geyik ordinaryus profesörleri burada

Valla biz bu vitaminle kurtulduk. Ayda fıx 1000 TL doktora para veriyordum. Ayda 3 yada 4 kere doktora gidiyorduk. 37 yi gördüğümüz an bilirim ki o gece 39 u kesin gorucez.
Bizimki rahat nefes alamıyordu horluyordu. Sık sık ta hastalanıyordu. Ameliyattan sonra kalmadı sorunu

eczanede satıyorlarmı acaba yas sınırı varmı

bızde artık oyle olmaya basladık
Dedigim vitamini arastir, kullanmani öneririm. 4-10 yas yazar üstünde doktorlar 1.5 yaşından itibaren kullanmasına izin veriyor daha düşük dozla. Doktorunuza ne kadar verebileceğini sor. En azindan bir kenara not al adini. Tak ettiğinde dene. Ben inanmiyordum ise yarayacagini o yuzden 1 sene kullanmadım. Çaresiz kalana kadar. Adini verdigim cok kişi sukur rahat ettik dedi.

Bunu size kim söyledi

yazdım hemen not defterine saat 16.00da randevumuz var bugun soracağım

bizde balık yagı kullanıyoruz. ama artık buna baslarım
Bende kullandım ama cok kullanmadım bunu surekli kullanınca tedirgin oldum ikisi agir gelir mi diye. Doktor birini sabah diğerini aksam ver birsey olmaz dedi. 6 ay kullandım biraktim, balik yağını asiri zayıftı oglum normalin altındaydı 1 yaşından itibaren. Artikta ust sinirda

masallah SubhanAllah inşallah

balık yağı hap şeklinde di mi

ve kız aradı benı bılıyormusunuz nişanlısını rahatsız etmem için uyardı benı Allahım sana geliyorum yeminle kameralar 6 aydır orda 6 ay içinde 2defa aramiş im 2tanede. suanda musaıt degılım önemli bır konu degılse mesaj atın dıye bumu rahatsız etmek

bırakırmıyız hıc dengesız mısınız sin benım senle ne işim olur uslubunu bil oyle konuş benle yerinide haddinizide ıkınızde bılin yoksa ben farklı yollarda bıldırırım dedım
Hiç canını sıkma bekar olunca biz kadınların tüm adamlara bakacağını sanıyor bu tür manyaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…