geyik ordinaryus profesörleri burada

Yeni geldim şekerim bir ara coin moin konuşuyorduk ama nickten emin olamadım isim hafızam sıfır kız. Is hayatında da böyle rezil ediyor beni hep ginseng bakarken bir de b12 bakam bari
Aramıza katılmana sevindik. Burda geyik var hayata dair sohbet var ekonomi var dedikodu var

Ben de yazmıyorum farkındaysan borsaya girdiğim güne lanet ettim zaten. Coin moin biraz toparladım sayılır ama borsa fıtık etti fıtık
Ne alsam önce bir çıkıyor sonra dibi boyluyor. Para kazanıyorum tam diğer hisse düşüyor sıfıra sıfırrr kalıyorum

Bunlar

Eklentiler

• IMG_20210904_140415_1.jpg
    97,9 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_20210904_140406_1.jpg
    72,9 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_20210904_140402_1.jpg
    93,6 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_20210904_140357.jpg
    104,5 KB · Görüntüleme: 23
Ne alsam önce bir çıkıyor sonra dibi boyluyor. Para kazanıyorum tam diğer hisse düşüyor sıfıra sıfırrr kalıyorum
Ben de öyle iki kar yaptıysam mutlaka başka yerden daha fazla zararla eksiye geçiyorum en son konuştuğumuzda her şey güzeldi o topikte atip tutuyordum sonra sağlam düşüş gelince sesim kesildi 3 ay kimseyle coin moin konuşmadım hatta bırak konuşmayı btcturk sifremi falan unutmuşum o derece. Hele borsa işleri hiç benlik değilmiş giren aklıma tüküreyim. Hem borsa hem coin hem altın gümüş dünyayı ele geçiricem sanki bu neyin hırsı

Üstte de yves rocher reklamı çıktı hemen kdkdkskEki Görüntüle 2911032
Ya adım adım takip ediyorlar. Yardıma ihtiyacım olursa size haber veririm diyorum hiç tınlamıyorlar. Ben uzun izin düşünmek, içerik karşılaştırması yapmak öyle karar vermek istiyorum. Sen adım başı beni takip edince yapamıyorum. Bir de yaşın küçük olunca daha çok yapıyorlar bunu. Aslında bir şey alacaktım sırf beni gıcık ettiği için almadım. Oh olsun sinir kadın

Ben Koton'dan bir sürü şey aldım hem çocuklara hem de kendime. Bir eşofman aldım yumuşacık.
Ayyy biliyor musun bir eşofmanlar vardı alt üst o kadar güzel ki... Renkler güzel, dokuları harika, yumuşacık falan ama tek parça 124 lira mıydı 128 lira mıydı neydi. Alt üst alsan 256. Kuyruğumu kıstırıp gittim.

Eşofman altını 149.90'a aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…