- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
-
- Konu Sahibi ceycey0406
- #2.461
Tıp kazanmak zor. Ben de kızıma tıp istiyorum . Ankara dışı bir tıp yazsaydın keşke. Bu sene düşük aldı sınava girenler. Büyük bir fırsattıaynen batıkentteyim
ankarada tıp ya da diş hekimliği ama baklım
çok maliyetli olur benim içinTıp kazanmak zor. Ben de kızıma tıp istiyorum . Ankara dışı bir tıp yazsaydın keşke. Bu sene düşük aldı sınava girenler. Büyük bir fırsattı
kızın kaç yaşındaTıp kazanmak zor. Ben de kızıma tıp istiyorum . Ankara dışı bir tıp yazsaydın keşke. Bu sene düşük aldı sınava girenler. Büyük bir fırsattı
bende yaptım bugun inşallah gecerCanim kac yasinda yada kac aylik, 1.5 yasina kadar ilik su bal karıştırdım, sonra limon bal ilik su karıştırdım.
geçmiş olsunPandemi öncesi 3 kardeşi okutuyordu eşim ama pandemi de gelir düştü hiç yardım edemedik sayılır. Onların yüzü suyu hürmetine belki de sapasağlam çıktım ameliyattan
bugun cıkıp alayım o zaman öksürmekten halı kalmadı oglumunCanim bende ceyceyin yaptığını yapiyordum, keciboynuzu özünü keşfettim sonra, direk yumuşatiyor. Surekli evde bulunduruyorum.
2bucuk yasında oglum canımCanim kac yasinda yada kac aylik, 1.5 yasina kadar ilik su bal karıştırdım, sonra limon bal ilik su karıştırdım.
geçmiş olsunbugun cıkıp alayım o zaman öksürmekten halı kalmadı oglumun
Sadece öksürük mu hastalikta var mibugun cıkıp alayım o zaman öksürmekten halı kalmadı oglumun
oksuruyor sadece..Sadece öksürük mu hastalikta var mi
Cok kızıyorum boyle insanlara. Is icin bile rahat bırakmıyorlar insani.kadın kadını dusmanı derelerde inanmazdım ya. insanlar nıye bukadar kotu. ya bir iş vardı bilgisayarcı olan beyfendı halettı guvenlıkle alakalı. kameralarla alakalı sorun olunca beyfendıyı arınmak zorunda kalıyorum ben. bugunde 3 kameralarda calişmıyor du arıza gosterıyor du. bende aradım beyfendıde gun içinde gelıp haledecegım dedı. sonra bu beyfendının nişanlısı aramiş bunu tlfon mesgul muş buda ananya hanımla gorusuyorduk kameralarda problem varmiş dedı. kadın da ben arayınca onun tlfonunu kapat bu ne her problemde senmı goruseceksın demiş adama. sonra benım iletısım bılgım istemiş ne alaka ya
dengesız ya sankı ne yapacagım nişanlısını. gerızekalı ya tabıkıde gelıp bakacak kameralara işi buCok kızıyorum boyle insanlara. Is icin bile rahat bırakmıyorlar insani.
Aklinda bulunsun o zaman bir bilgi daha vereyim. Benim oğlum kreşe başladıktan sonra asiri hasta olmaya basladi ama oyle boyle degil 2 sene doktordan çıkamadık kuzenim cocuguda oyleydi o surekli bir vitamini söylüyordu kizinin bademciklerinin alinmasi gerektiğini söylüyorlardı bu vitaminle duzeldigini. Bende de oğlumun bademciklerinin alınmasının sart oldugunu söylüyorlardı artik çaresizlikten en son adini soyle deniycem dedim. Kullanmaya başladıktan sonra bizdede duzeldi 2 senedir sukur doktora cok sayılı gittik. Vitaminin adi sambucol kids. Arastir yurtdisinda 2 ülkede zorunlu kullanıldığını falan öğrenmiştim arastirirken.oksuruyor sadece..
10kızın kaç yaşında
Biz aldırdık bademciklerini ve geniz etini pandemi öncesi.Aklinda bulunsun o zaman bir bilgi daha vereyim. Benim oğlum kreşe başladıktan sonra asiri hasta olmaya basladi ama oyle boyle degil 2 sene doktordan çıkamadık kuzenim cocuguda oyleydi o surekli bir vitamini söylüyordu kizinin bademciklerinin alinmasi gerektiğini söylüyorlardı bu vitaminle duzeldigini. Bende de oğlumun bademciklerinin alınmasının sart oldugunu söylüyorlardı artik çaresizlikten en son adini soyle deniycem dedim. Kullanmaya başladıktan sonra bizdede duzeldi 2 senedir sukur doktora cok sayılı gittik. Vitaminin adi sambucol kids. Arastir yurtdisinda 2 ülkede zorunlu kullanıldığını falan öğrenmiştim arastirirken.
aaa küçükmüş
bızımkı de krese gıdınce hastalandı yaaAklinda bulunsun o zaman bir bilgi daha vereyim. Benim oğlum kreşe başladıktan sonra asiri hasta olmaya basladi ama oyle boyle degil 2 sene doktordan çıkamadık kuzenim cocuguda oyleydi o surekli bir vitamini söylüyordu kizinin bademciklerinin alinmasi gerektiğini söylüyorlardı bu vitaminle duzeldigini. Bende de oğlumun bademciklerinin alınmasının sart oldugunu söylüyorlardı artik çaresizlikten en son adini soyle deniycem dedim. Kullanmaya başladıktan sonra bizdede duzeldi 2 senedir sukur doktora cok sayılı gittik. Vitaminin adi sambucol kids. Arastir yurtdisinda 2 ülkede zorunlu kullanıldığını falan öğrenmiştim arastirirken.
Valla biz bu vitaminle kurtulduk. Ayda fıx 1000 TL doktora para veriyordum. Ayda 3 yada 4 kere doktora gidiyorduk. 37 yi gördüğümüz an bilirim ki o gece 39 u kesin gorucez.Biz aldırdık bademciklerini ve geniz etini pandemi öncesi.
Kreşe başlayınca cocuklar sik hastalanır, bağışıklığı güçlenmeye baslar böylelikle. Bizim cok abarti oldu, kresteki müdürleri, cocuk doktorumuz hepsi bagisikliginin cok dusuk oldugunu soyledi, diger cocuklarin bu kadar hastalanmadiklarinibızımkı de krese gıdınce hastalandı yaa