- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
-
- Konu Sahibi ceycey0406
- #7.461
ben de fakirim vallahi.inanmayan inanmasın bananeZenginliğim tartışmaya kapalı işte
Ay sen de mi fakirsin. Bugün bana forumda birisi pis fakir dedi tüm fakirler sarılalımben de fakirim vallahi.inanmayan inanmasın banane
aaaa kim sana pis fakir dedi?fakirlik candır oysa gururdurrrrAy sen de mi fakirsin. Bugün bana forumda birisi pis fakir dedi tüm fakirler sarılalım
Of yine kaoslu konuyu kaçırmışsın ceyceyaaaa kim sana pis fakir dedi?fakirlik candır oysa gururdurrrr
okul konusunda takılı kaldım.bir okul bir geçim bir de vanessanın konuları tam bana göreOf yine kaoslu konuyu kaçırmışsın ceycey
Dükkanın var senin hiç fakir numarası yapmaMirta 50 bini 2 ayda harcıyormuş.ne kadar da fakirmişimmmm bir kez daha anladımmmm.benim yılda 50 bin harcayacak harçlığım bilem yokkkkkkk
evim yok ama kiradayımmmm.dur konu açayım gidip evsizim mutsuzum diyeDükkanın var senin hiç fakir numarası yapma
Ben de gelip bunun dükkanı var drama yapıyo deyip linç ettiririm senievim yok ama kiradayımmmm.dur konu açayım gidip evsizim mutsuzum diye
ben de inanmayın kendi dava başı 100 000 alıyor derimBen de gelip bunun dükkanı var drama yapıyo deyip linç ettiririm seni
Nick hafızam çok zayıf ekonomi bölümünde borsa konuştuğumuz cey olabilir misin acabaevim yok ama kiradayımmmm.dur konu açayım gidip evsizim mutsuzum diye
Kız monica sen de mi vardın bu topikte, yeni mi geldin?Nick hafızam çok zayıf ekonomi bölümünde borsa konuştuğumuz cey olabilir misin acaba
Aynen ya, nereler bu soğuk olanlar çok merak ettimSiz soğuk derken ben askılı tişört ve şortla balkonda oturuyorum. Çok garip geldi.
Yeni geldim şekerim bir ara coin moin konuşuyorduk ama nickten emin olamadım isim hafızam sıfır kız. Is hayatında da böyle rezil ediyor beni hepKız monica sen de mi vardın bu topikte, yeni mi geldin?
Heee oyum ama artık yazmıyorum dikkat edersen .tek kuruşum yok birikimin üstüne koyacak. Hisselerim de dün battı. Haftaiçi daha da düşecekmiş tey teyyyNick hafızam çok zayıf ekonomi bölümünde borsa konuştuğumuz cey olabilir misin acaba