- 27 Kasım 2007
- 4.646
- 8.193
- Konu Sahibi ceycey0406
- #2.421
Teveccühunuz efendim cok teşekkür ediyorum, keske sizin kadar genç ve güzel olsakPina da efsoymuş. Profil fotosundakiyle alakası yok.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teveccühunuz efendim cok teşekkür ediyorum, keske sizin kadar genç ve güzel olsakPina da efsoymuş. Profil fotosundakiyle alakası yok.
margaret i gördün ve depresyona girmedin öyle mi?Teveccühunuz efendim cok teşekkür ediyorum, keske sizin kadar genç ve güzel olsak
Kendisi daha güzel, ondan olabilir mi? Benimki sadece bir soru.margaret i gördün ve depresyona girmedin öyle mi?
Kayganam istemiyor beni. Eylul sonu Ekim basi gibi büyük ihtimallepina ankaraya gelecek .pinaaaaa ne zaman geleceksinnnnnn?
ladycharms seni tanıyamadım.bdv dend e gözüm ısırmıyor.bir cv alalımm sizden kimsiniz nesiniz?aaa ankaraya gelenler mi var
erkeksiz pavyona gidersek bir daha çıkamayız oradan cıkss olmazz.Kayganam istemiyor beni. Eylul sonu Ekim basi gibi büyük ihtimalle
Ceyceyle pavyona gitcez dedim herufe. Ben götürürüm dedi. Yok dedim olmaz sen gelmiycen biz gitcez pavyona dedim
Allah güzelleri gözümüz gönlümüz acilsin diye yaratmış. Gozum gönlüm açıldımargaret i gördün ve depresyona girmedin öyle mi?
sitenin en güzeli olmasam da en eğlencelilerindenimmm.dişi bir cem yılmaz ım adetaaaa.doktor grubu yalvarıyor hergün yazsana sık sık diye de nazlanıyorummmm.Allah güzelleri gözümüz gönlümüz acilsin diye yaratmış. Gozum gönlüm açıldı
Olay gıcıklık yapmak, korkarım len ben tirsarim pavyondanerkeksiz pavyona gidersek bir daha çıkamayız oradan cıkss olmazz.
Ceycey cevap niye gelmedi acebaladycharms seni tanıyamadım.bdv dend e gözüm ısırmıyor.bir cv alalımm sizden kimsiniz nesiniz?
bdv de pek yokum daha çok diğer başlıklardayımladycharms seni tanıyamadım.bdv dend e gözüm ısırmıyor.bir cv alalımm sizden kimsiniz nesiniz?
senin sevgiliyle benim adamı yan yana görünce tüm kapılar açılır bize ayolll.kuzenid e alırız bekarlığa veda partisi yapar jübilesini yapar pavyonda çocukcağızzz.hiç gitmişliği yoktur ama olsun erik dalı oynar gelirizzz.en kaliteli şarkılar şarkı sözleri pavyonlarda varrrOlay gıcıklık yapmak, korkarım len ben tirsarim pavyondan
cidden 18 misinn?lise öğrencisiyim deme düşer bayılırımmmbdv de pek yokum daha çok diğer başlıklardayım
18 yaşındayım
ergenlikten çıkmaya çalışıyorum
ankarada yaşıyorum
başka ne diyeyim bilemedim sen sor
bitirdim liseyicidden 18 misinn?lise öğrencisiyim deme düşer bayılırımmm
üniversiteye mi hazırlanıyorsun yoksa çalışıyor musun?ben eskişehir yolu tarafındayımmmbitirdim liseyi
fotografımı istersen atabilirmcidden 18 misinn?lise öğrencisiyim deme düşer bayılırımmm
ben mezuna kaldım üniye hazırlanıyorumüniversiteye mi hazırlanıyorsun yoksa çalışıyor musun?ben eskişehir yolu tarafındayımmm
biliyorum oralarıüniversiteye mi hazırlanıyorsun yoksa çalışıyor musun?ben eskişehir yolu tarafındayımmm
acele etme dur.biraz tanışalımmm arkadaş olalımmm.fotografımı istersen atabilirm