- 9 Şubat 2019
- 2.884
- 5.569
-
- Konu Sahibi ceycey0406
- #7.541
iyi kiz aslındaolabilir 2 kelime etse bir çocukla hemen hayallere kapılıyor filmlerdeki gibi bir aşk olur sanıyor.şu zengin çocuk kendisine ilk buluşmamız lunaparkta olsun ben sana ayıcık kazanırım belki de öperim demişbuna inanmışş mutluydu.oysa çocuk resmen dalga geçmiş.ben seviyorum vanessayı
Koton ürünleri ilk çok yüksekten çıkarıyor ama sonradan da baya indiriyor. Trendyol'da daha uygun eşofman altları var. Bu parayı aslaaa Koton için vermem. Hatta Koton için hiç para vermem ben sevmiyorum pek. Bershka, pull and bear falan bazen çok iyi indirime giriyor onları takip et. Mesela geçen gün internette Mavi'nin bir pantolonunu beğendim 210 liraydı ama bedeni yoktu. Mağazasına gittim almak için o parayı da gözden çıkarmıştım yani. İki tanesi 250 liraymış siyahını da aldım. Sonra eve gelince de Trendyol üzerinden çek vermişlerdi 150 lira üstüne 50 lira, sweat aldım. Türkiye şartlarında bir genç anca böyle hayatta kalabiliyorBenim bugün beğendiğim bunlardı işte
Eki Görüntüle 2911113
H&m'e baktım ama kafama göre bir şey bulamadım ben.Koton ürünleri ilk çok yüksekten çıkarıyor ama sonradan da baya indiriyor. Trendyol'da daha uygun eşofman altları var. Bu parayı aslaaa Koton için vermem. Hatta Koton için hiç para vermem ben sevmiyorum pek. Bershka, pull and bear falan bazen çok iyi indirime giriyor onları takip et. Mesela geçen gün internette Mavi'nin bir pantolonunu beğendim 210 liraydı ama bedeni yoktu. Mağazasına gittim almak için o parayı da gözden çıkarmıştım yani. İki tanesi 250 liraymış siyahını da aldım. Sonra eve gelince de Trendyol üzerinden çek vermişlerdi 150 lira üstüne 50 lira, sweat aldım. Türkiye şartlarında bir genç anca böyle hayatta kalabiliyorBen de güzel bir eşofman takımı almak istiyorum ama bulamadım pek. H&m bile Kotondan uyguna satıyordu tekrar bakacağım.
Biraz bizim gibi ergenlere hitap ediyor genellikleH&m'e baktım ama kafama göre bir şey bulamadım ben.
youtube de video izliyorumNapıyorsunuz?
Ne izliyonyoutube de video izliyorum
kavga sahneleriNe izliyon
Dershaneye hazırlık mıkavga sahneleri
hahaha yok kız action varDershaneye hazırlık mı
Geçmiş olsun neyi var.Benim kız hasta. Ben de iyi hissetmiyorum. Az önce acile gittik, hem kızı gösterdim hem de kendim için PCR testi yaptırdım.
Teşekkürler, ateş ve öksürük. Doktor üşütmüş dedi ama güvenemedim. Kendime test yaptırdım benzer belirtiler bende de olunca.Geçmiş olsun neyi var.
geçmiş olsunBenim kız hasta. Ben de iyi hissetmiyorum. Az önce acile gittik, hem kızı gösterdim hem de kendim için PCR testi yaptırdım.
Teşekkür ederim.geçmiş olsun
Çıktı mı test?Teşekkürler, ateş ve öksürük. Doktor üşütmüş dedi ama güvenemedim. Kendime test yaptırdım benzer belirtiler bende de olunca.
Geçmiş olsun negatif çıkar inşallahTeşekkürler, ateş ve öksürük. Doktor üşütmüş dedi ama güvenemedim. Kendime test yaptırdım benzer belirtiler bende de olunca.
Yok canım, yarın çıkacak. Az önce yaptırdım testi.Çıktı mı test?
Amin inşallah canım.Geçmiş olsun negatif çıkar inşallah