı işte
Eki Görüntüle 2911113
Ben de pantolon gibi de giyerim bunu diyerek aldım.ben pantolon gibi çocuğu okula bırakmaya almaya giderken giyecek eşofman altı arıyorum onlar işte 150 tl.evde ne olsa giyerim hiçç sorun değill
Aaamaaan göbeğim yok ama param da yoksana güzel olur da benim koca göbek çıkar açığa cıkss olmazzz
Offf var ya aslında süper fikir haa nasıl bir tatmin sağlıyormuş görmüş olursun hemsınıf annesi mi olsam acaba bu sene.ortaokulda da varmış .hayatıma ekşınn gelirrrr zorla para toplarımmm whatsaptan azarı basarımmm diplomamla döverimm leynnn sizi derimmm herkesss biat edecek yolarımmm yoksa derimm
Bin üstlerine vur kırbacı vur kırbacısınıf annesi mi olsam acaba bu sene.ortaokulda da varmış .hayatıma ekşınn gelirrrr zorla para toplarımmm whatsaptan azarı basarımmm diplomamla döverimm leynnn sizi derimmm herkesss biat edecek yolarımmm yoksa derimm
cıkss bana göre değil.telefonda yazışmayı sevmem çok tanıdığım olsun istemem kimsenin işini de yapamamm.Offf var ya aslında süper fikir haa nasıl bir tatmin sağlıyormuş görmüş olursun hem
boşver be ceyceyim sen gönüllerin annesisincıkss bana göre değil.telefonda yazışmayı sevmem çok tanıdığım olsun istemem kimsenin işini de yapamamm.
vanessa 91.5 kiloya düştüm yazmış.sevindim valla umarım daha da zayıflar.ama kendisine şu aşk meşk işlerini bırak beceremiyorsun 1 sene ara ver dedimmboşver be ceyceyim sen gönüllerin annesisin
aşkzede olarak dediklerine uyacaktıraşk meşk işlerini bırak beceremiyorsun 1 sene ara ver dedimm
daha önce ok demişti derslerime çalışacağım dil öğreneceğim zayıflayacağım kitap okuyacağım .ama sonra bu müdürü bulmuş işteaşkzede olarak dediklerine uyacaktır
Ben seni dinliyorum üniye kadar sevgili yassahdaha önce ok demişti derslerime çalışacağım dil öğreneceğim zayıflayacağım kitap okuyacağım .ama sonra bu müdürü bulmuş işte
aynen öyle yassahhh.üniversitede bulursun en iyisiniBen seni dinliyorum üniye kadar sevgili yassah
üni de de bulamıyormuşum ,aynen öyle yassahhh.üniversitede bulursun en iyisini
ben bulmadım hepsinden iyi vakit geçirdimm keyfime baktım birkaç ta ülke gezdimm.ama kızların çoğu üüüü sevgilim bana şunu dedii üüüü terkedildim başka kız için üüü beni kullanıyor mu acaba üüüüüü yurtta kalmam lazımm sevgilim kızıyor dışarı çıkmama onsuz laflarıyla koskoca 4 5 yılı boşa harcadılarr. sosyal erkek arkadaşsa insanı hiç üzmüyor arabayla geziyorsun sinema cafe maça gidiyorsun missssüni de de bulamıyormuşum ,
burada konu açarımben bulmadım hepsinden iyi vakit geçirdimm keyfime baktım birkaç ta ülke gezdimm.ama kızların çoğu üüüü sevgilim bana şunu dedii üüüü terkedildim başka kız için üüü beni kullanıyor mu acaba üüüüüü yurtta kalmam lazımm sevgilim kızıyor dışarı çıkmama onsuz laflarıyla koskoca 4 5 yılı boşa harcadılarr. sosyal erkek arkadaşsa insanı hiç üzmüyor arabayla geziyorsun sinema cafe maça gidiyorsun missss
olabilir 2 kelime etse bir çocukla hemen hayallere kapılıyor filmlerdeki gibi bir aşk olur sanıyor.şu zengin çocuk kendisine ilk buluşmamız lunaparkta olsun ben sana ayıcık kazanırım belki de öperim demişbuna inanmışş mutluydu.oysa çocuk resmen dalga geçmiş.ben seviyorum vanessayıYa ben bu Vanessa'yı çok bilmiyorum burada konusunu görünce bir ona baktım bir de eski bir konusuna göz gezdirdim. Anladığım kadarıyla çabuk âşık oluyor. Bu kızın içinde dolduramadığı bir duygusal boşluk mu var, ailesi ona sevildiğini hissettirmemiş mi diye düşündüm.