- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
-
- Konu Sahibi ceycey0406
- #2.481
Bizimki rahat nefes alamıyordu horluyordu. Sık sık ta hastalanıyordu. Ameliyattan sonra kalmadı sorunuValla biz bu vitaminle kurtulduk. Ayda fıx 1000 TL doktora para veriyordum. Ayda 3 yada 4 kere doktora gidiyorduk. 37 yi gördüğümüz an bilirim ki o gece 39 u kesin gorucez.
bızde artık oyle olmaya basladıkValla biz bu vitaminle kurtulduk. Ayda fıx 1000 TL doktora para veriyordum. Ayda 3 yada 4 kere doktora gidiyorduk. 37 yi gördüğümüz an bilirim ki o gece 39 u kesin gorucez.
eczanede satıyorlarmı acaba yas sınırı varmıKreşe başlayınca cocuklar sik hastalanır, bağışıklığı güçlenmeye baslar böylelikle. Bizim cok abarti oldu, kresteki müdürleri, cocuk doktorumuz hepsi bagisikliginin cok dusuk oldugunu soyledi, diger cocuklarin bu kadar hastalanmadiklarini
Dedigim vitamini arastir, kullanmani öneririm. 4-10 yas yazar üstünde doktorlar 1.5 yaşından itibaren kullanmasına izin veriyor daha düşük dozla. Doktorunuza ne kadar verebileceğini sor. En azindan bir kenara not al adini. Tak ettiğinde dene. Ben inanmiyordum ise yarayacagini o yuzden 1 sene kullanmadım. Çaresiz kalana kadar. Adini verdigim cok kişi sukur rahat ettik dedi.bızde artık oyle olmaya basladık
kadın kadını dusmanı derelerde inanmazdım ya. insanlar nıye bukadar kotu. ya bir iş vardı bilgisayarcı olan beyfendı halettı guvenlıkle alakalı. kameralarla alakalı sorun olunca beyfendıyı arınmak zorunda kalıyorum ben. bugunde 3 kameralarda calişmıyor du arıza gosterıyor du. bende aradım beyfendıde gun içinde gelıp haledecegım dedı. sonra bu beyfendının nişanlısı aramiş bunu tlfon mesgul muş buda ananya hanımla gorusuyorduk kameralarda problem varmiş dedı. kadın da ben arayınca onun tlfonunu kapat bu ne her problemde senmı goruseceksın demiş adama. sonra benım iletısım bılgım istemiş ne alaka ya
yazdım hemen not defterine saat 16.00da randevumuz var bugun soracağımDedigim vitamini arastir, kullanmani öneririm. 4-10 yas yazar üstünde doktorlar 1.5 yaşından itibaren kullanmasına izin veriyor daha düşük dozla. Doktorunuza ne kadar verebileceğini sor. En azindan bir kenara not al adini. Tak ettiğinde dene. Ben inanmiyordum ise yarayacagini o yuzden 1 sene kullanmadım. Çaresiz kalana kadar. Adini verdigim cok kişi sukur rahat ettik dedi.
Eczanedede internettede var. 4-10 yas icin. Dedigim gibi doktora ne kadar verebilirim diye sor ki icin rahat etsin. Cok çeşidi var resmini aticam.eczanede satıyorlarmı acaba yas sınırı varmı
beyfendı soyledı ya tlfonu mu istıyor dıye guvenlık kamerası yapılan yer benım için özel bır yer ve ben orayı sureklı izliyorum.Bunu size kim söyledi
cok sevınırım artık yoruldu oglum doktorlardaEczanedede internettede var. 4-10 yas icin. Dedigim gibi doktora ne kadar verebilirim diye sor ki icin rahat etsin. Cok çeşidi var resmini aticam.
Sor canim, normalde 5 ml veriliyor bende 3 yasinda basladim kuzenim 2. Çocuğuna 1.5 yasinda basladi. Kucuk olunca 2.5 ml falan veriyorlar.yazdım hemen not defterine saat 16.00da randevumuz var bugun soracağım
bizde balık yagı kullanıyoruz. ama artık buna baslarımSor canim, normalde 5 ml veriliyor bende 3 yasinda basladim kuzenim 2. Çocuğuna 1.5 yasinda basladi. Kucuk olunca 2.5 ml falan veriyorlar.
beyfendı soyledı ya tlfonu mu istıyor dıye guvenlık kamerası yapılan yer benım için özel bır yer ve ben orayı sureklı izliyorum.
Bende kullandım ama cok kullanmadım bunu surekli kullanınca tedirgin oldum ikisi agir gelir mi diye. Doktor birini sabah diğerini aksam ver birsey olmaz dedi. 6 ay kullandım biraktim, balik yağını asiri zayıftı oglum normalin altındaydı 1 yaşından itibaren. Artikta ust sinirdabizde balık yagı kullanıyoruz. ama artık buna baslarım
bırakırmıyız hıc dengesız mısınız sin benım senle ne işim olur uslubunu bil oyle konuş benle yerinide haddinizide ıkınızde bılin yoksa ben farklı yollarda bıldırırım dedımHe adamda salak nişanlısı gibi desene
Bozsaydın adamı ya.
masallah SubhanAllah inşallahBende kullandım ama cok kullanmadım bunu surekli kullanınca tedirgin oldum ikisi agir gelir mi diye. Doktor birini sabah diğerini aksam ver birsey olmaz dedi. 6 ay kullandım biraktim, balik yağını asiri zayıftı oglum normalin altındaydı 1 yaşından itibaren. Artikta ust sinirda
balık yağı hap şeklinde di miBende kullandım ama cok kullanmadım bunu surekli kullanınca tedirgin oldum ikisi agir gelir mi diye. Doktor birini sabah diğerini aksam ver birsey olmaz dedi. 6 ay kullandım biraktim, balik yağını asiri zayıftı oglum normalin altındaydı 1 yaşından itibaren. Artikta ust sinirda
Evine mi taktırdın güvenlik kamerası?beyfendı soyledı ya tlfonu mu istıyor dıye guvenlık kamerası yapılan yer benım için özel bır yer ve ben orayı sureklı izliyorum.
Hiç canını sıkma bekar olunca biz kadınların tüm adamlara bakacağını sanıyor bu tür manyaklarbırakırmıyız hıc dengesız mısınız sin benım senle ne işim olur uslubunu bil oyle konuş benle yerinide haddinizide ıkınızde bılin yoksa ben farklı yollarda bıldırırım dedım
evet canımEvine mi taktırdın güvenlik kamerası?