- 21 Kasım 2017
- 27.587
- 120.730
-
- Konu Sahibi ceycey0406
- #2.401
Ben düşmanın değil fanınım ahsjahsjjaAy silebilecegimi bilsem burdan atardim dadusmanim cok bacım benim
Yok inan kimseyi görmedim. Ama estetik icin 5 yilim var
Ben doğal yaslanmak istiyorum. Herkes herkese benziyor. Öz dogal ham maddeyi korumak lazim. Doğayı ve dogali destekliyozzzz
düşmanı yoktur onun ama benim varrrrBen düşmanın değil fanınım ahsjahsjja
Hangisi o, sürtünmeci bacı mı?Dünkü konuya Kazan yazmis hoşuma getti. Hastanedeydim tum eglenceyi kaçırdım. Banlanmis o hatun Margaret
Benim profil fotoma bak yeterSimurgp depresyondayımm artıkk bilesinn.çabukkkk çirkin bir kadın resmi bulup at banaaaa.
aaaa o bana resim atarmı ki?dur yarın sorayımmmHangisi o, sürtünmeci bacı mı?
Başka bir şeyin resmini atarsa hiç şaşma.aaaa o bana resim atarmı ki?dur yarın sorayımmm
Ozelden at bize ifsa sevmiyoruz biz. Düşman hic degiliz biz dostuzAy silebilecegimi bilsem burdan atardim dadusmanim cok bacım benim
Yok inan kimseyi görmedim. Ama estetik icin 5 yilim var
Ben doğal yaslanmak istiyorum. Herkes herkese benziyor. Öz dogal ham maddeyi korumak lazim. Doğayı ve dogali destekliyozzzz
Aaa yoksa eşini internette bir adamla sexting yaparak aldatan mıDünkü konuya Kazan yazmis hoşuma getti. Hastanedeydim tum eglenceyi kaçırdım. Banlanmis o hatun Margaret
Karişik durumlarrrr belliKandiran üye kim ya ben anlamadım. Butun yorumları okumadım birsey kaçırmışım belli
Oy bayan cazibe hosgeldinizhay maşallah
Canimsin Margaret biliyorum seni...Ben düşmanın değil fanınım ahsjahsjja
Canim bacim muhim olan dost kazanmak... Düşmanı anan da doğurur inan. Ayni karinda yatıp kardes kardese düşman olabiliyorken sanal düşman çokta tınnnnn.düşmanı yoktur onun ama benim varrrr
Kesin bu konu. Ben konuyu kacirdim malesefAaa yoksa eşini internette bir adamla sexting yaparak aldatan mı
O zaman resim bekliyoruz guzel hatun oldugunu duyduk boy 170 sözler sahaneKarişik durumlarrrr belli
Oy bayan cazibe hosgeldiniz
Canimsin Margaret biliyorum seni...
Canim bacim muhim olan dost kazanmak... Düşmanı anan da doğurur inan. Ayni karinda yatıp kardes kardese düşman olabiliyorken sanal düşman çokta tınnnnn.
yok bana atmasınnn.nilme de güzel çıkarsa depresyonum 2 ye katlanır.istememmmmO zaman resim bekliyoruz guzel hatun oldugunu duyduk boy 170 sözler sahane
Gelde merak etme
Yok iiiiihHangisi o, sürtünmeci bacı mı?
Adam zaten malı atmisti dunku konudaBaşka bir şeyin resmini atarsa hiç şaşma.
Uzaylilar gibi dedin be bacim yuregim ciz ettiOzelden at bize ifsa sevmiyoruz biz. Düşman hic degiliz biz dostuz
EvettttAaa yoksa eşini internette bir adamla sexting yaparak aldatan mı
Ben talibim resimeyok bana atmasınnn.nilme de güzel çıkarsa depresyonum 2 ye katlanır.istememmmm
Ben de isterem…O zaman resim bekliyoruz guzel hatun oldugunu duyduk boy 170 sözler sahane
Gelde merak etme
hoşbuldumOy bayan cazibe hosgeldiniz
Pina da efsoymuş. Profil fotosundakiyle alakası yok.Biz margaretle birbirimizi gördük az onceee
pina ankaraya gelecek .pinaaaaa ne zaman geleceksinnnnnn?Pina da efsoymuş. Profil fotosundakiyle alakası yok.