- 27 Kasım 2007
- 4.646
- 8.193
-
- Konu Sahibi ceycey0406
- #2.441
Olur olur oda olur. Eglenuruk.senin sevgiliyle benim adamı yan yana görünce tüm kapılar açılır bize ayolll.kuzenid e alırız bekarlığa veda partisi yapar jübilesini yapar pavyonda çocukcağızzz.hiç gitmişliği yoktur ama olsun erik dalı oynar gelirizzz.en kaliteli şarkılar şarkı sözleri pavyonlarda varrr
oluracele etme dur.biraz tanışalımmm arkadaş olalımmm.
tmm yarın tanışırız.uykum geldi kızlarr.herkese iyi geceler diliyorummmmolur
hani tanımıyorsun ya ondan dedim
iyi gecelertmm yarın tanışırız.uykum geldi kızlarr.herkese iyi geceler diliyorummmm
Iyi geceler canimtmm yarın tanışırız.uykum geldi kızlarr.herkese iyi geceler diliyorummmm
ha acele etme deyince geldi aklıma koç burcuyumacele etme dur.biraz tanışalımmm arkadaş olalımmm.
Ben kısayımm ayoll az kilo alsam top gibi oluyorummmOnun yüzünden bir ay yemek yemeyeceğim dediği kişi kendisinden iki kilo fazla.
Ne tarafındasın Ankaranın?ha acele etme deyince geldi aklıma koç burcuyum
Kahve içiyorum bir kendime gelemedim gece film izledim uyuyamadımGünaydın... bende yayım.
Kaşlarım yayGünaydın... bende yayım.
Bende satranç kraliçesini izledim ceyceyim.Kahve içiyorum bir kendime gelemedim gece film izledim uyuyamadım
Kahveyi cok severim bacım. Sabah içtim simdi yine yapasim var Afiyet olsunKahve içiyorum bir kendime gelemedim gece film izledim uyuyamadım
İnşallah bereketini görürüz maddi manevi. Borsa iyi gidiyor çıkarsa akşama kadar yarın bir çocuğa kıyafet alacağımm. Geliri babası falan yok. Oğlum gibi oldu kızımın sınıf arkadaşıKaşlarım yay
Yüzüm ay...
Cuma' yı bereketten say
yenimahalleNe tarafındasın Ankaranın?
Batikent tarafı mı? Yenimahalle kocamannnnn bir yer. Ne düşünüyorsun meslek olarak?yenimahalle
Çocuk sevindirmek o çocuğa bir dünya hediye etmektir derim ceyceyim hep. Rabbim hayrını kabul etsin. Arttirsin eksiltmesin.İnşallah bereketini görürüz maddi manevi. Borsa iyi gidiyor çıkarsa akşama kadar yarın bir çocuğa kıyafet alacağımm. Geliri babası falan yok. Oğlum gibi oldu kızımın sınıf arkadaşı
aynen batıkentteyimBatikent tarafı mı? Yenimahalle kocamannnnn bir yer. Ne düşünüyorsun meslek olarak?
Pandemi öncesi 3 kardeşi okutuyordu eşim ama pandemi de gelir düştü hiç yardım edemedik sayılır. Onların yüzü suyu hürmetine belki de sapasağlam çıktım ameliyattanÇocuk sevindirmek o çocuğa bir dünya hediye etmektir derim ceyceyim hep. Rabbim hayrını kabul etsin. Arttirsin eksiltmesin.